Bebelusi de iulie-august 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Oana, imi pare rau ca voi acolo tot aveti de furca cu uraganele...Intr-adevar, fa-ti provizii ca nu se stie! Sper sa nu fie pagube demne de luat in seama! Eu zic sa-i dai fetei sa manince, nu o lasa sa plinga de foame. Pai daca ii cere stomacelul? Ce ai sa-i faci? O infometezi? Nu se face cit un urs, isi ia cit are nevoie restul il elimina.

Deny, biberoanele mele sint din plastic. Mi se par mult mai eficiente decit cele de sticla. Se incalzesc mult mai repede, nu se sparg daca le scapi pe jos, sint mai usoare. Si sa stii ca se curata bine!

Eu deja am trecut la biberoane mai mari. In trusa de la Avent am 2 biberoane de 125ml si 2 de 250ml, 6 tetine si o suzeta ( pe care o molfaie cu mare placere). Am observat ca dimineata dupa ce ii dau prima masa (asta dim. si mai mbine, la 7 s-a trezit, ura), cind se trezeste la 10-11 nu se mai satura cu 140 ml. Creste baiatul mamei! Aseara a cam miriit cind sa-l culc. Ba a vrut suzeta, ba o arunca.Pina la urma a adormit tun si pina la 7 dim nu s-a trezit. Cred ca are un pampers plin ca l-am "mirost" Va intrebam ieri cind ar trebui sa vina menstruatia, iaca azi m-a "palit" .De aia eram eu ieri asa de pleostita. Prajitura nu am mai mincat ca s-a blocat usa de la balcon cu prajitura mea in el.Noroc ca nu m-a prins pe dinafara ( in balcon) Au venit si au reperat-o.
Am facut ieri abonament la un ziar local sa-mi vina acasa. N-a venit! Profesionisti,nu? Sper ca azi sa am mai mult noroc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ankak, ma bucur ca te-ai linistit si instinctul tau de mamica si-a facut treaba. Intr-adevar in boli cardiace se vad si alte semne si cianoza e mai evidenta si maiintensa pe mucoase, asa ca cred si eu ca sunteti bine mersi.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Kulta, scumpete, e groaznic de greu prin ce treci tu acum, da' o sa treaca si perioada asta! Eu am momente cind obosesc cu Matei care nu e un copil rau ,dar tu cu 2 .... Cred ca fiecare bebelus doarme atit cit are nevoie. Al meu doarme noaptea 6-7 ore , dimineata de la 6-7 la 10-11 si peste zi mai motaie cite putin. Am o prietena a carei copil nu a dormit ziua nici o ora de cind l-a adus de la maternitate! E innebunita de oboseala saraca! Iar despre dormitul in acelasi pat........cam dificil iti va fi cred, pentru ca odata invatat sa te aiba linga el, greu il mai dezveti. Matei sta in patul mare ziua dar noaptea il pun in patutul lui sa doarma. Mai sta si ziua in patut si se joaca cu caruselul de deasupra patului. Eu sper sa nu am probleme cind il voi muta in camera lui singur, (asta pe la Craciun)

Mergi la inceput

Deny, daca pui calciul in laptic s-ar putea sa ai surpriza sa il refuze asa cum face si cu ceaiul. Eu ii indulcesc ceaiulcu o lingurita rasa de zahar la 150ml apa si ii pun fiola de calciu in 60 ml de ceai. Pina acum nu am avut probleme. Cind nu indulceam ceaiul nu accepta calciul. Zaharul sa il fierbi cu apa 10 min.

Ma duc ca s-a trezit si avem de spalat funduletul si de dat sa manince!
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis si Medeea pune maxim 170 grame pe saptamana si e BINE , nu te mai stresa. Fiecare bebe cu ritmul lui.
Sa vezi ca peste vreo 2-3 luni nu se mai vad asa diferentele intre bebelusi.
Relaxeaza-te

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor sunt tare suparata . Cred ca Mihnea a racit putin este infundat si ii curge nasucul tuseste putin si stranuta. Mi-a zis dr sa ii dau 3 zile cate 2,5 ml de nurofen de 2 ori pe zi sa il dau cu Babybalm crema pe piept sa il ajut sa respire si capsule de carvol sa le sparg si sa le pun in camera sa il ajute la respiratie. El mititelul nu face temp si este vesel dar azi noapte l-am pazit toata noaptea si i-am dat cu sterimar s ail ajut sa respire.
Kulta si eu il iau langa mine in pat trezindu-se atat de des imi este si mie mai usor. Iti trebuie nervi de otel mami de doi puiuti si f multa putere Te admir.
Ankak si Cati multam de informatiile cu lapticul. Si noi tot din asta o sa luam ca completare seara.

intr-adevar dr Sardescu este f buna. Suntem prieteni de familie dar nu ea este neonatoloaga lui Mihnea.

Cat despre biberoane alea de la Avent mi se par super tari tetinele iar suzetele sunt o prostie imense Mihnea nu le ia. Vad ca a luat binberoanele de la NUK cu tetina de silicon si mai nou ii palce si cea de latex(dar sunt asa de urate poate i e scot) iar la suzete cea de la NUK o ia fff bine.Si mai avem un biberon de la tigerx la fel cu subapap de sughit si vad ca il ia bine si pe ala cu tetina de silicon dar are forma de cireasa tetina iar la NUK sunt ortodentice.

Dede ce sa ii mai fac mititelului. Si pe mine ma doare in gat.

Anis ia si tu vitamine. Si eu ma simt tare slabita si am slabit 20 kg in 4 luni.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata!
dorm si eu mai mult, acum, ca e mama aici, dar am asa o oboseala in mine si o durere de cap care nu trece cu nimic...ar trebui sa imi reiau medicamentele, dar dorm lemn de la ele si nu m-as putea trezi peste noapte sa ii dau fetei sa pape. asa ca rabd...
ieri Veve a avut o zi oribila, a plins si a miriit aproape toata ziua, nimic nu i-a intrat in voie...sper azi sa fie mai bine.
fug ca plinge...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am uitat sa va spun ca ieri am ajuns si eu a doua oara la control la dr ginecolog(trebuie sa tin sub observatie fibromul si endometrioza) si mi-am facut si testul papanicolau si secretiile de col si vagin. Voi le-ati facut? Ca sunt analizele care se fac dupa nastere am inteles.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

salutare mamici si bebici si bine v-am gasit,ma inscriu si eu in clubul vostru,cu unele dintre voi am mai palavragit si la clubul gravidutzelor,a trecut ceva timp de atunci si poate nu ma mai tzinetzi minte asa ca am sa ma prezint:suntde bbmarius alexandru nascut pe 17 iulie 2005 3,800 kg,nastere normala,apgar9(dau datele mai amanuntzit pt listutzaanisdaca esti dragutza sa ma treci si pe mine)

am vazut ca discutatzi aprins,sa zic asa,pe tema pliurilor,poate ma lamuritzi si pe mine la care pliuri va referitzi,ca eu daca ma uit la piciorusele lui alex,primele doua perechi de pliuri de sus sunt ok,iar pe urma pliurile de mai jos nu mai sunt la fel la ambele picioruse,despre acestea vorbitzi?oricum urmeaza sa mergem sapt viitoare la dr sa vedem ce zice,dar pana atunci...

oana csi eu patzesc la fel cu soacra,(vai cum am intrat deja barfesc)cand vine la mine,chiar daca doarme bb-le,-vai pupal-ar buuuuuuni de fruuuumooooos si asta in gura mare,plus ca mai merge si la el la patic si vai ca-i sunt reci manutzele si-l inveleste,apoi m-as mira sa nu se trezeasca bietul copil si stie cu cat greu il adormim,ca numai leganat adoarme,dar n-o intereseazadegeba ii spun ca as vrea si eu sa merg sa mananc sau ma rog am si alta treba inloc sa-l adorm dinnou nu intzelege,dar noroc ca nu mai vine prea des pe la noi...si cate faze nu mi-a mai facut(hai ca ma racoresc si eu putzin)intr-o seara dupa ce am alaptat,alex adormise in patul nostru si l-am lasat acolo pana adoarme mai adanc ca sa nu se trezeasca cand il punem in paticul lui,iesim totzi din camera inafara de soacra-mea,intre timp soacra nu stiu ce o fi cautand pe sub o perna...ca atunci cand vin dinnou in camera il vad pe alex acoperit pe capsor cu ditamai pernocu' si soacra sta ca vaca (imi cer scuze pt exprimare dar altfel nu pot sa-i spun)...mi s-au inmuiat genunchi,ma duc repede si-l iau in bratze,a fost ok multzumesc lui d-zeu... ii spun soacrami ca ea nu vede(era stinsa lumina)-pai n-am observat,vezi deaceea e bine sa doarma in paticul lui adauga ea-tot ei i-a stat mai sus...n-am mai prelungit discutzia cu ea dar de atunci cand e la noi sunt foarte atenta,mai atenta ca atunci cand sunt singura cu bb-le,trebuie sa o supraveghez si pe ea...
acum va las ca s-a trezit alex si ii dau sa pape,va pup,pe totzi si pe toate,pe curand

Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Fetele ,daca sparg fiola de calciu dar nu ii dau toata portia.....si pastrez ca un pic mai incolo sa-i dau si restul...isi pierde cumva efectul?I-am dat 25 de ml. si o sa-i mai dau si restul dupa ce se trezeste...Sper sa nu gresesc...Tot cu lingurita i l-am dat si de data asta...si pana acum nu a vomat ,sper sa nici nu o mai faca...
Deny si David- Andrei (02 august 2005)
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput