Bebelusi de martie - aprilie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Daria - sunt cam stresata in ultima vreme...
Am o mare problema in casa: au inceput sa-mi mucegaiasca peretii...
In sufragerie deja nici nu o mai duc pe Irina, pt ca pe unul din pereti au aparut pete clare de mucegai.
Au inceput si in dormitor, am mai dat eu cu apa si sapun, dar au aparut din nou. Acum mai nou - si-n hol.
N-am indraznit sa intreb dr ce poate sa-i provoace Irinei in plamani, nici nu vreau sa-mi imaginez, cert e ca am 2 variante: ma apuc ACUM si zugravesc bine, cu dat tot jos de pe pereti, sau ii dau o fata si-l vand urgent.
Oricum ne trebuie un apt mai mare.

I-am chemat pe cei de la asigurari, si mi-au spus ca cica nu prea se poate acoperi din polita. Binenteles ca m-am enervat, dar mi-au spus ca rasp definitiv mi-l dau in 2 sapt.
Eu nu-i mai astept.
Caut un zugrav si ma apuc, si cred ca sambata ma duc sa vizionez si ceva apartamente.
Din cauza asta am amanat proiectul "masina", spre disperarea lui Ionut, care de-abia astepta.
Eu insa abia astept sa scap de mucegaiul ala, ma apuca disperarea cand ajung acasa si vad petele alea mici pe pereti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Sa speram ca va fi o operatie usoara.Sa te faci bine,Bella!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

adsena am vazut pozele.Alexandra e o scumpa.Toti trei sunteti niste frumosi!
andira te inteleg perfect. Cred si eu ca apartamentul e prioritatea.Desi nu-i f frumos,eu zic sa-i dai o fata si "sa-l mariti".Nu e sanatos nici pentru Irina si nici pentru tine si bb2.Apoi vine si masina.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Daria multumim frumos!

Andira ai dreptate, apartamentul e prioritatea.Si cunosc senzatia, si apartamentul pe care l-am avut noi inainte era la fel, indiferent ce faceam cu el, cu ce dadeam peretii, cu ce-i zugraveam, mucegaiul aparea din nou.De-abia am scapat si noi de el....si sa stii ca nu numai pt bb nu-i sanatos, dar nici pentru voi, si nici pt bb2 in burtica!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

In sfarsit doarme piticul,sa va scriu repede cate ceva...Azi noapte,bineinteles dupa o zi atat de minunata,a urmat si pocinogul:a terminat de mancat lento-lento pe la 23,apoi o ora jumate ne-am chinuit sa-l adormim.voia sa doarma dar il suparau dintisorii,isi canta saracutul,apoi iar plangea de nervi ca nu poate sa adorma.N-ati vazut bebe care sa nu adoarma nici leganat,nici in brate,nici pe picioare,nici la noi in pat,mai lipsea sa-l pun pe tavan.arma suprema si finala:tzitzi!Cand l-oi intarca nu stiu cum il voi adormi!Acum doarme in balcon,in carut;ziua mai e cum mai e,dar noaptea...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

alessia,desi m-ai "botezat",cum zice andira,eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase;la fel si tie,andira,si ai fost tare la desemnarea rolurilor acvatice
andira,da,materna cu seleniu;iar cu apartamentul,daca va permiteti sa-l schimbati acum,e perfect,e solutia optima.pana atunci,eu te-as fi sfatuit sa speli cu o solutie cu acid acetic(otet)sau vezi ca sunt si solutii speciale in comert care impiedica reaparitia mucegaiului.
daria,criminal Brien,precoce,felicitari,a venit el model surpriza,dar v-a iesit model Neckermann+EinsteinFelicitari si pentru dintisor!La asa progam uman pe care-l ai cu brien,eu as mai face vreo trei bb-glumesc,sa nu te superiDupa adormitul lui Alexut cu cantec,am uitat sa va spun ca s-a trezit la 3 si la 6,cand i-am dat si sa manance,apoi la 8,cand mami n-a mai fost pur si simplu in stare sa coboare din pat,dupa atatea saptamani de chin.Faceam eu garzi,dar nu una dupa alta si nu atatea saptamani.Am si uitat cum e sa doarma neintrerupt 9-10 ore,ca nu s-a intamplat decat 3-4 saptamani.
andruzza si danna,am pozici,asta nu omitem,dar caaand,Doamne,sa le pun?
ariadna,felicitari pentru dintisori si istetime!
danna,de ce asa tarziu legumele?Chiar nici una pana acum?sa nu se obisnuiasca numai cu dulce...Nu vreau sa te sperii si stiu ca actionezi la sfatul dr.de acolo,dar mi se pare un pic ciudat si era de datoria mea de prietena sa te pun in garda macar sa-i intrebi de ce asa si nu altfel...Ca in rest,n-ai treaba cu asa papusa frumoasa,cuminte si papacioasa.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mai fetelor! Stati sa va explic.
Am luat exemplu de la rudele mele din Germania. Ei au un copil de 13 ani extrem de destept.A trecut direct din clasa I intr-a III-a. Cand asta mic avea 10 ani,s-au gandit sa mai dea sansa inca unui sufletel sa ajunga om mare. Si-au mai facut unu'.Atunci verisoara mea avea 41 ani(cinste ei,zic io!).Acum cel mic,are 3 ani.
Ei, eu am fost in vizita in Germania,acum 2 ani si ceva.Cel mic avea pe atunci 10 luni. Rasfoiau impreuna o carticica ilustrata alb-negru,cu exceptia unui elefantel(Elmar)colorat in toate culorile posibile si imposibile, care aparea pe fiecare pagina,in diverse ipostaze.Si Ildi,mama lui Nikolai(copilasul 2),il intreba:"unde-i Elmar?",iar cel mic punea degetelul aratator exact pe elefantel.Si mi-a zis ca exersau de ceva timp.
Asa ca,m-am gandit eu,ca de ce sa nu incerc.Ce-are daca-i mai devreme cu 3-4 luni? Merita sa incerc.Si tare m-am bucurat cand am vazut rezultatele.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Daria, Adseana, Mamacita - tocmai ce-am vorbit cu un zugrav, si ne-a dat solutia. Dam cu smirghel, apoi cu solutie anti-mucegai (buna chestia cu otetul, Mamacita, mi-a mai zis cineva) si apoi cu vinarom.
Intentionez sa fac figura chiar de acum din weekend.
Si apoi il vindem .

Zugrav ma fac in weekend....

Mamacita - imi pare bine ca ti-au placut rolurile "acvatice", "pastravul" n-a zis nimic, deci banuiesc ca nu sunt proteste, iar "somnul" inca n-a aparut la apel... Mai asteptam comentarii, hi hi

Of, bietul Alexutu... Stiu ca in serile urlatoare ale Irinei, cand era micuta rau, nici eu nu vroiam sa apelez la "arma suprema", tzitzi... Dar cand deja esti chiaun de 3-4 saptamani, te inteleg...
piticului chinuit de dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

salve mamicilor si puiutzilor....

ca de obicei, sunt in trecere....v'am citit, dar de scris...timpul asta...fir'arrrrrrrrrr.....doar pentru andira - mucegailul asta...!!!! il am si io in apartamentul pe care l'am vandut ( mai stau in el pana il renovez pe cel nou). deci, andira - am curatat total peretii...i'am 'uns' cu toate solutiile posibile, am izolat peretii....si degeaba, tot a aparut!!! sfatul meu - desi e greu, incercati sa faceti manevra cu schimbatul locuintei.

va pup cu drag

ako + darian&rares (16 martie)

Mergi la inceput

andira nici un protest de la "pastrav!" [:}}}]
M-am distrat copios,ma mir si eu cum de n-am scris nimik.

mamacita dimineata e fff uman.Am o mare problema de cand ma stiu.Nu ma pot trezi devreme.E drept ca inainte de 1-2 nu ma prea culc.
Stii,in rest toata ziua numa' io-s cu el. Ca bietul Mircea e la munca pana pe la 5,apoi vine acasa si mai lucra suplimentar.Si termina pe la 12-1. Face pauza doar de baita. Si nu e prea usor.

Tineti-mi pumnii,azi am listat o multime de "micisme dragute",maine vine mama Mircea sa stea cu bb si sa ma ajute la pregatiri.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput