Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Geliza imi pare rau pentru ce ai patit luna trecuta. Desi mie nu mi-a intarziat,te inteleg perfect.
Deci nu sunt eu nebuna.
Ce m-as face fara voi? Cate o si un pentru fiecare. Desi ne "cunoastem" de putin timp mi-ati devenit tare dragi!
Si acum hai sa va mai zapacesc putin( cu scuzele de rigoare).Oare de ce culoarea si cantitatea sunt total diferite ca de obicei? Adica nu e rosu ci roz deschis si nu e mult dar nici putin. Mi-au venit aseara deci astazi trebuia sa fie invazie in toata regula,de dimineata a fost mai mult dar acum s-a imputinat destul de mult.
Oare de la ce m-oi fi dereglat eu in halul asta?

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineata!

Pako cam asta mi-a spus si mie doctoreasa: ca e nitel cam intinsa rana si in timpul tratamentului a inceput sa se mai stranga. Daca nu o fi prea adanca si se cicatrizeaza singura de tot, n-o sa mai fie nevoie de cauterizare, dar daca ramane o zona aparent nevindecabila cu ovule, atunci trebuie sa apelez si la solutia asta. Martea urmatoare merg sa vad ce si cum... Cat despre intoarcerea in tara, eu va tin pumnii sa va re-adaptati, ca e destul de greu dupa ce ai cunoscut civilizatia sa te imbrancesti pe la nu stiu ce cozi cu "romani d'ai nostri mai educati". Mult, mult succes!

Mami Irinel pai fetita sa fie, ca tare dragalase mai sunt. Cand o fi sa apara samburel si la noi, eu chiar as prefera sa fie tot o fetita. Poate si pentru ca ma simt ceva mai "experimentata" la capitolul asta. Pe de alta parte vad cat de lipicioasa e Ruxi: daca ar putea toata ziua m-ar tine in brate si m-ar pupa si de, cand e vorba de secrete, de plimbari tot asa actioneaza..."mami, hai sa-ti spun ceva ca intre fete" sau ma intreaba "vrei sa mergi la cumparaturi cu prietena ta cea mai buna?". E shmekera rau de tot, dar mi-e draga cu toata smekereala ei. Desi nici experienta unui baietel n-ar strica

Stefania, Cornelia are dreptate: progesteronul bata-l vina...si mie imi face figuri din astea de intru la idei. Biiine, unde mai pui ca si dorinta mare iti baga tot felul de senzatii pe sub piele.

Flory singurul lucru care imi sta in cap acum este: oare cate mamici a mai distrus femeia asta, asa cum ti-a facut tie sau chiar mai rau? Si eu am trecut printr-o experienta mai putin placuta, dar , slava Domnului!, fara urmari. Acum vreo 7-8 ani mi-a zis un doctor (al carui nume chiar nu-l mai stiu) ca rana mea pe col e la un pas de cancer. Si acum imi suna in urechi vorbele alea. Am plans de m-am umflat si a doua zi eram la o clinica privata, transpirand de disperare. Din fericire am gasit un medic ce a stiut sa ma linisteasca: e rana, dar nu are nici aspect de asa ceva si nici analizele care au iesit apoi nu au confirmat afirmatia nenorocitului care imi bagase spaima in oase. Indivizi de genul asta chiar ar trebui dati pe mana Colegiului Medicilor, insa tu zici bine, suntem departe de o justitie adevarata. Bine ca ai reusit sa treci peste si uite ca Dumnezeu ti-a dat daruri pe masura bunatatii tale!

Cornelia profita din plin de pauza si distreaza-te cat mai mult!

Eliza sa speram ca BU o sa faca minuni luna asta. Mi-am cumparat si eu BU acum ceva vreme, dar nu m-a lasat sotul sa iau. S-a uitat pe tot felul de site-uri de pe afara si nu a gasit nici o informatie despre rezultate in sporirea fertilitatii, asa ca m-a cam luat peste picior si mi-a zis clar ca eu fac ce vreau, dar el n-o sa ia. Iar eu sa am grija sa nu ma aleg cu altceva din tratamentul asta. Drept sa va spun m-a cam luat si pe mine teama si am renuntat. Nu prea stiu ce sa mai cred... Desi vad bine ca sunt multe mamici care au luat sau iau inca. Iti doresc din tot sufletul sa fie cu okisori!

O zi linistita va doresc!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia asa e suntem norocosi parinti si copii.

Irinel multumesc!Pozitia aia de somn e supercomoda pentru copii.Asa doarme cel mai linistit .

Pako succes sotului la gasit joburi!

Stefania fetele au dreptate dar exceul de progesteron ne da sperante false.Dar intr-o zi vom fi cu adevarat nu nhumai la cap

Eliza

Cornelia distractie placuta!

Sim ai grija de rana aia si scapa odata de ea!

la toate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mamicilor unde ati disparut toate?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Asi, aici sunt insa, pentru moment, am foarte mult de lucru la birou.

Revin mai tarziu.

Pupici tuturor.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Banuiala mea nu s-a adeverit,m-am trezit cu "iepurasul"...
Cornelia laura,esti o draguta,multumesc.
Pupici la toata lumea.

Anca & Shion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor...heeeelp...in ziua cand ar fi trebuit sa am ovulatie m-am trezit cu niste pete rosii...adica acum le-am descoperit...ce poate fi? m-am cam speriat...cred ca trebuie sa merg la medic neaparat...o sa va tin la curent....

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Shian ,voi incercati pentru bb2 sau a fost o intamplare? Daca da,tinem pumnii,poate luna viitoare!
Eliza nu stiu ce sa zic.Poate ar trebui sa mergi la doctor. Ti s-a mai intamplat vreodata asa? Sanatate multa!
O zi frumoasa va doresc la toate!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Stefania ,la noi a fost o intamplare,initial am hotarat ca din ianuarie sa-l concepem pe bb2.Sotul meu e tare ocupat in timpul verii si n-ar avea cum sa ma ajute ,asa ca daca bb se va naste dupa septembrie ne va fi mai usor...
Totusi m-am simtit atat de ...goala ,atunci cand am aflat ca nu sunt insarcinata...
Oricum nu renunt,sunt hotarata sa-l fac pe bb2,pentru ca bb3 asteapta pe lista.
Mult noroc Stefania,poate luna viitoare ne dai vestea cea buna?
Mult noroc tuturor!

Anca & Shion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Noi am fost ieri la cununie dar cand am ajuns acasa l-am gasit pe Eduard cu febra mare. A avut 39.7 asa ca am mers la spital unde doctorita noastra era de garda. Diagnostic:amigdalita pultacee. Are saracutul gatul plin de puroi, luam antibiotic la 8 ore(Ospexin). Mi-e asa mila de el mai ales ca-l doare, plange si mai tare ....
Voi ati patit cu ai vostrii asa ceva? Mie mie frica sa nu faca convulsii febrile avand in vedere ca a avut aproape 40 temperatura.
Nu avem voie afara, nici baita....
eliza, eu zic ca ar trebui sa te vada un doctor, mai ales dupa experienta cu ultimul ciclu. Am auzit ca unele femei pot sangera la ovulatie dar la fel de bine poate fi o rana pe col sau o dereglare hormonala. Nu sta asa!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput