Stiu ca s-a mai discutat subiectul asta, dar din pacate, nu i-l gasesc (inca). Am rasfoit primele 25 pag si o sa ma uit si pe urmatoarele cind revin acasa.
Deci, intrebarea mea este: ce maninca copii vostri la masa de prinz in gradinita?
Multumesc!
buna,
pustiul meu cel mare este la gradinita de stat. La masa de pranz au: la felul unu supa sau ciorba de pui si/sau legume
felul doi chiftelute cu sos, spaghete cu branza/sos, piure de cartofi cu carne cu sos, salata orientala, mancare de legume
La desert au napolitane, mar sau banana, croissant cu diverse umpluturi, caramele
Primele doua feluri de mancare sunt pregatite la gradinita iar deserturile sunt luate din comert
Buna,
Daca esti interesata pot sa-ti trimit (pe PM) toata lista de menu-uri de la inceputul gradinitei (12 sept.) si pana acum (Mic dejun, pranz si desert). Mi le-am notat zilnic, pentru a vedea cum si in ce fel se repeta, mai putin zilele in care nu s-a dus. Oricum mie mi se pare destul de consistent (ciorbita/supita, felul doi, de regula fripturica de ceva cu garnitura - pireu, cartofi natur, fasole verde si cateodata salata, sau musaca etc., si un desert).
Catalina & Andrei(3ani)