Doctori pentru infertilitate
Raspunsuri - Pagina 8

Liana30 spune:
luminati-=ma si pe mine....ce-i aia GIFT???
alexia multam'
oana
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

M Oana spune:
Liana pai n-am explicat mai sus??? Si am zis si la 'endometre' in nenumarate randuri....
Oricum e o procedura top secret pe care T o coace de mai bine de un an de zile. Cand va da drumul acestui proiect va fi un curent pro Tutunaru...
Aspirator de infertiliste va fi metoda asta....
Mai multe amanunte promit sa-ti dau ori pe seara, ori maine, caci acum zbor de-acasa...

Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Aspirator de infertiliste va fi metoda asta....

LIANA: GIFT = Introducerea in Trompa a Gametilor (a ovulului si a spermatozoidului). "se monitorizeaza cresterea foliculara, se extrage ovulul printr-o punctie ghidata echografic si apoi se prepara sperma sotului care se pune in contact cu ovulul recoltat. amestecul se introduce laparoscopic in trompa. acesta este GIFT-ul. (p.s. trompa si mucoasa tre sa fie normale)"

camy062004 spune:
nu Martha nu am fost niciodata la Tutunaru desi as fi vrut sa ajung la el,se pare ca este destul de ocupatacum o luna o prietena a mea a fost la dr. Ancar la medsana si mi-a povestit cum a fost la el,in principiu bine numai ca la control au asistat si vreo cinci viitori medici
va dati seama??? sa te priveasca atatia ochii?nu-mi place nu vreau
camy

Carmen.cita spune:
Da, mai Cami, ai si tu dreptate, dar pana la urma se uita la tine ca la un obiect de studiu cele 5 perechi de ochi, nu? Acum, fara gluma, daca te duci in spital, orice medic cu experienta are cativa rezidenti pe langa el care trebuie sa invete, nu? Daca esti pudica, poti elimina acest inconvenient mergand la cabinet, acolo nu sunt rezidentii... Auzi, da' am si io o intrebare, toti 5 erau barbati?

Liana30 spune:
..gata..acum stiu..
oana...scuze dar cred ca nu am fost atenta,,eu pe la endometre sunt junioara....ufffff ca m-ai si speriat ..am crezut ca si arunci cu
dupa mine
carmencita multam'frumos
monica-elena multam mi-ai fost de mare ajutor
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
cami iubita eu am facut 2 HSG cu spectatori....deci nu control.. histero si cele care au facut stiu cat dureaza..si a fost o nimica toata pentru mine
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

camy062004 spune:
Carmen este vb. de Medsana acola erau rezidenti ca in spital stiu si eu cum este[:D si... nu ,nu erau numai barbati
camy