Bebelusi de nov-dec 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

ai ca nu mai am rabdare si va spun
am inceput sa colaborez la aceasta revista, si, de la inceput cand am dat interviul cu dna Mariana Braescu, mi-a zis: la nr urmator voi apareti pe coperta
m-am facut ca racul de emotie si uite ca am aparut

am si eu un necaz: pe coperta arat extrem de grasa cu 20 de kile mai mult dar in interior se vede "linea"

asta era

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Am cautat pe net ,pe www.dragamea.ro ,si coperta este cu o tipa care imbratiseaza 2 baieti marisori. Tu esti "tipa" ?
Sau este o editie mai veche?

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

onita, Doamne ajuta!
ne dam seama de Dumnezeu abia cand suntem la anaghie, dar El este cu noi tot timpul... sa vezi ce bine e cand imparti cu El si bucuriile, nu doar necazurile:)

impreuna, am subliniat ca nu e vorba de Draga mea pentru copii, asta e un supliment la Draga mea... deci sunt chiar eu cu mircea-al meu (sa verifici hahaha) pe coperta... sunt mai grasa dar asa e, pana si audrey hepburn a avut momente nasoale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid

quote:

ai ca nu mai am rabdare si va spun
am inceput sa colaborez la aceasta revista, si, de la inceput cand am dat interviul cu dna Mariana Braescu, mi-a zis: la nr urmator voi apareti pe coperta
m-am facut ca racul de emotie si uite ca am aparut

am si eu un necaz: pe coperta arat extrem de grasa cu 20 de kile mai mult dar in interior se vede "linea"

asta era

Am cautat pe net ,pe www.dragamea.ro ,si coperta este cu o tipa care imbratiseaza 2 baieti marisori. Tu esti "tipa" ?
Sau este o editie mai veche?

Stefania si David 24.12.2004

Poze

nuuuuu, ala e nr trecut, inca nu au schimbat pe net, ca nr cu noi a aparut abia ieri...
dar AIA E REVISTA

costa numai 15.000 si sunt si sfaturi pt bebici, adica o sa va fie si de folos, nu o luati numa pt mutra mea, ca oricum nu merit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Catalina Nicole sa cresti mare, sanatoasa si cuminte!
Bravo, Onitzule, asa te vreau vesela si zambitoare. Vezi nu degeaba ati asteptat RMN-ul asta atat!
Stefania, eu sunt o mamica care a tras cu dintii de nastere naturala. Am avut 12 ore contractii m-am dilatat 10 cu perfuzii dar si putin manual, adica dureros nevoie mare, am fost urcata pe masa de 2 ori sa nasc, impinsa pe burta de moase si nimic. Capul copilului blocat in bazinul meu. Asa ca dupa 1 zi de internare si chinuri tot la cezariana am ajuns. Dar si eu sunt capoasa, cred ca as mai incerca o data sa nasc natural, dar de contractii sa stii ca nu mi-e dor. Asteptam vestea cea mare despre bb2 si mai ales tinem pumnii sa fie fetitza asa cum va doriti!
Poza este de la numarul din septembrie al revistei. Cel in care pare gandacica este numarul 10 si nu este in arhiva fiind pe luna in curs!
Gadacelu buna veste!
Roxana credeam ca numai eu sunt nostalgica si salvez vechituri, crapmeie din trairile noastre!
Dutzi te-am intrebam mai de demult cand veniti in tara?
Miki calatorii placute in tarile calde!

Am descoperit ca Anei ii place iaurtul de casa cu fulgi de porumb, asa cum papam noi si ciorbita de pui cu rosii, pe astea le devoreaza. Si i-a placut si tortul de mere de fapt mai mult mere coapte i-am dat nu pandispan.
Plec in Cora, va pup sa aveti o zi minunata!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

a, mai e ceva sper sa nu va enervez, dar uite, uitasem sa va spun, ca am aflat in perioada cand nu am avut net: a aparut o carte despre copilarie in care este si povestea nasterii lui ioachim (mi-am amintit ca a zis otilia ca salveaza vechituri, ca si eu sunt la fel)

aceasta poveste a nasterii e exact cea care a aparut si pe dc, si o publica un prieten impotriva vointei mele (ca era plina de intimitati jenante) dar, de!

nu stiu cum se cheama cartea, stiu doar ca a iesit de la tipar si va intra in librarii, daca m-as putea deplasa mi-as fi luat deja exemplarul meu...

upa cum vedeti, sunt in plina glorie de cand m-am imbolnavit

si restul emoticoanelor de rasu-plansu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Catalina Nicole LA MULTI ANI, SANATATE SIFERICIRE.

Roserbitzo ce surpriza, m-a apucat nostalgia, mai vreauuuuuuu.....
Eu si camy, vorbeam si pe chat, ii dadeam sfaturi on-line. Iar dopul, care la prima sarcina a fost ca o sperma, acu l-am pierdut chiar in seara de Revelion si a fost chiar de elefant, cum zicea fulgu acu 1 an.

impreuna bine ne-ai gasit

gandacelule, precis ma duc sa te vad, ca bani de revista nu am

Onitzo ce vesti bune, daca e vorba de imputitul de spt unde a fost Bogdanel operat, mai bine feriti-va de operatie, acolo a fost peaocenicul ala, anul trecut, si zice ca asta nu moare, tre. arsa cladirea

paxela eu sunt sigura ca Mihaita o sa fie bine, fara complicatie.

Fetelor, ieri nu am putut sta cu Amina deloc, caci am reusit si am turnat scara la casa, pina la etj1, numai eu , sotul si un vecin, am turnat cam 4 mc de beton, sunt frinta.

WE placut si insorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sa va spun acum cate ceva despre Sara mea :)
Am nascut-o in 25.11.2004 (noaptea), cu o saptamana inainte de DPN (asa a vrut bb) prin cezariana, pt ca era prea mare si nici cu capu nu putea sa iasa, asa ca dr a fost inspirat si nu ne-a lasat sa ne chinuim. Avea 3.900 kg si 54 cm.
Acum mi se pare prea slaba, la 9 luni avea 9 kile si la 10 luni jumate nu stiu dc a mai luat prea mult in greutate... Sa fie oare din cauza ca pana la 6 luni am alaptat-o exclusiv? Prietenele mele care dau lapte praf la copii au bb mult mai dolofani...
De mancat nu mananca mult, dar nici putin. Cam 4-5 mese pe zi, iar dimineata si seara lapte cu cereale. Eu inca mai am putin lapte, (o mai lungesc pana la 1 an, ca e cam pe duca:) cat sa acopere o masa, iar completarea o fac cu lapte de vaca din comert. Acum incerc sa ii mai dau ziua si lapte praf, ca ii mai bogat in vitamine si minerale. Deci ii dau 3 feluri de lapte, sunt normala?:)
Hai sa ma si laud:) Am un copil cuminte, desi ii destul de activa, daca are ocupatie, nu am treaba cu ea. De dormit doarme toata noaptea si de 2 ori pe zi, cateva ore. Pb e ca desi doarme singura in camera, nu adoarme decat daca stam langa ea, cu mana pe ea sa nu se ridice, ca imediat e in picioare.
De umblat nu umbla inca singura, in premergator nu vrea sa stea, asa ca e vai de spatele mau sa stau toata ziua la 90 de grade sa o plimb...
Si avem 2 dintisori, iesiti tarziu, la 10 luni, cu care musca orice apuca, mie mi-a lasat deja semne pe fata:)
Hai ca nu o mai lungesc acum, sa nu va plictisesc asa de 1 data.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:

onita, Doamne ajuta!
ne dam seama de Dumnezeu abia cand suntem la anaghie, dar El este cu noi tot timpul... sa vezi ce bine e cand imparti cu El si bucuriile, nu doar necazurile:)

impreuna, am subliniat ca nu e vorba de Draga mea pentru copii, asta e un supliment la Draga mea... deci sunt chiar eu cu mircea-al meu (sa verifici hahaha) pe coperta... sunt mai grasa dar asa e, pana si audrey hepburn a avut momente nasoale

Am vazut abia dupa...:)
Iti dai seama daca si pe coperta revistei pentru copii era un gandac adevarat, ce coincidentza

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna
Iti dai seama daca si pe coperta revistei pentru copii era un gandac adevarat, ce coincidentza

that's me!

sa stii ca asa este, un copil alaptat nu e asa de dolofan, in general, ca unul care bea lapte praf, dar un copil prea dolofan este mai expus bolilor decat unul slabut (nu somalez, adica), ca sa nu mai vorbim de imunitatea pe care i-o da si alaptatul...
asa ca nu te ingrijora, Sara este exact asa cum trebuie sa fie:)

sa stii ca si mie imi place numele Sara foarte-foarte mult, m-am gandit la el in evenualitatea in care Ioachim ar fi fost fetita! ca sa vezi:)

si eu alaptez foarte mult, dar o sa incep de zilele astea sa ii bag lapte oke... nu de alta, dar o sa incerc sa ii fac o trecere oarecum, ca ii dau prea multa tztza la varsta lui... paaaaaai! se poate?!...

bobita, pai daca tot te uiti la mine, deschide revista si uita-te la poza dinauntru, ca acolo arata mai "in pielea mea" decat pe coperta... oricum, ma durea mijlocul, ile zbiera, noi trebuia sa ajungem la aniversarea de 1 an a nepotelei noastre, asa ca... pozele au fost facute cam pe fuga si cu mare opozitie din partea ilenei

Mergi la inceput

miche, acum ti-am vazut titulatura
bestiala

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput