colesterolul

colesterolul | Autor: ela27oana

Link direct la acest mesaj

buna,am si eu o nedumerire sunt insarcinata in 35+ si la ultimele analize colesterolul a iesit 266 ceea ce se pare ca este mare,este intradevar ?care sa fie cauza?ce trebuie sa fac?
multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu stiu ca mr. colesterol creste in sarcina. Dr. meu nu mi-a scris niciodata sa fac analiza asta pe timpul sarcinii si cand (odata) l-am intrebat de ce, a zis ca nu e oricum elocvent, ca va fi crescut si ca sa il fac dupa 6 luni de la nastere. Eu totusi l-am facut, in timpul nasterii era crescut, dar si-a revenit dupa. Eu am un colesterol f. ciudat (de mic)... in mod normal e 67-68 iar in timpul sarcinii a crescut pana la 91 - valoare foaaaaarte mare in comparatie cu normalul meu.
Nu-ti fa griji! Va reveni dupa... dar pentru linistea ta, mai intreaba si un dr.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Mariana are dreptate, intr-adevar, dozarea colesterolului in sarcina nu este relevanta, pt ca acesta creste in perioada sarcinii, pt a scadea apoi treptat dupa la valorile anterioare sarcinii. Asa ca, daca vrei sa stii daca ai intr-adevar colesterolul marit, repeta analiza la cateva luni dupa ce vei naste.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

fetelor ,multumesc pt raspuns m-ati mai linistiti pupici

Mergi la inceput