Bebelusi de nov-dec 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miche cam de luni numar si numar si nu mai poooot. Nu stiu daca ma crede cineva dar de cand am nascut nu cred ca a stat mai mult de 24 de ore fara mine, deci cam 2 ore pe luna mai sta la soacra.
Roxana, nasol cu rasu dupa palma. Dar pedepse de genul, nu ai voie la televizor tin?
Mama ce vremuri ma asteapta. Acum a luat-o soacra, cred ca a simtit ca sunt stresata. Bine ca spal, aspir si incerc sa-i scot petele de pe haine. Chestia este ca nu ma crizez ca varsa mancare, mai nou si scuipa, vrea sa manance singura, am lasat-o sa se faca precum un porc, dar nu suport sa incerce sa sara din scaun de la masa sau sa mearga la gunoi. Si cand o iau de acolo, se pune in fund si se tine de bufetul din bucatarie. O las pe mocheta in hol si se tavaleste de nervi, si da din picioare de suparare si urla frate nu gluma. E, chestia asta ma scoate rau din sarite. Aseara a fost super cuminte dupa, ba chiar am intrebat-o daca ma iubeste si m-a pupat pe ambii obraji, de dimineata i-am aratat si lui tacsu sa se oftice!
Gata m-am descarcat, dar vorba aceea parca mi-a schimbat cineva copilul!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Arisa, nazdravana, la multi ani! Si s-o asculti pe mami .

Cookie, ce fetita reusita, o minune .

Gandacelu, mai, sunteti asa frumosi, toti, si numa bine, exact asa cum trebuie ca sa va stea bine .
Da tu esti sigura ca-s caninii? Ca astia ies tarziu de obicei, dupa primii molari, da cine stie, ca vaz ca si Ioachimu-i precoce tare, nu numa Ile . Ii pupam pe amandoi.

Otilia, de data asta nu s-a suparat Iustin, n-a apucat sa bage de seama...da mai tarziu....
Acu, pe bune, momente din astea, care sa ne scoata din minti, or sa mai tot fie, da tre sa ne inarmam cu rabdare si cu vorbe bune .

Sa aveti o zi reusita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60216" target="_blank">CAPITOL NOU

Mergi la inceput