Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
vulpitza25 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Eu am avut rochitza de Ch.Philippe. Personal amabil si interesat, promptitudine, preturi decente, modele de bun gust, cu finisaje impecabile. A mea (model Volupteuse) a costat 8.500.000 + 500.000 crinolina mica (cu un singur cerc). Au si voaluri frumoase, brodate manual, (2.000.000), si manusi din dantela (350.000), si cocarde, si jartelutze....
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
multam mult de tot.mai astept si alte opinii
dianette spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Eu am avut rochitza de Ch.Philippe. Personal amabil si interesat, promptitudine, preturi decente, modele de bun gust, cu finisaje impecabile. A mea (model Volupteuse) a costat 8.500.000 + 500.000 crinolina mica (cu un singur cerc). Au si voaluri frumoase, brodate manual, (2.000.000), si manusi din dantela (350.000), si cocarde, si jartelutze....
IDEM !
si acum am vazut pe geam ca au si modele noi ... eu zic ca arata foarte bine si la preturi rezonabile !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lore1402 spune:
Salut miresici 2005!
Au trecut 2 luni de la nunta mea si deja m-am saturat de poze, de vizualizari repetate pt. fiecare musafir. Cand magandesc cate griji si cate luni m-am pregatit pt o zi si o noapte, care trec foarte repede.
lore
http://community.webshots.com/user/lore1402
Alyna24 spune:
Dati-mi si mie , va rog, site-ul lui Radu!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
ratusca1977 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Dati-mi si mie , va rog, site-ul lui Radu!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
http://radu.cpt.ro/
Tanti Zavaidoc spune:
Lore, te inteleg asa de bine, de nici nu-ti poti imaginaIntr-adevar, e cam mult zgomot pentru nimic. Nunta e un eveniment important, dar e doar un inceput, e mai ales un eveniment privat. Ne-am pregatit si stresat toate cu luni de zile inainte, totul a trecut repede si acum toata lumea se mira (cel putin in cazul meu) ca ma bucur ca a trecut. Pentru mine nu a fost un eveniment numai de dragul evenimentului in sine. Eu ma bucur mai mult ca a trecut si ca acum ma pot concentra pe ce urmeaza. Nu stiu daca intelege cineva dintre miresele de 2005 sau din anii trecuti asta... Nu am si nu am avut nostalgii, nu regret nimic, nu as vrea sa schimb nimic. A fost o nunta frumoasa, cu nimic deosebita de alte nunti, am fost o mireasa frumoasa, dar atat. Acum astept urmatoarele ziele din restul vietii mele, cum zice americanulVa pup pe toate si sa auzim numai de bine!
pet.cost2005 spune:
Salutari la toata lumea!
La multi ani, romani de pretutindeni!
Ehehe, dragele mosului, am fost si eu miresica anul acesta, in august. Daca v-as fi descoperit mai din timp, cu toate sfaturile si parerile de pe-aici, poate mi-ati fi fost de ajutor. Oricum, am avut o nunta frumoasa, am fost o miresica frumoasa (sac!), important este ca toti au fost multumiti si ca ca a fost totul bine. Imi aduc aminte cu placere de acele momente. Dar, intr-adevar, uitandu-ma inapoi imi dau seama ca e multa agitatie, nervi si pregateala pentru o singura noapte. Am facut-o si pe-asta ...!
Acum sa ne concetram atentia spre ...
Apropo, cate dintre voi (mirese din 2005, dar si 2006, vazand ca sunt pe-aici sa ceara sfaturi) si-au dorit imediat dupa nunta bb? Sau doriti sa mai asteptati pentru asta? Eu l-as vrea imediat, dar ... nu-i deocamdata.
Va pup!
Si bafta pentru miresicile 2006!
Petro.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Acum sa ne concetram atentia spre ...
Apropo, cate dintre voi (mirese din 2005, dar si 2006, vazand ca sunt pe-aici sa ceara sfaturi) si-au dorit imediat dupa nunta bb? Sau doriti sa mai asteptati pentru asta? Eu l-as vrea imediat, dar ... nu-i deocamdata.
Bine-ai venit (chiar daca mai tarzior)!
Eu am avut nunta-n iulie si-acum sunt in 4 saptamani! Nu'sh daca m-am grabit (la cei 29 de ani pe care-i am), dar chiar simt c-acu e momentul!
si pune-te pe treaba! parerea mea e ca nu conteaza ce zice lumea (niciodata!!!)!