Greturi?!
Raspunsuri - Pagina 5
Elise spune:
fine. maine dimineata il fac. de fapt, l-as face din seara asta..da' cica e mai bine dimineata.
Elise
ama_kaly spune:
Elise daca esti insarcinata esti insarcinata si seara nu numai dimineata..sa-ti spun cum am facut eu..la doar 4zile de intarziere am facut un test dimineata si a iesit a doua liniuta mai stearsa decat cealalta..si nu stiam ce sa cred..drept urmare am mai luat unul tot in ziua respectiva si l-am facut seara si au iesit f clar cele 2liniute..acum depinde si de cat de sensibil e testul dar eu zic sa-l faci in seara asta..sincer nu stiu cum poti avea atata rabdare..eu muream pana a doua zi..mai ales ca un test de sarcina iti spune f sigur daca esti sau nu insarcinata!
hai fa-l si spune-ne si noua!bafta sa fie bebe!!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik
tzuchi spune:
Elise nu stiu cum poti sa ai atata rabdare! Ti-am spus ca te astept sa deschidem un nou capitol de gravidute! Eu mi-am luat ieri seara un Clearblue pentru ca primul test (unul foarte ieftin)arata un roz foarte pal si nu credeam ca poate fi bebe si azi de dimineata am avut un plus mare si albastru!
Te pup!
Elise spune:
ei bine, am facut 4 TESTE - unul era defect (n-a iesit nici o liniutza), 2 erau pur negative si unul roz f. pal.
Eu acum ce sa cred ?!!!!
Erau teste ieftine - Orchid sau ceva de genul asta, pentru ca numai pe astea le-am gasit azi-noapte la 2.00. A, si ala defect era Barza.

Sint in ceata. Ce sa cred? Ca primele 2 au gresit? Ca al treilea a gresit? Daca o sa continui tot asa, o sa epuizez stocurile din farmacii si o sa fac calculul procentual, de pondere si al probabilitatii daca din 2567 de teste 1684 sint negative si 354 pozitive si restul neutre ce iese...
Elise
Bee spune:
Elise eu zic sa speri in continuare. Eu am avut UM pe 27 martie, am conceput bebitza pe 10 Aprilie, iar pe 27 Aprilie, la o luna de la UM test pozitiv. Dar era atat de slab pozitiv! A doua liniutza abia se vedea. Am aruncat testul, dar de uimire, am cautat in cosul de gunoi si l-am scos, si l-am pus la indemana sa-l vad. SI se tot inrosea a 2-a liniuta pe masura ce trecea timpul! Si era un test ieftin. A doua zi, am mai facut unul, tot la fel slaaab pozitiv sa vada si sotzul. PArerea mea e sa mai faci unul maine. Si sper sa fii insarcinata!
BAfta multa.
Bee
si Fetitza
ama_kaly spune:
Si mie mi-a iesit primul cu a doua liniuta stearsa..urmatorul f clar ,dupa aceea tot putin mai stearsa a doua liniuta apoi clar.evident ca si eu am facut vreo 4-5teste dar in zile diferite ca nu ne venea sa credem..si vroiam sa fim siguri.si erau teste diferite d aia n-au iesit toate la fel adica unele clare altele mai putin.iar dupa aceea cand m-am dus la control a ras doctorul ca am facut atatea teste si a zis ca probabilitatea ca un test sa iasa fals pozitiv e atat de mica ca nici nu trebuie luata in considerare.se intampla doar sa ma iasa fals negative.eu nu stiu ce sa zic..incearca cu un clear blue ca are o sensibilitate mai mare e mai scump dar e mai bun.costa vreo 200.000 succes sa fie cu okisori!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik
J G spune:
Din cate stiu eu sansa sa apara cea mai slaba dunga roz cand NU esti gravida e foarte mica!
J 25+
toanca spune:
Elise si eu zic sa mai incerci....
Si eu am facut vreo 3 teste pentru ca de fiecare data a doua liniuta iesea foarte slaba...
Eu am facut cu test barza si inca unul (cam scump) in ambalaj albastru si arata ca un termometru (da nu mai stiu cum se chema), luat de la SENSIBLU; ala a fost cel mai eficient.....
Asa ca tinem pumnii in continuare sa fie cu ochisori
Toanca
si
Matei Alexandru 29 fix
poze
acina spune:
Eu pana in sapt 6-7 nu aveam greturi in schimb dormeam non stop. testul a iesit cu 2 liniute la 7 sapt .
Asteptam vesti Elise.
Anca
24+
Pozele Noastre
nicole25 spune:
buna fetelor
vad ca azi nu sunteti nici una pe acest subiect si eu chiar vreua sa vorbesc cu cineva.Sunt foarte agitata si pana mircuri mi se pare o eternitate.Ma simt balonata si imediat dupa ce mananc am greturi .Este posibil sa fiu totisi insarcinata daca am facut un test si azi de dimineata si mi-a iesit negativ?