Doctori pentru infertilitate
Raspunsuri - Pagina 10

M Oana spune:
Liana iouuu sa dau cu pamatufu' dupa Domnia Ta????
Pai de ce crezi, scumpa mea, ca deschid computerul in fiecare zi? Sa dau cu nuiaua dupa oameni ? Imi doream sa te luminez, dar al meu deja era in masina si nu mai nimeream pe unde sa te trimit dupa explicatii, mai ales ca intrasem si eu in site-ul dlui T si nu functionarea.....
Fetele suuuper dragute te-au ajutat....
Deci e vorba despre o noua procedura, care va intra in curand in peisaj (nici eu n-am sapat prea mult in stiintele acestei proceduri, dar o fac io si p-asta ), deci sansele de reusita ne cresc...

martha78 spune:
Camy, a fost bine, n-am avut spectatori, da' nu stiu ce ma fac maine ca m-a chemat la spital sa-mi faca HSG
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

cami30 spune:
Dupa ce am stat eu si am privit bine pe aici, madam Protopopescu conduce detashat in cursa
Eu am citit de multa vreme despre GIFT, insa la noi nu se face. Da' se pare ca T o sa vina pe piatza cu procedura si atunci sa te tzii:)
Mie oare de ce nu mi-o fi propus in eventualitatea de a nu ramane gravi pana cand se pune el la punct cu toate? Asa varza or fi trompele mele? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
cami

Carmen.cita spune:
Cami, de ce sa-ti propuna sa nu ramai gravida pana atunci??? Asta poate sa dureze multe luni, de ce sa pierzi timp? Si ce legatura are cu trompele tale, ca doar le-a 'reparat'? Incearca luna de luna, poate pana cand da drumul la procedura tu esti deja gravida!

Liana30 spune:
ufff ca m-am linistit acum..mey oana
martha..ai facut HSG..??..te astept cu vesti
va pupacesc pe toate
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

aylin_tarcan spune:
fetelor, mersi mult pentru raspunsuri. da, as vrea sa aflu nr. de tel al cabinetului pe care il are dna dr. Moisa. Avem programare pana una alta la dr. ancar la medsana. sa vedem ce-o zice. dar e abia pe 28 noiembrie, si asteptarea ma omoara. Pana atunci o sa isi mai faca sotul meu o spermograma (la medsana) sa vedem daca intr-adevar asa e. Care ar putea fi oare cauzele, din moment ce din pdv hormonal e ok si ecografia testiculara e ok? Oreion nu a facut niciodata. Si nici in familie nu au avut niciodata probleme de astea. Daca singura solutie e FIV+ICSI, ati putea sa imi spuneti ce analize va trebui eu sa fac? Ca sa am o idee. oricum, mersi pt ajutor, si va tin la curent, poate mai aveti sfaturi pt un necunoscator ca mine. Serviciul stresant pe care il are sa fie motivul pt un asemenea dezastru de spermograma?

VERET spune:
eu sunt nou venita ,dar citesc ceea ce scrieti de mult timp.am fost la dr.MOISA luna trecuta pt.monitorizare iar pe 29.10.05. am facut IAS. NR.TEL CABINET.322.19.83 PENTRU aylin tarcan

aylin_tarcan spune:
multumesc frumos pentru nr. de tel. Pana una alta am facut programare la dr. denisa protopopescu la CMI pe 25 nov. Sotul meu intre timp si-a mai facut o data spermograma si analizele hormonale. bineinteles ca difera. la primele analize hormonale era testosteronul marit, acum e fsh-ul marit. + ca nici limitele nu corespund de nici o culoare. in loc de 1 mil sunt 8.8 mil acum, si mobilitatea si ea e mai buna. nu ca ma incanta cu ceva, ca tot putin este. insa as vrea sa descopar cauza nr mic de spermatozoizi. voi stiti ce inseamna fsh-ul marit? adica e 11.02 (lim sunt 1-8) si la primele analize a fost 12.33 (lim sunt 1.5-12.4). oooffff cand citesc prin cate au trecut fetele aici....mai aveti putin si va dati doctoratul in probleme de infertilitate :)