Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
ilenutza spune:
Buna fetelor!
Eu studiez de zor lista cu bagajul de spital si nu numai!Incepem si noi sa mai umblam prin magazine de luna viitoare si vreau sa imi fac temele!Cred ca cel mai indispensabil este cosuletul in care aduci bb-ul acasa!( in opinia mea!).Am vazut unul la Barza de cateva sute de mii, o fi bun, voi ce ziceti?
In alta ordine de idei, naste cineva la municipal?M-am uitat eu pe lista dar nu am prea vazut pe cineva!Cine este mai informata:cat se da la dr., cat la anestezist daca faci epidurala?
lavi02 spune:
Mirabilis si Coralia, daca ai un bebe alergic sau daca ai multi bani de cheltuit, probabil merita detergentul special. Eu Silviei i le-am spalat de la inceput cu detergentul nostru obisnuit (Ariel), bineinteles separat de ale noastre. Ii mai dadeam 2-3 clatiri suplimentare, ca sa iasa cat mai bine detergentul. Acum, Nataliei i-am dat 3 clatiri suplimentare si le-am spalat cu Omo, ca asta folosesc acum. Eu nu pun balsam tocmai ca sa nu ramana nimic chimic in rufe.
Silviei inca ii spalam hainele separat de ale noastre, pentru inceput o sa fie o nebunie: masina de haine mama si tata, masina de haine Silvia, masina de haine Natalia. Dupa ce face 1 an am de gand sa spal fetitelor la comun. Desi oricum se aduna intr-o saptamana o masina intreaga de hainute albe de la un singur copil.
Le-am cumparat si un cos de rufe murdare separat, e deja instalat in baie... o nebunie! Industria romana de spalat haine! Dar n-ai ce sa le faci daca ii schimbi cel putin 1 data pe zi! Ca se murdaresc copiii astia!
De ce vi se pare asa energica Silviuta? va multumesc ca v-ati uitat la poze
(daca tot m-am chinuit cu resetatul comp-ului de vreo 5-6 ori....)
Lavi02 36+
tania-z spune:
Lavi02 ... pentru ca are o mimica expresiva: nu-i stau ochii in cap! ![]()
Eu iar am "doua burti" in loc de una! Adica dreapta e muuuult mai ridicata, ca si cand bb s-ar inghesui numai acolo. Patiti si voi chestii de-astea?
Lavi02 ai mai aflat ceva date legate de cosulet - cat timp are voie sa stea in el?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+
Varsta BB Stefan
Poze
dienutagraviduta spune:
lavi - ce frumos sa ai unde sa mergi in zona aia... dar nu stiu cum reusesti, ca eu una nu mai pot sa merg cu masina prea mult ... ma enervez, parca anchilozez, asa ...
cu scaunelul de masina, v-am zis, noi l-am luat pe ala de la chicco; si eu am cautat reglabil, dar nu am gasit nicaieri; asta e bun pana la aproximativ 1 an; si se poate folosi chiar de la inceput, pentru ca bebele nu sta in fund, ci semi-culcat; mie mi se pare practic, mai ales ca se monteaza pe carucior ...
io de netul asta nou deocamdata sunt multumita - in 2 ore am descarcat un film de desene animate si l-am si vazut ... merge rapid - in 10 minute iau orice film ... numai ca nu stiu ce sa caut, nu sunt la curent cu noile aparitii ... bine, eu sunt innebunita dupa desene, abea astept sa vina lucuta si sa ne uitam amandoi la desene ...
maine facem si noi 34 de saptamani fix; eu tot sper pe la 38 sa scap ... oare am sanse sa ma "rezolve" mai repede ?!?
dienutagraviduta spune:
a, aseara am fost invitati la un restaurant (ceva cu serviciul sotului meu); a fost foarte frumos, m-am aranjat si eu ca chiar simteam nevoia de niste tocuri si un machaj mai ca lumea;
un coleg de-al lui dan a venit si el cu nevasta si cu baietelul de 11 luni care a fost nesperat de cuminte, mai mult a dormit;
si a inceput tipa sa imi povesteasca de cand a facut ea cezariana ... ca nu a avut cine sa o ajute cu nimic, si dupa vreo saptamana de la externare a inceput sa-i curga puroi de la operatie ... mai, ori suntem noi tembeli si n-am inteles, ori astia nu sunt intregi la scafarlie, dar eu am inteles ca a stat asa vreo 3 luni pana sa mearga la control, tot curgandu-i ... si cand s-a dus, in sfarsit incepuse sa i se vindece ... buah, nu imi vine sa cred ... ei tot ziceau ca sunt singuri in bucuresti, si nu a fost nimeni langa ei sa stea cu copilul, si ca ea a facut totul singura, inclusiv a spalat de mana ...
dar eu tot cred ca facea naibii septicemie daca statea 3 luni asa ...
mi se cam zbarlise parul pe mine cand am auzit povestea, dar m-a linistit danutul cand am plecat - a zis ca el sta 3 saptamani special acasa ca sa-l ridice pe luca din pat si sa mi-l dea la san si sa-l tina in brate cand il spal (inchipuiti-va chestia asta ...- el il tine, eu il spal; sper sa fie rezistent mititelul...), si pe mama o cheama sa stea cateva zile la noi sa ne scoleasca si sa faca mancare ... de abea astept ...
Ina869 spune:
Am ajuns si eu la serviciu cu intarziere ( chit ca sint trezita de la ora 5)...
Camelia Daniela felicitari ptr. fetitza si stai linistita cu varsta, isi revine ea la normal, au mai fost fete in situatia asta si totul este bine acum.
Eu una nu am luat materna, am preferat sa-mi iau vitaminele din fructe si legume.
Catutza deci tu s-ar putea sa fii printre primele mamici din grupul noastu, daca te opresc luni la spital…iti tinem pumnii si sa ne dai curind vesti!!
Dienutza buna faza cu nudul! ![]()
Alina ce-ai mai invatat nou astazi la curs?
Lavi02 simpatica Silviutza, banuiesc ca este curioasa si ar vrea sa exploreze tot ( dupa ochisorii mari si intrebatori); mi-a placut poza unde purta sutien si cind te ajuta la saratele – imi aduc aminte,parca mai ieri povesteai cum s-a umplut de faina
asteptam poze cu burtica actuala. Maine faci 37 s?
Coralia chiar ma intrebam ce mai faci; ce mai stii de Maria_Alexia?
Diana/Dordia, Anda sper ca sinteti bine! 
Ina si bebelusha 33+
coralia76 spune:
Ina draga de tine eu sunt ok,pregatirile mele de iarna sunt cam pe gata
,acum ma preocupa bagajul de spital si hainutzele micutei sa le pun la punct.Maria Alexia a fost saptamana asta acasa,si-a luat liber pentru ca a incercat-o o mica raceala dar e totul ok cu ea si cu bebelinul,nu a luat medicamente doar "leacuri babesti"ceai si miere,lamaie..din astea.
Eu ma pregatesc sa merg acasa,va doresc tuturor un weekend linistit,fara intamplari neplacute si sapt viitoare sa ne vedem cu vesti bune despre bebelusi nascuti de mamicutzele de nov-dec.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
RaluD spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine cu toatele si ca bebelusii vostri sunt activi.
Si bebelina mea misca de numa', face burtica valuri-valuri.
Am crezut ca e de la Cola (nu dati, ca nu pot sa nu beau, am un program infernal). Dar vad ca si la voi se intampla la fel, deci m-am linistit.
Dupa toate previziunile, si noi ne vom naste saptamana vitoare! Mai precis, sambata, cand se intoarce doctorul nostru de la conferinta.
Pazea, ca incepe invazia de bebelusi! ![]()
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
Ina869 spune:
Coralia spor la pregatirile lucursoarelor ptr. bb!
Sa ai un sf. de saptamina bun si linistit! Hai ca mai ai doar o saptamina de serivici si gata!![]()

Ina
felicia74 spune:
fetelor!
azi am fost din nou la sedinta de gimnastica ptr gravide si azi le-am vazut utilitatea: afli tot felul de trucuri despre statul in spital. Azi am aflat si eu ca asistentele se uita f. atent la toalele tipei, cosmeticele pe care le foloseste etc. Cica impresia conteaza, ca daca te vede cu produse "de duzina", te trateaza altfel. Bine de stiut! Ca oricum la ce fete erau in spital, nu vreau sa fiu las loc de interpretari.
Acum stau si rasfoiesc Superbebe si ma crucesc cand vad ce sfaturi dau astia: "in primele saptamani de viata, el (bebele) poate dormi intr-un cos de rufe captusit sau intr-un sertar, dar nu ii va fi prea bine"
Bine ca mi-a spus, ca eu chiar voiam sa-l bag in dulap.
Felicia
32+ si bebe strumfitza