Copilasi de iulie-august 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Nu stiu de ce ....da' mie mi-a venit sa plang cand am citit ca Tudor a dormit toata noaptea....mi-am amintit de mine.......cat am asteptat momentul ...Adela...iti doresc rabdare in continuare si sa stii ca eu cred ca e important sa doarma singur(nu stiu cat reusesti sa faci asta).

Dana..merci de invitatie..da' ce sa caut io,ditamai handraloaica acolo fara copil?Mi-ar fi rusine...

Mai vorbim..

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ce cupii frumosi aveti...chiar imi pare rau ca nu vine asa si provincia la intalneala sa ne vedem cu totii la oki
mama lu giulia..cum fac sa pui si io cupil frumos in lista la tine?

PS am uitat sa pun ranjetu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Simona...io viu cu 2 asa ca pot sa-ti imprumut unu sa ai grija de el...ce alegi fata sau baiat?

quote:
Originally posted by Simona R.

Nu stiu de ce ....da' mie mi-a venit sa plang cand am citit ca Tudor a dormit toata noaptea....mi-am amintit de mine.......cat am asteptat momentul ...Adela...iti doresc rabdare in continuare si sa stii ca eu cred ca e important sa doarma singur(nu stiu cat reusesti sa faci asta).

Dana..merci de invitatie..da' ce sa caut io,ditamai handraloaica acolo fara copil?Mi-ar fi rusine...

Mai vorbim..

Simona si David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, felicitari pt noaptea dormita
marina, ai niste perchi de ochi albastri, sa-i mananci nu alta. iar tu esti o "grasaaaa"
monica, chiar ca ai cu ce fecior te lauda. noi inteligibile nu zicem
du-te mai simona la petrecere, cand ai sa mai ai ocazia sa vezi toata pustimea si familionu?

l-am vazut pe pufi...ce-a mai crescut si el, baietel sadea.
am uitat restu'...pupici si ne auzim

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Roxa,am uitat...merci,dar o sa ma duc din nou la Selgross cu David ca si asa abia stiu ce nr.sa-i iau....

Si la Fila am gasit magazinul de care mi-ai zis tu..i-am luat niste bluzoana si niste pijamale,am vazut si geaca aia misto dar el avea deja geci de grosimea aia si m-am ofticat ca nu puteam sa i-o mai iau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Am vazut una bucata de Pufulescu,le mai vazusem dar imi plac si m-am uitat iarsi una bucata de Chelly-belly si pe ea o mai vazusem dar si de ea imi place,am mai vazut si pe Vicu nazdravanu,pupicei la toti,caci toti imi sunteti dragi

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai Roxa , vroiam sa-ti spun demult ..dar am uitat ..multumim de recomandarea pentru magazinul de la Fila ..am lasat acolo 1,5 mil
faine lucrusoare !!!
o sa incerc in seara asta sa fotografiez ghetutzele care le-am luat de la Baby Expo ...270.000 bucata ...super !!!!3 perechi i-am luat ...sunt din piele ecologica , zic ei , dar sunt asa moi si sunt imblanite ...

pup

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

si io prin zona ...
tocmai ce am aterizat din parc si am intrat sa va citesc, azi n-am avut timp !!!

bey, deci e sarbatoare de sarbatoare ...pai n-a scris Marina atata de cand ne stim noi pe forum ...mai vrem si in alte zile !

am vazut poze cu piticii scumpi si dulci: Alexia, Mitzu, Maria ...pupacim pe toti!

Danule, berica au si acolo (sper), asa ca putem sa ne facem de cap ...numai cupii sa ne lase!
moata n-a gustat niciodata bere, vin, ciocolata ...si cat mai tine pacalelea nu stiu, ca ma vede pe mine cum ma servesc cu cioco si saliveaza, intinde mana si cere ...ma fac si eu ca ploua si o duc departe de ispita!

Simona, imi pare rau ca nu veniti, poate treceti voi macar pentru cateva minute, ce zici?

Mitzu, eu va doresc sa doarma Tudor nu 8 ore, ci 10, 12 ore ...sa va odihniti si voi ca oamenii, mai ales ca acum mergi si la serviciu, trebuie sa ai energie!

asa ...mai vorbim si maine, acum nu stiu ce mestereste moata vizigoata, ma duc s-o controlez!
si atentiune: maine pana la pranz vreau slogan mistoc, vreau sa-mi spuneti daca v-ati razgandit si nu mai veniti la party pentru ca maine sun si stabilesc cu tipa de acolo ultimele detalii, va rog ...daca e ceva si nu puteti ajunge, spuneti ca sa stiu cati vom fi!si mai vroiam sa va zic ceva...v-ar deranja daca mai vin doua mamici cu pitici la petrecere?
sint prietene de ale mele din parc, piticii sint de aceeasi varsta cu ai nostri si le-a suras si lor ideea de party!

pupacim si sper sa nu se razgandeasca nimeni, sa fim cat mai multi si sa ne distram ...eu abia astept!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Olivia, ce faceti? sinteti ok? m-ai pus pe ganduri cu peripetiile voastre ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

astea-s cizmulitele noastre pentru iarna:
http://andreeab.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=1ansi2luni&id=roz_si_imblanite

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput