Bona nesimtita - sunt in cautarea alteia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Roxette si eu sunt curioasa daca ne poti da mai multe detalii despre vizualizarea prin webcam .
Si mai am o nelamurire....cum Dumnezeu puteti vedea voi si cand se da cu parfum, cu ruj, cand se piaptana cu peria voastra???? Ca doar nu le face pe toate in camera unde e instalata camera de luat vederi? Sau sunt mai multe camere montate peste tot prin casa?! Moaaaaama, mi se pare deja Mission imposible 3

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mi se face rau, ce femei fara bun simt!!
Laura, da cat ai vrea sa castige o bona? Si nu uita ca nu toate avem salarii de mii de euro. Nu inteleg ce ti se pare atat de imposibil salariul de 4 milioane ptr. o bona. Adica ar trebui sa pletim bonele astfel incat sa-si permita ea parfumuri de firma si sa nu-l mai foloseasca pe al nostru? Hai caa sta e chiar culmea. Pai uite ca eu nu-mi permit haine si parfumuri de firma toata ziua buna ziua si pentru asta nu ma dau cu parfumul alteia. Si ma sacrific sa platesc o bona numai sa nu-l dau pe copil la cresa. Daca vrea bani mai mult sa faca altceva, ca nu a pus-o nimeni sa se angajeze ca bona.
Wb-camul mi se pare o solutie excelenta.
Danat, nu trebuie sa vezi in webcam ca s-a periat cu peria ta sau ti-a folosit crema. Fiecare stim cum si unde le lasam si se vede cand umbla altcineva in ele. Cum sa nu te superi? Astea sunt niste lucruri personale pe care nu are voie sa le foloseasca altcineva.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Fetele, io-s mai , unde ati pus camera web?
io am una la firma (vrem sa urmarim niste persoane din productie) si as vrea s-o iau acasa pentru cateva zile dar nu pare atat de mica incat sa o ascund.
voi cum ati procedat?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

va trebuie doar un Yahoo Messenger ...si de acolo cu un web cam poti vedea frumos ce se intampla in casa...
ramane problema lu danateu mama frumoasa ...cum poti vedea si ca mananca si ca se da cu parfum si alte alea? io am un web cam mic si raza vizuala e destul de redusa....desi te prinzi din atitudinea generala care e spilu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

Pai e simplu, pe perie am gasit par de-al ei, caci e vopsita blonda, iar eu sunt bruneta, iar la creme.... imi dau seama cand umbla la ele, nici nu se oboseste sa puna capacul ca lumea la crema, iar rujul l-am vazut pe buzele ei cand am venit de la serviciu. Ideea e ca daca esti atenta la detalii iti dai seama foarte usor daca il scoate pe bebe afara sau nu, daca ii da sa manance ca lumea, daca sta toata ziua la TV in loc sa se ocupe de copil.
Am hotarat ca o mai tin pana vineri ca sa mai stau la serviciu inca putin, toate lucrurile la care ar putea umbla le-am bagat undeva sa nu le mai aiba la indemana.

Da, si inregistratul pe webcam e o solutie la fel de buna, mai ales ca unele dintre noi n-au timp la serviciu sa stea sa urmareasca in fiecare minut ce face bona.
In legatura cu vizualizarea real-time, sotul meu mi-a zis ca trebuie facut rost de un program de pe net care citeste informatiile preluate de camera, cica sunt cu sutele, unele mai bune, altele mai proaste. Daca dati o cautare pe net dupa cuvantul "webcam" sigur gasiti. Dupa ce ati gasit programul il instalati pe calculator, mai trebuie facute niste setari si cam atat.

In legatura cu inregistrarea, Lidia astept informatii de la tine, sunt interesata, imi voi schimba locul de munca in curand si nu-mi mai permit sa stau pe net sa urmaresc tot timpul ce se intampla prin casa.

Am si eu o tipa pe scara care s-a oferit sa stea cu Andrei, nu stiu ce sa zic, nu mi-a inspirat incredere, dar poate am gresit. Insa cel mai mult m-ar ajuta o recomandare. E cu totul altceva sa ti se recomande o bona, macar stii ca cineva a avut destula incredere in ea incat sa ti-o prezinte.

Mersi,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dar de fosta mea bona care pe langa furatul de detergent, mai venea si cu rufele murdare de acasa sa le spele in masina mea de spalat (ca de... am ales-o sa stea aproape, sa nu intarzie), ce ziceti ??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Doamneeeee, mare ti-e gradina si plina de oameni fara bun simt! Mai frate, dar unii chiar ca sar gardul!
Adica daca esti "de gasca" si le conferi o atmosfera mai destinsa si nu-i stresezi, unii isi permit sa se traga de sireturi cu tine nene?! Pin' la urma ar trebui sa fie o relatie gen angajat-angajator! Bineinteles cu purtatul frumos de rigoare, ca deh, sta cu copilul propriu si personal... cu toate ca, o persoana de bun simt elementar nu ar trebui sa fie gadilata in orgoliul personal ca sa-si faca treaba constiincios si corect.

Cred ca aceste cucoane au fost prea bine tratate si li s-a suit la cap! pe undeva e si vina noastra si a societatii in care traim! Ca si cu spaga, si multe altele de care n reusim sa scapam in veci! Dar deja m-am indepartat de subiect...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by anda141

Laura, da cat ai vrea sa castige o bona? Si nu uita ca nu toate avem salarii de mii de euro. Nu inteleg ce ti se pare atat de imposibil salariul de 4 milioane ptr. o bona. Adica ar trebui sa pletim bonele astfel incat sa-si permita ea parfumuri de firma si sa nu-l mai foloseasca pe al nostru? Hai caa sta e chiar culmea. Daca vrea bani mai mult sa faca altceva, ca nu a pus-o nimeni sa se angajeze ca bona.

Stai mai asa, ca am intrebat, nu am dat cu parul !!! Am si scris ca nu are dreptul sa foloseasca lucruri chiar daca salariul e de mizerie. Ai citit?
Ok,daca ziceti ca astea sunt salariile...ce sa zic... Nu inteleg insa cum poate sa supravietuiasca o femeie cu 4 milioane pe luna. Repet,atata aveam eu in 2001 + bonuri + 1.600.000 pt. benzina.Si la sfarsitul lunii eram Lefter Popescu. Chiar nu imi imaginez ce mananca omul ala,ca daca mai are si copii e caz social de-a dreptul! E-adevarat ca daca tu ai 7-8 milioane nu-ti permiti sa platesti bona,de aceea aici ca sa ai o bona 8 ore pe zi trebuie sa fii foarte bazat ca te costa cam 5-8 euro pe ora.De aceea stau si eu acasa si inca foarte multe ca mine,ca nu-si permit sa plateasca un salariu DECENT pt. o persoana. Si fara un salariu decent nu vine nimeni la copil.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Lauraa,

Si eu ma intreb uneori cum se descurca Ileana mea, eu avand si norocul unei femei cu bun-simt. Traieste fix la limita (are si o pensie de vreo 2 mil pe langa cele 4,5 de la mine), nu-si permite niciodata sa iasa din schema planificata de cheltuieli (din care mai ales iarna intretinerea consuma enorm). Eu am noroc cu mama caci distribuie Avon si ii mai face cadou diverse, altfel nu ar avea cum sa-si cumpere.
Nu mi se plange decat o data pe an de greutati, nu bate apropouri insa stiu ca ii este greu. Pe de alta parte, pentru varsta si pregatirea ei societatea noastra nu ofera alternative.
Incerc cat pot sa ii rasplatesc serviciile prin mici atentii care pentru ea conteaza, chiar nelegate de un motiv anume (azi ii dau un tricou promotional pe care l-am primit eu cadou)
As face o criza de nervi monstruoasa insa daca as pati ca Roxette si normal ca nu mi-ar mai pasa de greutatile ei.
Acum on-topic: Nadina are dreptate, administratora poate recomanda pe cineva din bloc, eu dupa ce angajasem din ziar am vazut in curte vecine cu copii vecinilor, persoane care mi-au placut.
Sau, daca nu vrei sa te stie vecinii ce ai in casa (aici eu as avea rezerve) poti pune fluturasi in cutiile postale la blocurile din jur. Eu cred ca femeile mai timide si mai de bun-simt sint mai discrete si nu se duc neaparat la agentii, poate nu stiu nici ele unde sa se adreseze, etc. Asta e strategia mea de back-up in caz ca bona mea cu care m-am obisnuit isi gaseste totusi ceva ma bun. Poate unde am si avantajul ca ma ocup de recrutari si nu-s dispusa sa platesc scump un serviciu pe care il vad mai mult decat perfectibil din partea agentiilor (am incercat intr-un an) si cred ca il pot presta eu pentru mine mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

roxette eu am avut doua recomandate, una de o cunostinta, cealalta de o agentie. Nici una nu a fost buna. Eu m-am gandit la administratora pentru ca blocul in care stam noi e bloc de proprietari inca de pe vremea lu Ceasca si nu prea s-a mutat lumea din el, se cunosc de 20 ani si stiu care e ok, care nu. E drept ca la inceput banuiam ca sunt prietene si ca n-o fi tocmai in regula, dar m-am inselat. Trebuie sa ai mare incredere in perosana cu care iti lasi copilul pentru ca practic cu acea persoana puiul tau sta chiar mai mult decat cu tine(cel putin asa e in cazul nostru) si ii va influenta foarte tare cresterea.
Nadina

Mergi la inceput