Am o carte de bucate cu dulciuri nemtesti. Arata foarte bine ceea ce scrie aici (are si poze ) si suna si bine, insa unele ingrediente ori nu sunt pe aici si nu au corespondent ori nu stiu eu sa traduc (sper sa fie a2a varianta...). Fetele din Germania, Austria poate stiu..? o jumatate lingurita Natron? mai am si alte nelamuriri, dar zilele urmatoare poate ma mai ajutati...
grigA, eu nu cunosc germana, dar m-am uitat intr-un dictionar pentru Natron, e bicarbonatul de sodiu.
------------------
Numai bine,
Natalia
Pai e mare deranjul sa te rog sa faci poze dupa cartea respectiva si sa mi le dai si mie? Promit colaborare pt traducere!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Natalia are dreptate: Natron inseamna bicarbonat de sodiu.
Daca ai nevoie de ajutor, ma ofer eu. Germana mea e suficient de buna pentru traduceri dintr-o carte de bucate .
Astept intrebarile!
Corina
P.S. Plata se face in natura !
quote:
Originally posted by Cori-Cori
P.S. Plata se face in natura !
Haha, sigur ca da! Azi sau maine fac rost de aparatul foto si fac poze (sper sa iasa asa cum sunt in carte...si de asemenea sa ma descurc sa le pun pe net, vad eu). Va multumesc frumos. Mai vorbim noi.