Cu dragoste, din IASI (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Herra,
Te astept maine la targ.
A fost frumos astazi, sunt multe produse pt copii, hainute, jucarii,gradinite, etc de toate. Am pus si eu ochii pe niste pantalonasi pt puisorii mei, o pereche de blugi captusiti pt otto si o salopeta pt Matei.

Pupici si va astept maine sa ne vedem,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

MamiFlori, si noi suntem ieseni, am locuit apoi in Bucuresti cativa ani si acum ne-am intors acasa, pentru o perioada cel putin.Stam tot in Tatarasi...Pe unde stai in Buc, si cum ai ajuns acolo? Ati plecat de tot, v-ati luat apartament, sau inca va asteapta casuta din Iasi, asa cum ne-a asteptat pe noi?

Danna

P.S. Am fost si eu la targ ieri.E intr-adevar frumos.
Standul Gabrielei e deosebit, nu mai are nimeni produse ca ale ei si anume costume si masti de carnaval in foarte, foarte multe variante, precum si -dati-mi voie sa ma laud si eu-carti personalizate pentru copii, in trei modele, pentru prescolari, scolari mici sau chiar bebelusi, carti pe care le fac eu iar Gabriela a fost atat de amabila sa le expuna in standul ei.
Va asteptam la targ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Of, azi am umblat o gramada si am obosit. Da' macar am terminat treaba si am ajuns la liman cu toate. Aseara eram disperata credeam ca nu mai termin si uite azi parca s-au mai inseninat lucrurile.
N-am ajuns inca la expozitie dar trec sigur dupa-masa.
Pustiul meu vorbeste toata ziua si are un spor la a nu sta locului o clipa de ma mir de unde are atata energie. Azi i-am spus ca trebuie sa se trezeasca mai repede sa mergem sa ii fac niste analize. Mi-a raspuns ca"eu tleaba, dorm, nu anaiize" - are treaba sa doarma, nu vrea sa vina la analize. Daca il intrebi ce face iti raspunde ca e "ochiupat"- ocupat sau "OK", iar daca intrebi cum e el iti raspunde ca "eu mous" - adica el e frumos. Desi spune "r" de la 10 - 11 luni in interiorul cuvantului nu il pronunta si de aici ies niste chestii dragute. Si deja a inceput cu "de ce?"
In fine, una peste alta imi place sa vin acasa.
O intrebare, nu il pot duce pe Alex pt analiza hemoglobinei nemancat: se scoala la ora 7,30 si vrea mancare nu il pot tine flamand si cu atat mai mult fara sa ii dau nici apa. Chiar se modifica analiza daca bea niste laptic inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

carmen, ehei, de-cu vreo 3 ani pregateste-te pentru "de ce".. da, tre` a fie nemincat, se modifica rezultatul dar vezi ca multe laboratoare se deschid dimineata la 7.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Danna36 Ma bucur ca mi-ai raspuns si mi-am gasit o partenera de discutie. Poate usor, usor intru si eu in "club".
Eu si sotul meu sintem nascuti la Iasi dar el este 1/2 neamt si de la 14 ani a trait in Germania. Eu am stat doar 2 ani acolo (timp in care s-a nascut Elena - in iun.2001), apoi ne-am intors la Iasi. Am deschis o afacere care n-a mers si acum 2 ani i s-a oferit un post sotului meu la Buc. Ne-am mutat aici. Stam cu chirie dar vrem sa ne construim o casuta la anu'. Sa vedem ce credite putem obtine..
La Bucuresti stam pe Timisoara (paralel cu Dr.Taberei). La Iasi nu cred sa ne mai intoarcem decit in vizita la parintii mei. Dar sufletul nostru e moldovean 100% si asa va ramine.
Va salut pe toate iesencele mele!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

MamiFlori, inteleg ca ai o fetita "nemtoaica"?
Cum de nu ati ramas in Germania?
Noi am locuit in nord, in zona Bucurestii Noi-Pajura, daca stii pe unde vine, in apropiere de Piata Presei Libere si Herastrau, de care mi-e si tare dor...Oricum, cand eram in Bucuresti muream de dorul Iasului, cand veneam in vizita eram in stare sa pup si pietrele de bucurie. Acum ca m-am intors, constat cu surprindere ca si de Bucuresti mi-e dor, chiar si de apartamentul de la etj. 9 unde stateam si in care imi era grozav de frica de cutremure(am si avut parte de vreo trei cat am stat acolo si se simt, nu gluma!)
Eu inca sunt in concediu de crestere a copilului, iar serviciul meu e inca la Bucuresti, ma asteapta. Cine stie, poate ne intoarcem, sotul meu asa ar vrea, in timp ce eu trag sa ramanem la Iasi...

Numai bine, Danna, mami de Magdy'99 si Ruxi'04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Danna, ce sa iti spun despre statul in Germania... Eu nu am fost fericita deloc cit am stat acolo. Aici acasa am fost o ambitioasa, iar acolo nu imi recunosteau decit bac-ul, nu stiam o boaba germana, parca eram handicapata. Nu zic ca nu as fi putut invata, lua facultatea de la capat, etc, etc.. dar eu nu m-am dus acolo ca nu aveam ce minca in Romania ci dupa omul iubit. Iar el, de la 14 ani de cind a plecat a tot asteptat momentul intoarcerii. A facut acolo Fac de constructii pt ca ingineria e o meserie "universala" si nu a vrut sa ramina blocat in Germania din cauza unei meserii ca jurist, economist, etc.. cu alte cuvinte si-a pregatit intoarcerea acasa chiar din clipa plecarii. Intoarcerea noastra nu se datoreaza mie, asa cum crede toata lumea ci doar lui pt ca eu, cind am ales sa plec dupa el, nu stiam cind, cum, daca ne vom intoarce, nu era nimic stabilit. Si intoarcerea nu am regretat-o nici o clipa nici unul nici celalalt! Noi suntem suflete de moldoveni. Sotul meu nu a mostenit in privinta asta nimic de la mama-sa care e sasoaica si are un suflet neamt 100%.
Noi stam in Bucuresti pe B-dul Timisoara si drept sa iti spun, cred ca din anumite pct. de vedere imi place mai mult aici. Sint multe parcuri, teatre, alta deschidere in toate domeniile. Si nu in ultimul rind, deoarece am probleme de ferilitate si sint vesnic in tratament (ca mai vrem un bb) cred ca la Iasi nu as mai avea sanse.
Sa iti traiasca cei doi ingerasi si salutam inca o data pin tine Iasul care intotdeauna va fi pt noi "acasa"!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu am reusit sa ajung la targ!
am intarziat mult la doctorita (am fost la un control) si azi ma simt cam aiurea, cred ca am racit, si afara e "minunat".
as fi vrut sa vad mai ales niste carti personalizate...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna,
Ieri in drum spre Piata am naufragiat la Targ. Si mi-am adus apoi si copilul sa il probez asa ca la piata nu am mai ajuns.
Sincer, micut dar dragut targul. La capitolul jucarii a fost bine reprezentat, la capitolul hainute cred ca am ajuns eu cam tarziu... insa tot am reusit sa iau o salopeta de blugi matlasata pt copil. Ce chestie, salopete pentru copii mai mari de 2 ani cica nu se mai fac. De ce? n-am sa pricep nici asta si nici chestia cu alegerea culorilor la hainele pt baietei.
Mi-au placut si carticelele si Clovnul si Papusica si jucariile de lemn de la standul lui Gabriela si altele...
Gabriela, sa-ti traiasca baieteii sunt superbi.
In alta ordine de idei, Gabriela, poti sa mai faci comanda de jocul acela? Mai vreau unul daca se poate. Multumesc.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, si nici body-uri sau combinezoane cu nasturi pe picior (Vlad in din astea doarme) pentru copii peste un an nu mai gasesti, sau gasesti foarte rar; de parca daca e mai marisor ii sta bine cu spatele gol...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput