Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
IrinucaR spune:
Salutare dragelor!!!!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp din martie-aprilie cand abia ne anuntam ca vom deveni mamici... ce momente fericite... dar cred ca nu se compara nici pe departe cu ce ne asteapta de acum incolo.
Aseara am fost la finutul nostru in vizita, are 8 luni si ceva si este absolut bestial... a inceput sa se ridice in picioare si rade in hohote ... Ce sa mai zic, suntem si eu si sotul meu terminati dupa el... Deabia asteptam sa ii vedem pe amandoi jucandu-se (diferenta intre ei va fi de fix 9 luni 
Va citesc cu mare drag, insa nu prea apuc sa va scriu... Voi mai merge la servici pana pe 31 oct inclusiv.
Am avut o saptamana fff intensa, iar cea care va urma va fi cel putin la fel. Nici nu stiu ce sa zic, eu una sunt fff incantata ca ma tin ocupata si nu am timp sa imi fac ganduri negre referitoare la nastere, ba din contra astept cu mare nerabdare momentul in care ne vom cunoaste puiul.
Miercuri pe 26 voi merge la ultima consultatie. Atunci vom vedea daca totul ramane cum am stabilit pe 3 nov...
Pupici la toate!!! Mult curaj si rabdare, mai avem putin ![]()
IrinucaR
36++
AMR 12 zile
www.irinucasisoru.3x.ro
Bic spune:
Fetelor, eu nu stiu parola pentru contul mamica noiembrie de pe DC, ca as fi inceput eu in capitol nou.
Dar o sa scriu totusi aici, la pagina 11.
Ma bucur ca Mirela e bine. De asemenea pentru Siminaf.
Lavi02, si eu am avut acelasi sentiment cu lucrurisoarele cind le-am pus la spalat Inchipuie-ti ca acum nu mai arata nici pe departe asa de bine cum erau ele nou-noute si apretate. V-am spus ca eu nici macar nu calc, desi pt. BB cica e recomandat.
Apropos de poze.... Ina, pozele cu burta goala nu mi le pun nici in ruptul capului pe yahoo. Sint cu mine dezbracata. Am facut o sedinta foto nud (sic) in curtea unei prietene. Nu au iesti nemaipomenite pt. ca era ora 12 (cel mai prost pt. poze) si soarele taman atunci si-a gasit sa scoata capul. Dar e dragut sa ai poze nud cu burtica. Va recomand sa va facetei si voi, ca nu o sa regretati.
Numa' poze cu mine, cu burta si cu consortul nu am!!! Trebuie neaparat sa ne facem zilele astea citeva. Sor-mea mi-a facut de ziua mea anul asta un pps cu poze cu mine de-a lungul vietii si una dintre pozele cele mai dragi e cu mama bortzosa cu mine si cu tata alaturi.
Eu gata sint, numa' pasarioul mic sa vina odata. Am fost azi la magazinul de bebei si am luat tot ce mai trebuia luat pe ultima suta: patut, saltea, cearceafuri de patut, scutece pentru nou-nascuti, monitor si citeva prostioare de jucarii, ca nu are bietul copil mai nimic. Am primit si baita. Asa ca sintem gata.
Numa' ca uite ca nu vrea puiul mamii sa fie Balanta, cum voia mama, nici in ruptul capului, asa ca daca nu se naste miine, poa' sa se nasca cind vrea ea. Daca n-am fost asa de activa in ultimul timp, cum sa ma apuce nascarea??? Am fost azi la inot din nou, da' nu se pune, ca e usor. Poate ca ar fi trebuit sa car singura patutul din magazin in masina ca sa ma apuce ceva.
Doaaaamne, nu-mi vine sa cred!!!!
Ca si voi, mi-e si frica, am si emotii, ma si bucur....dar daca e ceva ce nu prea imi place este ca m-am ferit toata viata de lucruri permanente. Tot ce-am facut am facut cu constiinta ca daca nu-mi convine, pot sa revin oricind asupra deciziei. Ei bine, aparitia copilului e singurul lucru de pe lume pe care nu-l mai poti schimba. Odata ce ai devenit mama, esti mama pe viata! bu-hu-huuu, cita responsabilitate. O sa fiu in stare???
DPN 31.10.05 
joy04 spune:
SIMINAF
...incearca sa nu-ti mai faci ganduri negre...Sunt sigura ca nu-i placut si ca fara sa vrei iti fuge gandul aiurea, dar fa-ti curaj. Nu dispera !!!! Gnadeste-te ca mai ai 2 saptamani si vine bebelina si chiar o sa fie bine ca este la termen.
Doar ca eu nu-nteleg daca tu ai problemele astea din cauza sarcinii sau le aveai dinainte...te rog numai plange si fii tare...(incep si e sa plang ca si asa sunt un pic instabila emotional)
.
Fetele..eu o iau razna...Azi noapte am dormit cat de cat bine, adica nu m-am mai uitat cu orele pe pereti.....si BOCA a avut un pic de mila de mine. Ieri dupa amiaza am incercat sa dorm, dar nici chip sa ma lase numai la ficat imi tragea, de abia mai puteam respira.
Plus ca mi-e frica de nastere....Adica nu mi-ar fii frica de dureri sa nasc natural, cat mi-e frica de taietura
.
Stiu ca si cezariana este tot o taietura, dar parca este intr-o parte mult mult mult mai acceptabila !!!! Nu acolo...Si mai citeam in superbebe ca trec 4-5 luni pana la vindecare...
.
Cine a mai facut si-mi da detalii...adica sa-mi spuna ca nu-i chiar asa de rau???? sau este chiar asa de rau???!!!!
joy
+ bocanila
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos
dordia2000 spune:
Salutare burtici!!!!
Am revenit si eu dupa o lunga si neobservata absenta. Multumesc Inei ca nu m-a uitat si va pup pe toate!! Mi-a luat 4 ore sa citesc din urma si abia acum va raspund!
Eu sunt ok, dar in continua zugraveala!!! Sotul meu este la tras glet in bucatarie si speram si noi ca de maine intr-o saptamana sa terminam si sa ne putem apuca de curatenie si de cumparaturi pt bb.(patut mai exact ca restul mi le aduce sora mea de la brasov)
Va pup Diana 36+
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
cristinamh spune:
am deschis subiectul nou ![]()
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60155
Cristina
34+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra