Doctori pentru infertilitate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

o recomand cu caldura pe Dr. Vladescu de la Spitalul Bega, Timisoara.
datorita dinsei o avem pe Krisztina, comoara noastra de 2 ani si 3 luni. este un OM deosebit, f. buna in ceea ce face, un suflet mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Crinuta71 saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarinutza spune:

LACHIONE mama,
bine ca nu eram langa tine cand scriai ca-mi trageai o mama de bataie de nu ma vedeam, nu-i asa?
eu pur si simplu mi-am spus parerea (se poate, nu?) dupa cateva minute petrecute alaturi d acest dr. nu neg ca ar fi un medic bun, dar eu nu am simtit-o pe aceeasi lungime de unda cu mine. atata tot. sincer dupa cate imi spuneti voi parca m-ati convins sa-i mai fac o vizita. scuze daca te-am suparat, si dupa ton chiar te-am infuriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da, m-ai infuriat de ce sa nu recunosc? Dar mi-a trecut...nu sunt suparata pe tine, Doamne fereste! M-am infuriat pentru ca in decursul anilor am intalnit doctori exact asa cum ai descris-o tu pe Denisa P, dar ea nu e in nici un caz asa...crede-ma! E o tipa super, un om deosebit si un medic foarte meticulos, crede-ma chiar isi da TOT interesul! si daca cineva nu reuseste fiv-ul facut la ea poate fi sigur ca esecul nu se datoreaza faptului ca aceasta doctorita a omis ceva sau nu a acordat suficienta atentie cazului respectiv, ceea ce nu se poate spune despre toti ceilalti medici. te pup si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si eu am fost (si voi fi si in continuare) pacienta dnei dr Denisa Protopopescu, cu care am facut un FIV reusit din prima si din care a iesit minunea mea de fetita, Denisa.
Am avut o colaborare excelenta cu dumneaei, ii port un imens respect si o consider unul dintre cei mai buni medici in materie de infertilitate din tara. Are foarte multa experienta si e in permanenta preocupata sa se informeze despre tot ceea ce apare in domeniu.
A avut intotdeauna rabdare sa raspunda la toate intrebarile mele (deloc putine), a raspuns mereu la telefon, m-a primit mereu cand am avut vreo problema chiar si fara programare, fie la spital fie la cabinet fie la Medsana. Cand eram insarcinata am avut multe momente delicate cand a fost alaturi de mine si am reusit sa pastram impreuna aceasta sarcina atat de pretioasa.
Am un singur regret, ca nu am nascut cu dansa, pentru ca a fost plecata pentru doua saptamani din tara si chiar atunci s-a intamplat evenimentul, dar nu m-a lasat singura, ci m-a lasat cu un medic excelent care e mana ei dreapta si cu care am nascut prin cezariana fara nici o problema, am fost tratata cu cea mai mare atentie si profesionalism, deci totul a decurs cat se poate de bine.
O recomand cu cea mai mare incredere. O singura problema, dr Protopopescu da dependenta !!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112
http://community.webshots.com/user/denim1213

Mergi la inceput

FETELOR,
M-ati convins. Ma programez din nou la dna dr Protopopescu. Mai am de facut insa niste analize pe care medicul meu nu le-a considerat necesare.
Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

iarinutza...foarte bine faci...dar programeaza-te cat mai repede...pentru ca eu aseara mi-am facut o programare la dansa...de teama ca la asta din 29 nov nu apuc sa termin toate tratamentele ce mi le-a dat...si m-a programat tocmai pe 8 februarie!..nu e libera mai devreme la medsana

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Mai am de facut urmatoarele analize:
ureaplasma
toxoplasma
micoplasma
CMV
rubella
Stie cineva unde se fac toate si poate mai ieftin?
Saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

eu le-am facut la sanador...mi s-au parut preturi mai mici comparand cu altele....dar dureaza vreo 10 zile...insa vezi ca unele de acolo trebuie sa le faci si din sange si din secretie vaginala...si la cele din sange se fac la fiecare 2 (IgM si IgG)....nu ti-a prescris medicul exact ce sa faci si din ce?

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Iarinutza, fa-le la Cantacuzino. Cel mai ieftin si mai sigur. Acolo cu siguranta nu vei primi un raspuns eronat. Pupi.

Mergi la inceput