Bebelusi de nov-dec 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

surpriza: cine poate, sa ia revista "Draga mea" si mai vorbim apoi (aveti grija, nu Draga mea pentru copii!)

hihihi

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

la multi ani, catalina-nicole!!!

iupiiiiiiii sa curga sampania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ha, ha, ha Gandacelu, cred ca am ghicit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookie

Ha, ha, ha Gandacelu, cred ca am ghicit!

Cookie si Sabina bulina

hahahaha posibil, dar va dau amanunte dupa, ca pe urma nu mai e surpriza pentru celelalte mamici

Mergi la inceput

ai ca nu mai am rabdare si va spun
am inceput sa colaborez la aceasta revista, si, de la inceput cand am dat interviul cu dna Mariana Braescu, mi-a zis: la nr urmator voi apareti pe coperta
m-am facut ca racul de emotie si uite ca am aparut

am si eu un necaz: pe coperta arat extrem de grasa cu 20 de kile mai mult dar in interior se vede "linea"

asta era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Irina, Camys, la multi, multi ani fetitelor voastre, sa creasca mari si sa va umple sufletele de bucurie .

Impreuna, bine ai venit, speram sa petrecem cat mai mult timp impreuna.

Onitza, multa sanatate mamei tale si tie putere s-o poti ajuta .

Am ramas io o zi fara calculator , da recunosc, placerea a fost si mai mare cand am gasit aseara atatea mesaje si atata voie buna printre noi...Roserb, ce amintiri...(va citeam si pe vremea aia, cu sufletu la gura)

Va dorim o zi mai frumoasa ca a noastra (aici ploua de rupe),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata...Off,am pierdut ieri prima aniversare.
Ioana Maria,sa cresti mare,sa ai o viata fericita!
Iar azi,copilasul 2 din randul nostru.....deja voi sunteto copilasi,noi am ramas la stadiul de bBlusi...
Catalina Nicole,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!
Mai,zilele astea tot nasc cunostinte si mi s eface o pofta d eun BBlus miiiicccccc..dar mai astept.....si cand voi amintiti de momentele alea,parca imi pare rau ca a trecut deja aproape 1 an..BBlusii nostri sunt mari si eu vreau unu' mic si cuminte..si lipicios....Hai ca am luat-o razna!
Sper sa pot sa mi iau cate o pauza sa ma intru..nu prea mai apuc sa citesc tot ce scrieti

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VESTEEEE MAAAAREEEEEEEEEEEEEEE: MAMA NU VA FI OPERATA!!!!!!!!!
Nu mai pot de fericire...mami meu nu va fi operata!!!!! Fara credinta, fara rugaciuni, nu ar fi fost asta rezultatul: la radiologie, i-a iesit ca e grav, are fisura, ca si jos are hernie de operat....iar rezultatul RMN-ului a fost foarte bun, ma rog, atat cat sa nu fie de operat ci de facut tratament si sa stea cuminte!!! Niciodata nu cred sa il fi simtit pe Dumnezeu atat de aproape, sa ne mangaie si sa ne ocroteasca , sa fim puternici pentru mama!!!! niciodata nu o sa mai ma indoiesc de existenta LUI si niciodata nu o sa mai fac glume, bancuri pe seama religiei...si am sa tin si post!!! GANDACICO, ai dreptate, in spitalul ala e totul jalnic, de la asistente, pana la wc-uri......sunt atat de linistita si de fericita ca nu am cuvinte sa exprim......nu m-am mai simtit asa de cand am nascut!!!! Si da, ma duc sa cumpar revista DRAGA MEA!!!!! inca ceva: sa nu vorbim de episoadele cand suntem suparate sau nervoase, ca nu exista scorpie mai mare ca mine..dintre voi!!!
ROSERB, frumos gestul tau...m-am simtit foarte emotionata si am citit cu sufletul la gura toate mesajele de pe atunci!!!!
PAXELA, multam de vesti despre MIHAITZA!!! sa le ajute Bunul Dumnezeu!!!!!! ne rugam in continuare pentru ei!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai da ce active sunteti, ca pana citesc eu cateva pagini, hop mai apare 1 pagina :)
ad_rianna de-a cui esti din Cluj ?:) Nu prea te-am vazut pe la topicul fetelor din CJ, (nici pe mine nu m-am vazut demult pe acolo:) ca poate ne cunosteam mai demult.
Mersi fetelor de primire: fulguletz,cookie,Dutzi, Otiliav (trebuia sa indraznesti sa ma chemi, ca asa uite, nu m-a chemat nimeni da am venit singura :)), roserb (chiar daca nu am fost printre voi anil trecut "colege de suferinta", m-am regasit in multe dintre situatiile prin care ati trecut voi :)), onitza mersi de idei, ma pregatesc sa le scriu in mesajul urmator :) multa sanatate mamei tale!

Am citit cu sufletul la gura toate vestile despre Felis si Mihaita, ma rog sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa se intoarca cu bine acasa.
paxela iti urez si eu "la multi ani" chiar daca cu intarziere...
gandacelu m-ai facut curioasa, ai aparut pe coperta in persoana?:) ca eu am gasit pe net carticica "Draga mea" pentru copii, si pe coperta e un licurici (tot gandac:) - apropo de sotz, daca nu esti din Cj sigur nu e vb de acelasi Mircea. Daca erai de aici, poate intram la banuieli

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by impreuna

Fetelor, mersi de urari, am sa incerc sa tin pasul cu voi si sa va prind din "zbor", ca voi sunteti multe, va cunoasteti, asa ca am de recuperat Nici nu stiu de unde sa incep :)

Pai incepe si tu cu o plecaciune luuunga, cu un sarutat de picioare si de maini, ca asa au facut toate fetele noi intrare pe grup. Cum vrei altfel sa vedem daca esti demna de grupul nostru?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Aveti grija ce idei imi dati ca poate le pun in practica

Mergi la inceput