Copilasi de iulie-august 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

buna seara,eu am o perioada mai de toamna,ca sa-i spun asa si mi-am cam bagat capul ca strutu in speranta ca trece.
Felicia e bine,am vorbit astazi cu ea cred ca o sa intre si ea sa va salute curind.
pina intru in toane mai bune,va urez toate cele bune.si distractie placuta la intilnire.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

va pupam si noi!sa aveti vreme frumoasa la intalneala..noi suntem bine...ocupati insa ,mai rar pe la computer....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, multi lui Luca sa se faca bine... eu zic sa il convingi pe medic sa ii faca un examen neurologic asa cum trebuie... exagereaza un pic simptomele.. Noi plecam peste 10 zile... ba da, va luam si pe voi...

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am primit pupiceii..Anca...multumim...
Dana...parca se numea astenie de primavara...nu de toamna / sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza.
astenia asta o cunosc.....acu vreo 3 zile mi-a trecut. asa ca pupam astenizatele si le asteptam cu drag p-aci, sa se bucure sau sa se miorlaie...tot cu bratele deschise!
Olivia, acum au disparut bubele? si eu sunt de parere sa astepti disparitia semnelor de rozeola. febra nu a facut acum, zilele astea? pupi si trece si astea! iepurele suedez saluta marmota americana!
Simona, imi pare tare bine ca ati gasit hainutze faine acolo, am sa mai dau si eu o tura saptamana asta.
Laurici, ceva poze noi cu teroristii tai???? ca nu v-am mai vazut....de-un an sh-o vara!
o zi frumoasa tuturor, ma apuc de munca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

eu tot cu ce ma doare,frigggg,e tare frig noaptea in casa,nu stiu ce naiba au de gand astia ca nu mai suport frigu asta plus ca bebelina se trezeste cu niste manute reci de zici ca doarme cu ele la gheata,of,sper macar sa nu se imbolnaveasca...

Ema,te asteptam inapoi cu sau fara astenie,pupici sa treaca repejor.
Olivia,multa sanatate,sunt convinsa ca nu e nimic grav asa cum iti imaginezi tu,pupici pentru o mamica ingrijorata.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Roxa,servici usor...n-ai zis,ati terminat spotul?

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ola, ola, olaaa !!
Buna dimineata si de la noi - aici e bine si cald, caloriferele si-au intrat in functiune dupa cum spuneam ieri si acu pot sta si in tricou in casa, ca ma saturasem de enshpe haine pe mine si pe copil !
Salutari schimbului 3 si pupici tuturor !
Sintem pe aici ... fara de tati care-i la munci !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Si sanatate maxima!!!

Omu' meu a zis sa intreb acilea pa forum ca el nu vrea sa ne ia o gramada de mamici la bataie cu posetele'n cap ca le imbolnavim copiii...
Asa ca intreb...Daca suntem muciosi (pe trecute...ca va zisei ca facuram muci de la vaccin, mandra n-are nimic, e floare) ne luati la bataie si ne datzi afara din ristorant...?!...:))))
(macar o sarmalutza la poarta sa ne lasatzi sa servim...hehehe)

Pupam voios mamici si pitici la gramada...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

In caz ca va intrebatzi...Eu i-am explicat omului ca nu ne pupam cu nimeni asa ca nu e problema (nu stranutam, nu facem urat in rest..suntem pasnici...), dar el nu a fost prea convins...hihihi

Mi-a mai zis ca daca nu va intreb sa incerc sa nu mai vorbesc pe nas pana duminica...hahahaha

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput