Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mai am cateva informatii importante despre Vitexul din Mastodynon:

http://www.drugdigest.org/DD/PrintablePages/herbMonograph/0,11475,4094,00.html

Aici gasiti medicamentele cu care interactioneaza (de ex. Dostinex., Brocriptin). Cred ca e foarte util sa aruncati o privire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

buna fetelor,

eu am luat 3 luni mastodynon si mi-a mers foarte bine: durerile de sani au disparut si ciclul venea la 29 d ezile (inainte oscila: 27, 32, 28, 33, 24...).
Acum l-am intrerupt si sunt la al doilea ciclu si nu e ok. Primul ciclu a venit al 35 de zile iar acum sunt in ziua 30 si nu am nici un semn :(.
A mai patit cineva asa ceva?

Multumesc mult

Mergi la inceput

ManuC De ce ai intrerupt tratamentul dupa 3 luni? Probabil ca nu a reusit sa refaca echilibrul hormonal cum trebuia. Eu am citit ca se ia minim 7-8 luni, chiar 12 luni pentru si deci te sfatuiesc sa incepi sa-l iei din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!
Am luat niste antibiotice foarte tari ptr Gardnerella , Nofloxacina si Tenonitrozol (Atrican) si mi-au dat niste stari puternice de greata, cu stari de caldura si crampe la stomac, si m-am gandit ca mai bine termin cu astea si pe urma continui. Am de gand sa reiau, am facut pauza doar 5 zile.
Oricum, m-a consultat si Denisa Protopopescu si mi-a zis ca n-am nimic la sani, slava Domnului! dar am sa continui cu Mastodynon si ptr celelalte beneficii.In rest, ptr primul consult sunt ok, mai putin faptul ca am ovare "usor" micropolichistice si trebuie sa fac o caruta de tratamente, la care ma rog sa-mi iasa rezultatele bine.

Credeti ca Mastodynonul mi-ar influenta rezultatele hormonale ? ca trebuie sa le fac in ziua 3 si ziua 21, mai ales prolactina si progesteronul.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

andicu Daca tot ai intrerupt numai de 5 zile tratamentul cu M. parerea mea e sa incepi sa iei din nou. Oricum valorile analizelor vor fi "influentate" de tratamentul de o luna si jumatate de pana acum. Cred ca in bine. Vitexul nu contine hormoni doar ajuta la refacerea echilibrului hormonal. Celelalte componente ale Mastodynon nu am reusit sa aflu cum actioneaza exact.
Ma bucur ca a fost o alarma falsa cu sani.

Mergi la inceput

Tot eu !?!?

Am o intrebare (de fapt mai multe) la fetele care iau Mastodynon: a simtit cineva dureri de cap vreo trei zile incontinuu, pe care nu le-a mai avut inainte de tratament? Este cineva care ia in acelasi timp si Evening Primrose sau vitamina E?
Incerc sa ma lamuresc de la ce sunt durerile de cap si sper sa ma ajutati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Marrina, eu nu am avut nimic de la Mastodynon.
Mai ales dureri de cap.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare fetelor,tot citesc aici despre tratamentul indelungat cu mastodynon, dar am vazut k niciuna dintre voi nu se interaba ce se intampla dc ramai insarcinata in luna cand iei M, k in prospect scrrie k nu este recomandat in sarcina. eu iau de 2 luni, dar doar pana dupa ovulatie.apoi ma opresc si continui cand imi vine CM.ce parere aveti?

Mergi la inceput

Madaluta Tu pentru ce iei Mastodynon?
Mastodynonul contine Vitex agnus castus care are rolul (printre multe altele) de a ajuta la secretia de progesteron, importanta dupa ovulatie, cand ovulul fecundat trebuie sa fie ajutat sa se fixeze in mucoasa uterina. Daca ai nevoie de mai multe informatii scrie-mi si iti dau niste link-uri unde poti gasi multe-multe. Deci, in general, eu il iau pentru lungirea fazei luteala (dintre ovulatie si momentul urmatoarei menstruatii) cand ea este prea scurta tot datorita lipsei de progesteron, pentru scaderea prolactinei si altele. Faptul ca tu iei doar pana la ovulatie se datoreaza doar faptului ca e scris in prospect ca e contraindicat in sarcina? Sau ti-a recomandat un medic asta? Pe prospect scrie si ca se ia incontinuu. Eu am citit si ca Vitexul este indicat pentru prevenirea avorturilor. Eu cred ca trebuie sa te informezi mai mult despre efecte. Ca sa te lamuresti cum vei lua in continuare.

andicu Multumesc de raspuns. Ieri n-am mai luat vitamina E de dimineata si nu m-a mai durut capul. Azi am luat din nou ca sa...testez...pe capul meu. Sa vedem cum o fi azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina, eu iau Mastodynon si vit E. Am dureri de cap cateodata dar nu cred ca de la asta ci mai degraba o proasta circulatie a sangelui.
Am mai inceput o sticluta de Mastodynon si nu stiu ce sa zic....Azi sunt ziua 15 si nici urma de ovulatie....Cf graficului Fertilityfriend azi trebuia sa ovulez. Dimineata temp 36.5, ieri 36.4 Analizele din ziua3 au iesit bune, astept rezultatul la cele din ziua14. Luni fac si progesteronul si prolactina. Sa vedem ce o iesi.
Oricum e prima si ultima luna cand imi iau TB. E mult prea stresant pt mine, am inceput sa visez si noaptea temperaturi, termometre, grafice.

Mergi la inceput