Cu dragoste, din IASI (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

danna, la standul gabrielei mai erau doua tipe si ma gindeam la ele cind am intrebat...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Oana,am vrut si eu sa schimb sau sa vand aur ,ca ma plictisisem de ce aveam si voiam noutati...si n-am gasit nimic sa-mi convina..ma referl faptul ca toti cumpara aurul la preturi mici si manopera ustura..

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, ce ai mai avut de tras cu Alex, frumosul mamei. Mi-am adus aminte ca asa am patit si eu cu Otto pe la 2 sau 3 ani. Coboram cu el de manuta si cu sania in cealalta mana, s-a impiedicat si s-a dus, iar eu am ramas cu manusa in mana. Norocul meu a fost ca avea caciulita din aceea de blana de oaie si nu s-a lovit la cap, ca altfel, chiar nu stiu ce as fi facut. Oricum nu a realizat el multe...dar eu am tras o sperietura si de atunci nu am mai pus lui BB manusa in mana cat am coborat pe scari.
In rest, Otto al meu e in greva, Matei merge la gradi, eu pe la serviciu si tot asa...Tot mai suntem tusitori, dar cu o tuse seaca, sper sa treaca cu sirop de patlagina si muguri de brad.
Pupici cu lipici la pitici si mamicile lor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

danna, la standul gabrielei mai erau doua tipe si ma gindeam la ele cind am intrebat...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Nu, nu eram eu...

Danna, mami de Magdi'99 si Ruxi'04

Craciun fericit pentru Silviu
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

stiti cumva o farmacie care mai elibereaza retete gratuite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am ajuns si noi la targ, dar nu prea am putut vedea mare lucru ca m-a alergat Stefi peste tot. Plus ca vroia tot ce nu avea voie si incepea sa urle

cristina (herra), are dreptate Gabriela, la Teba gasesti si body-uri si salopete. Eu i-am luat acum 2 saptamani Stefaniei body-uri cu 7 lei si salopete de stat prin casa, groase, cu picior, cu fermoare sau capse de sus pana jos cu 8 lei (cu mici defecte, dar trebuie cautate cu lupa), iar Stefi este cu o luna mai mare decat Vlad.

Of, of, pupacim toate "semnele de buna purtare". A si pe toti bolnaviori ii pupacim. Cica de sambata chiar vine iarna, sa vedeti atunci viroze si gripe

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, eu tot aud ca vine iarna, da vaz ca nu mai vine...
stiti ceva, despre cum va fi vremea reala zilele urmatoare? cand sa ne asteptam la zapezi?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Veronica am vazut farmacia "Cristal"linga gara aveau scris mare ca elibereaza retete gratuite,si mai era o farmacie in Nicolina linga gradinita Bhetany care eliberau retete gratuite chiar si la sfirsit de luna.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

fetelor, eu tot aud ca vine iarna, da vaz ca nu mai vine...
stiti ceva, despre cum va fi vremea reala zilele urmatoare? cand sa ne asteptam la zapezi?

Ramonika, cica week-end-ul asta va fulgui, iar de saptamana viitoare vine ninsoare adevarata pe la Iasi. Si de Sarbatori vom avea zapada din plin. Este ceea ce am auzit si eu. Oricum, sa mai stea putin zapada, sa reusesc si eu sa-mi iau un cojocel si niste ghetute noi...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Si pentru cine nu stie:
-- sambata, 19 nov 2005--Noaptea reducerilor la Mall--seara latino--concert cu: Pepe, Corina, Alexandra Ungureanu
--Galele Radio Hit--sambata, 26 nov 2005--Club Planet (Sala Polivalenta), cu: Slang, Vita de Vie si Timpuri Noi (o editie, zic eu, tace slaba, din pacate!)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput