Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna tuturor!
Oana, bafta multa cu inseminarea si tinem pumnii!
fetelor care aveti analize mai vechi de 6 luni, chiar daca barbatii sunt cei cu probleme, duceti-va sa mai faceti un control ca nu se stie si s anu patiti ca mine!
eu in primavara am facut hormonale,toxoplasma...laparascopie, hcg si totul era perfect! acum cand sa incep tratamentul pt fiv, doctorul zice ca hai sa ne uitam cum e endometru, cavitatea uterina... si in urma histeroscopiei hop surpriza, un polip endometrial! cica ar impiedica implantarea embrionului si trebuie scos!
asa ca acum amanam pana ma rezolv eu!iar sunt in ceatza ca nu stiu cat trebuie sa astept pana pot sa incep tratamentul...
abia in facusem curaj,eram optimista si iar am picat...
pt voi si mult succes tuturor,
Beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Iepurica, nu-ti pierde speranta, vorba Carmen.citei "minuni se intampla in fiecare zi"...
Cat despre emisiune, as mai avea ceva de adaugat, se vedea de la o posta ca moderatorii habar n-aveau de diferenta intre un fiv cu materialul genetic al parintilor (vorbeau despre 'copiii conceputi in eprubeta' de parca ar fi spus 'clonare' sau cine stie ce grozavie, lasand impresia ca acei copii cresc intr-un incubator din laborator) si fiv-ul respectabilei si venerabilei mamici care a adus pe lume dupa indelungi tratamente hormonale care sa sfideze menopauza la care intrase de ani bunicei un copil care nu are nimic din meterialul ei genetic... incerc sa nu fiu rautacioasa, dar daca ar fi adoptat un copil ar fi fost exact acelasi lucru, sau poate ar fi fost un lucru mult mai bun sa ofere o sansa unui copil abandonat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Multumim Oana ca vrei sa ne ajuti dar greuceana n-are timp de forumuri.Tre sa ma documentez eu si pt ea.Avem treburile impartite.
Asa ca intrebarile o sa ti le pun eu.In general sunt despre momentul optim al ovulatiei.Am mai scris ca la ea nu s-a gasit nimic in neregula.
Iepurico- da eu ce intrebari le-as fi pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greuceanco pentru momentul optim al ovulatiei va prescriu niste monitorizari, caci sunt sfinte...., dar necesita timp... Sa va spun cum e cu mucusul????

Mergi la inceput

Exact Natashico.Nu sunt insa de acord cu a doua parte expusa de tine.Nu trebuie sa judecam noi pe nimeni.Eu admir curajul acestei femei.Si va rog sa remarcati ce sentiment de implinire are aceasta femeie.

Mergi la inceput

Zi-i cu mucusu`

Mergi la inceput

Cand explici unui barbat treburi de acest fel ai nevoie si de niste scheme pe post de material didactic , dar hai sa ne folosim amandoi imaginatia, mai ales tu.
Cand faci o maioneza folosesti doar galbenusul de ou si arunci albusul. In cazul nostru, la tema de azi, ne intereseaza numai albusul. Atunci cand constati, la locul faptei, un astfel de albus, inseamna ca a sunat ceasul....
Pe pagina 6 gasesti mai multe detalii despre mucusul preovulator si ovulator. Acum, dragul meu, tre' sa mergi acasa si sa aplici teoria in practica , la momentul potrivit...

Carmecitaaa ce se aude luna asta, caci tu ar trebui sa fii la momentul adevarului?????

Mergi la inceput

Ati fost super-haiosi la faza cu mucusul! Nu ma mai pot opri din ras!

Mergi la inceput

Parca vezi ca vine Carmen.cita cu vestea cea mare!

Mergi la inceput

Carmencyta simt cum calculeaza, dar in ceata virtuala nu stiu exact ce calculeaza...., altceva intuitia mea nu comunica...
Eu tocmai am terminat o conversatie cu albusul meu, care dandu-si ochisorii peste cap (e ingamfat rau gagiu' ) mi-a zis tare si raspicat: "Eu nu am ce vorbi cu galbenusurile minuscule ale domnului care ma tot viziteaza din 2 in 2 zile, pana nu vine si tanti Moisica sa se joace cu noi......."
Acu' daca i-am promis, nu mai scap de gura lui.... Dar daca nici asa nu vrea... nu-s ce-i fac...

Mergi la inceput