Doctori pentru infertilitate

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Iarinuta, mergi la Cantacuzino sau daca vrei ceva mai ieftin incearca la Medicover

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarinutza spune:

O sa ma duc la Cantacuzino si vreau sa-mi fac o programare la un endocrinolog pt hiperprolactinemie ca sfatul dr cu "ia Brocriptin pana ramai gravida" nu prea ma mai satisface. Trebuie sa accelerez putin ritmul ca asa nu mai merge.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancakarina spune:

Buna fetelor.Despre d-na dr.ANCA SIMIONESCU(spitalul Filantropia) ce parere aveti? Va rog din suflet,daca o cunoasteti astept un raspuns. Va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Stiti care este problema cu Cantacuzino? A marit preturile si a ajuns aproape la preturile practicate de MEDSANA. Eu am ramas tablou.
Am facut acum 1 an analizele la Cantacuzino si erau la jumatate de pret fata de Medsana, acum am fost din nou si ..... surpriza , preturile sunt cam cu 20.000 - 30.000 (lei vechi)mai mici fata de Medsana.
Oricum merita facute la Cantacuzino. Medsana nu face de ex. Ac.anti trachomatis IgM, face doar IgA si IgG.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ma-m programat si eu la dr.Ancar Virgil la medsana pe 17 noiembrie.sper sa fiu multumita de el .

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cami succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

multumesc iubita mea Asi esti o draguta

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Buna fetelor. sunt noua pe site. sa va spun probl mea pe scurt. poate ma puteti sfatui. sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenospermie in urma unei spermograme facute la medlife (1 mil spermatozoizi, cu mobilitate nu prea buna). Analizele hormonale au iesit excelente, ecografia testiculara normala. Urologii de la medlife la care am fost, au ridicat din umeri. acum am vrea sa repetam spermograma (sa vedem daca e intr-adevar asa, pentru ca nu se justifica) si apoi sa mergem la un urolog bun care sa ne zica ce sa facem mai departe. Astfel incat intrebarile mele ar fi urmatoarele: ce urolog bun cunoasteti? care sa nu dea din umeri si sa ne ajute intr-un fel. si unde credeti ca se poate face o spermograma buna. La cea facuta, la mobilitate procentele adunate nici nu dadeau 100%. in mod deosebit as vrea un urolog bun. pentru ca cei la care am fost, nu au stiut ce sa zica, nu ne-au dat alte analize, nici un tratament, nimic nimic. ca ei nu stiu care ar putea fi cauza din moment ce dpdv hormonal totul e ok si eco normala. va rog mult sfatuiti-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eu am fost la Medsana pe 20.10 si am facut ureaplasma/microplasma/listeria...mi-au spus ca dureaza 3 saptamani pana voi lua rezultatul...pe 23 m-au sunat sa-mi spuna ca sunt gata...
pe 24 le-am luat...
voi ce ziceti????
nu vi se pare prea repede????
atunci de ce mai spun ca dureaza 3 saptamani??????
mi-au luat banii degeaba???????

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Liana asta da intrebare!!!!!!!!!!!!!Oare de ce ASA REPEDE?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput