Schi Austria versus Schi Slovacia,Cehia

Schi Austria versus Schi Slovacia,Cehia | Autor: caarra

Link direct la acest mesaj

A fost cineva la schi in Slovacia,Cehia sau Slovenia? Se zvoneste ca ar fi conditii asemanatoare cu Austria la preturi mult mai mici. Ideea este ca vrem sa ne orientam pt.o vacanta de cateva zile la schi si suntem in cautare de oferte. Asa ca,sunt deschisa recomandarilor voastre,le astept cu interes!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Chiar nu stie nimeni cum e la schi in tarile vecine?
Sau considerati cumva ca e prea devreme pt.subiectul asta!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

noi am fost in austria, in zona stubai, in martie si la anul in martie vom merge tot acolo. mi se pare super, nu as scchimba austria pentru nimic. preturile sint in jur de 500eur/pers pentru 7 nopti+demipensiune + skipass

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Mada,mie mi se pare mare pretul,eu auzisem de variante mult mai ieftine in Austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

da un search pe google cu Austria, ski ca gasesti hoteluri sa tot stai sa le selectezi, de regula au si site-uri in engleza.
Exemplu: www.tiscover.at

La ski nue ieftin, tb sa pui si skipass in pret.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Din pacate noi nu schiem, insa am fost vara in Slovacia intr-o statiune de schi care se numeste Strbske Pleso, in Muntii Tatra, si ne-a placut foarte mult. Peisajul e absolut superb, serviciile bune si foarte curat. In schimb, am niste prieteni care au fost la schi tot acolo cred ca acum doi ani, si au venit foarte incantati. Mai multe amanunte nu am, dar cred ca merita luata in calcul varianta.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Cataghe, mai tii minte cumva neste preturi din zona.

multumesc

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by caarra

Mada,mie mi se pare mare pretul,eu auzisem de variante mult mai ieftine in Austria.

poate ca este un pica cam mare, insa pretul este pentru pensiune de 3*, cu demipensiune, sauna, skipass inclus (numai skipassul este 195eur)... se gasesc oferte si mai ieftine, daca iti iei numai cazare, fara masa, dar si mai scumpe... insa noi sintem mai comozi si daca bugetul permite, why not!

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Noi o sa mergem in ianuarie 5 zile, demipensiune (mic dejun si cina), 450 eur/2 persoane/camera la hotelul Best Western Oberhofer 4* Telfes/Stubai, Austria........a mai fost cineva?

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Loreena, imi poti spune, te rog, prin ce agentie ai rezervat la acest hotel si la ce pret/noapte?
Eventual pe PM.
Multumesc !

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Noi mergem la www.soelden.com/" target="_blank">Sölden, Austria in perioada 10 -15 februarie. Avem apartament si platim 21 E/ persoana/zi cu mic dejun inclus, pt copil nimic. Mai multe informatii pe miercuri ca in WE sunt prietenii nostri in acelasi loc, tot in formatie de 3, fiecare cu copil. Ei au mai fost si anul trecut in acelasi loc. Am inteles ca e frumos si ai inclusiv www.aqua-dome.at/" target="_blank">bai cu ape termale .

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput