Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Natashica ai dat sambata asta un citat la "Dr Mihalache" cum ca atunci cand problema e motilitatea se recomanda inseminari. Poate mai citezi si aici.
Cat despre Matei, habar nu am ce diferenta e intre rapizi si progresivi si lenti si progresivi. Adica cu ce viteza/ora merge fiecare!!????
La celelalte 2 spermograme (facute la andrologul Soare si la Spitalul Victor Babes), avem cand foarte mobili 65%, cand 10 %.... deci chiar ZERO nu-s ce sa zic ....
Dar daca asta e cauza infertilitatii, ii introduc in centrifuga, ii montez la locul si momentul potrivit pe cei mai apti si astept rezultatul cu 2 liniute (sa-mi admita Dumnezeu actiunea).
Aysha cu tine am preferat o discutie privata, pe PM.

Greule armata rosie a invadat frontul... O lupta pierduta, dar pana la finele razboiului mai e mult...... Nu are si sotioara ta intrebari pentru noi... Poate o ajutam sa atace problema mai serios.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

quote:
Originally posted by nicoma

Salutare!

Nounou, unde veti face ICSI?

la Sabyc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

nounou...daca e sa ajungem si sa putem face FIV...probabil la medsana la Denisa Protopopescu..
dar nu stiu...poate in naivitatea mea...imi pun sperante in noua spermograma...poate iese mai buna...
fetelor cu spermograme in care sunt macar niste valori...ca la mine...aproape nula na nula..capu sus!...sunt si sanse natural...numa timpu va va spune ce aveti de facut...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

titelu, sa va traiasca!Ce ai luat pt imbunatatirea spermogramei? Al meu sot a luat tribestan 3 luni, e adevarat, n-am repetat spermograma dupa, dar nici insarcinata n-am ramas.
Nounou, imi spui si mie mai detaliat care sunt costurile la FIV si icsi (tratament, fertilizare, spagi)?
Moana, face tratament pt asteno, ce ia? Eu am si probleme cu ovulatia si cu ciclul, de ex acum nu mi-a mai venit de 63 de zile si nici gravi nu sunt. Tu cum stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Anda, eu nu mai pot astepta .. sunt deja mai bine de 3 ani de cand ne luptam cu problema si nici adolescenta nu mai sunt ...
Multa bafta la noua spemograma!
Dariana, la Sabyc FIV+ICSI costa 3000 euro (eu sper in reducerea promisa initial, de 600 euro, pentru a doua incercare); medicamentele de stimulare cam 400 euro, a mai fost un medicament pentru inhibarea ovulatiei spontane, cetrotide, (sper sa nu vorbesc prostii) la care nu mai retin pretul, cand ajung acasa ma uit in carnetel, poate am notat atunci ... nu am dat nici o spaga .. de asemeni, la FET mi s-a facut progesteron injectabil, care se asimileaza mult mai bine decat utrogestanul, la care iarasi nu-mi amintesc pretul, incerc sa aflu din nou ...
Marele avantaj la Sabyc este protocolul de stimulare, astfel conceput incat doza de hormoni (menogon) este redusa la aproape jumatate, deci scade corespunzator riscul efectelor secundare, cum ar fi chisturi sau altele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

natasha, sunt perfect de acord cu tine, degeaba se misca gigeii incetisor sau pe loc, daca nu au puterea sa ajunga si sa fecundeze ovulul.
Moana, ai ghicit, aceea este diferenta, dintre cei care inainteaza, unii sunt mai rapizi iar altii mai lenesi, mai inceti, cu toate ca inainteaza si cei din urma, numai ca si spermatozoizii astia au o durata de viata, ca si ovulul, si important este ca ei sa ajunga la intalnire la timp; daca merg prea incet, pana ajung ei la tinta, pot sa expire( ei sau tinta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragi mei:
Amely, princess, Carmen.cita, iepurila, diciu, thea m multumesc mult de urarile pentru fratele meu!
Celor care au fost in Brasov (ex. MOana) si totusi n-au venit sa guste tortul .
Celor care spera sa vina la nunta urmatoare ! Nu mai am alt frate. Unul si bun!
Celor care au venit dar s-au ascuns printre ... diagnostice de oligo, terato, asteno, imobilo... Bine v-ati distrat si...SUCCES!!!!

Eu oricum v-am asteptat si mi-am lungit gatul de cat v-am tot cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

la toata lumea!
Marrina, esti o draguta, ca de obicei!
Greule, o luam de la capat mereu, nu? Ca de intamplat tot se va intampla odata si-odata, garantez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara!
nounou cum sa mearga, bine, ma pregatesc de o noua inseminare pe care sper sa o fac daca nu cumva si luna acesta se hotaraste sa lucreze ovarul care nu trebuie. Am sa vad joi, saptamana viitoare. Stiu cat de greu e cu cartile de credit, ma gandesc cu groaza la un eventual imprumut pentru FIV.
Oana nu stiu cat de lamurita vei pleca dupa inseminare (bafta) ca Moisa ii numara numai pe aia buni ( si banuiesc ca inseamna foarte mobili si mobili, nu stiu cat de progresiv, si cu forme tipice), fecundanti. Poate afli tu mai multe.
voua, tuturor!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by Natasha71
...
Ce ma ingrijoreaza pe mine nu este mobilitatea insa, ci morfologia, caci avem aici un procent insemnat de cu modificari de cap sau coada (microcefali 15%, amorfi 10%, piriformi 10% si 5% bicaudali) si numai 60% forme tipice.
...

Natasha, eu am ramas siderata!... pe spermograma sotului (cu diagnostic normospermie!), facuta de Matei, scrie asa: forme tipice 39%, restul sunt alungiti, subtiati, scurti, rasuciti etc... Indicele de anomalii multiple AM = 1,2
Sa nu uit, am si o sarcina pierduta la activ...

Iar tu iti faci probleme cu 60% forme tipice?
Inseamna ca ceva imi scapa, va rog, vreau o lamurire, ca o iau si eu razna mai rau ca Oana...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput