Copilasi de iulie-august 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Seara.
Adika io intru si schimbu` 3 nu este ??? ...

AndreeaB - zi-mi te rog foarte frumos, cizmulitele sunt din piele ??? De la ce magazin, ca am maine un sot in Bucuresti si poate il pun pe drumuri, arata super !!!

L-am vazut pe Mister Pufulescu

O seara placuta sa aveti !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu-s aici...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

"puahahaha" (citat de la ailalta modelatoare a noastra careia la ora asta ii uram sa nu aiba gretzuri). Simona am lesinat de ras, da te-ai bagat in magazinasu ala, nu gluma!!!!
'ai ma cum puteti sa zicetzi ca nu stiti cu cin seamana cupiii Marinei???? ca mie mi se pare ca Mitzu e leit ma-sa! si ce daca-i bocitoare? las ca asa-s barbatii noului mileniu, mai sensibilosi!
Andreea, ceva poze noi azi, ai mai exersat ceva?
io-s aci, am terminat vreo 3 tavi de fursecuri de facut, acu astept sa inceapa meciu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Daria de aici:
http://www.cridokids.ro/shoes.html

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

roxana, fursecuri...poze inca nu, le las mai pe dupa-amiaza ca ai vazut ce zicea si marcela, e lumina mai buna. acu ma rog sa doarma pupi mai mult de-o ora la pranz ca sa apuc sa studiez si eu ceva...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

andreea, trimisesem pm, nici un raspuns?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, nu au iesit mare scofala, dar vroiam sa incerc niste forme noi de taiat cumparate simbata si am ales un aluat la intamplare. oricum au fost halite rapid. somn usor si lung lui Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Asa cum va spuneam nu numai problemele au dat peste noi..dar si munca...
Sa va povestesc ce am patit noi...stiti ca va spuneam de febra lui Luca cea care a durat doar 2 zile...si a trecut asa cum a aparut...neinsotita de nici un alt semn sau simptom...ni s-a parut noua ceva ciudat..ei bine, vineri sera ne-am umplut de niste pete imense, rosii si elevate pe brate si picioare...I-am dat o lingurita de Romergan ...si peste noapte ..l-am pazit...Simbata nu mai era nimic...dar ....mai era ceva de vreo saptamina incepuse sa-si piarda echlibtul...si nu va spun cite cazaturi a luat...pina la singe...si toate in zona capului..de-am zis ca albesc...Asa ca simbata ...desi simbata ne-am dus la dr....dar nu la pediatrul nostru ci la cine era de garda....Dr...m-a dezamgit...te duci cu un copil care -si pierde echibrul...si nu te uiti decit superficial in ureche..fara ex neurologic..si-mi spui ca-i simbata ..si sa mai asteptam pina luni...In fine....petele disparusera...dar avea altele pe burtica de data asta...si puctiforme...Pe baza acestora...diagnosticul a fost de rozeola...Cind am venit acasa iar ne-am umplut de pete mari pe picioare...Noi am ajuns la concluzia ca aceste pete erau o urticarie data tot de virusul care a dat si rozeola...Acum sintem bine...si ne recuperam..:)
Luni l-am dus din nou la pediatrul lui..care ne-a sfatuit sa mai asteptam cu investigatiile in ceea ce priveste echilibrul...Trebuie sa va spun...asa cum ii povesteam si Simonei....ca sint inca sub influenta unui caz...aflat acum o luna ..care intre timp vad ca a aparut si pe DC....
Deci stres cit cuprinde......
Scuze..m-am cam intins..sper sa intelegeti voi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

da Roxana , am gasit acolo nsite bluzoane super , frumos colorate , si treninguri la preturi foarte bune ...si l-am echipat pe d-l Pufulescu ...sarumana inca odata
uite si una din perechile de ghetute ...ahaa, puloverul tot de acolo e
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/detail?.dir=ce7c&.dnm=1ccf.jpg&.src=ph

mai da ce copii frumosi am vazut ..ce-au mai crescut !!!
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am reusit sa citesc tot din urma si sper sa-mi mai amintesc ceva
Carmencita...eu am renuntat demult sa mai fac comparatii intre copii...Am vazut-o pe "belita"..o scumpica!
Andreea B....arati superb!!
Roxa..ce-mi place de iepurele suedez.....mai povesteste-ne...
Simo..l-am vazut pe Pufu...imi vine sa-l manic...si sa-l ciufulesc un pic...
Dana...Vic s-a ingrasat!! Arata foarte bine...
Marina..bine ai revenit..ai doi cupii superbi!
Monica ..vai ce vorbaret este Bobo!
Unde sint Emanuela si Dana (Ema)...si Felicia?
Adela ..ma bucur ca veti ceva succese cu dormitul...la fel sa inteleg si de la Simona R? Simona ai gasit bona? Dar tu Marcela?
Nicole...cum mai este ochisorul Andreei?
Liliana ..vreau poze!Cum mai esti?
Anca gata de plecare spre Ro? Nu ne luati si pe noi?:)
Daria..vazut o bebelaca scumpa si infofolita...
Gabi..foarte frumoase pozele din Anglia...
Irina ...unde ai disparut...
Andrea...noi avem 5 mese...una de dimineata totalmente lapte..si cina combinatie de papa si lapte...
Scuze daca am uitat ceva...

Mergi la inceput