Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Nexus, nu am facut coprocultura inca dar cred ca o sa o facem in curand. Febra nu face si este super vesela. In gurita ei e jale mare, are giingiile super umflate, din cate am apucat sa vad ca nu ma lasa deloc sa verific. Mi-am terminat degetele in incercarea mea de a verifica giingiile mandrutei

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim mult de tot pentru urari
Cine vrea sa ne vada, am pus poze de la ziua piticei.
Pe scurt... ce s-a intamplat...
Meme a luat de pe tava... oglinda, telefonul si termometrul... A avut tentative sa ia cartea si apoi mouse-ul... dar s-a rezgandit... Banii i-a luat dupa lungi insistente.. si i-a aruncat...
Am incercat sa o invat sa stinga lumanarea... mama nebuna... si cu pretentii de la bietul copil. Dar, pana la urma a stins lumanarea... cu degetele... A plans un pic... pentru ca am reactionat in reluare... chiar nu ma asteptam...
Am pierdut din poze... ca suntem inteligenti rau io si tac'su... asta este... Macar e filmat.
Meme a fost neasteptat de cuminte... in conditiile in care au fost 25 de persoane, toate pe capul ei... fiecare vroia sa o ia in brate... etc.

Lilia si multa sanatate.

Mihaela foarte frumos acolo unde ati fost... vrem si noi

Danyce am vazut si pozele voastre... super tortul..

La multi ani Alexia!

Cam asta ar fi... fug sa stau cu Meme, ca ma striga...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danyce e super printesa ta iar torturile mama, mama! De cand le-am vazut parca m-as lasa de cura de slabire. Transmite te rog un pupic de la mine Ralucai si unul lui Tristan!

Crini ce mai face Felis?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Eliana am vazut si pozele voastre, faina fata mai ai si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Georgiana, Pufymic, Ana_a, ce m-ati amuzat cu crizele de personalitate ale copiilor vostri!

Daniver sanatate la puiut! S-ar putea sa aiba un virus intestinal, din ce povestesti tu? Doctorita ce a ipotizat? N-are nimic daca nu papa, organismul se concentreaza sa invinga infectia, nu mai cheltuieste energie cu digestia. Important e sa-i dai sa bea, cum au zis si celelalte fete.

Andreea, decizie inteleapta!

Lilia va dorim numai bine si sa se rezolve lucrurile in modul cel mai putin traumatizant pentru Amelia! Of, of, of, puiuta mica, prin ce trece draga de ea!

Ionella, pupici si sa va faceti bine complet, cat mai repede!

Ana, ellen, roandre vad ca sunt o multime de copii care cer fratior.
He, he, o sa ne intalnim la clubul parintilor cu 2 copii! Nu-i usor, dar e tare frumos si parca se implineste familia.

Anielas, foarte frumoase cuvinte, sa ii dea Dumnezeu sanatate fetitei voastre si voua, sa va bucurati de ea.

Nexus, mama, ce de dintisori aveti!

Danyce, imi faci o pofta cu dulciurile tale! Data viitoare cand le faci anunta si tu din timp ca poate te vizitam.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

elyanne pupici pentru frumusica si cumintica domnisorica Elena. Am vazut pozele de la petrecere...
Geo tot in cura de slabire esti mami?

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Nexus, nu chiar cura dar ma feresc de multe

Mergi la inceput

Nexus, nu chiar cura dar ma feresc de multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!

Vali

Alexia

Danyce frumoase torturi....frumoasa domnisoara la un anisor....frumoasa familie!Sa fiti fericiti!

Eliana am vazut si pozele voastre! Superbe! Ce fain a fost banner-ul! Si pitica...nu mai zic!

Roandre mi-au placut si pozele voastre de la Kiddyland!

Ana ce mare e Stefan....si pare asa matur!....si strengar!

Crini cum e Felis?Dar micutul Mihaita cum e?

Vad ca e "epidemie" de uitat printre craci! Clar si bazucu presteaza faza asta!....si mai nou se uita urat la noi! Dar e asa dulce....ca-ti vine sa-l papi!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mihaita e bine, se reface dupa operatie. Are o taietura mare, pe tot pieptul, asta din ce mi-a povestit felis, care l-a vazut cand i-au scos firele. Are mititelul un pansament de sub gat pe toata burtica.
Dar e vesel si tare dragalas! Sa vedeti cum rade la mamica lui!
Ei stau acum intr-un apartament al spitalului, pentru ca medicul care l-a operat s-a temut sa nu se infecteze in spital (au fost cateva cazuri) si a preferat formula asta, asa ca merg acolo doar la consultatie si ecografie.
Daca totul merge normal, lunea viitoare se intorc in tara.

Sa stiti ca eu am fost tare emotionata, mai ales pentru ca era prima data cand ma intalneam pe viu cu cineva de pe forum, se materializa unul din numele de aici.

P.S.Am fost cu tot familionul

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput