"cum am venit pe lume?"
Raspunsuri - Pagina 2
smillaraaq spune:
Mie cand eram mica mi s-a spus povestea cu barza, dar pe la 5-6 ani am aflat "adevarul" de la copiii cu care ma jucam (bineinteles ca am aflat numai prostii, de nu mai pot de ras cand imi aduc aminte ). Si chiar aseara mi-am amintit pe la 6 ani cum am intrebat-o pe mama pe unde se nasc copiii! Mama imi facuse baie si ma stergea. Eram invelita in prosop pe margina cazii si intrebam pe unde se nasc copiii (pentru ca deja aflasem o versiune a lui cum se fac copiii).
Luata din scurt, mama saraca mi-a spus adevarul si a adaugat repede ca nu mai incap la loc acolo Mi-a povestit si ca la unele mamici li se taie burtica; ca depinde de fiecare. O data ce am aflat cum statea treaba, m-am linistit si nu m-a mai interesat subiectul ani de zile. :)
Dar discutia asta mi-a adus aminte de un banc - si scuze, dar e in engleza ...
A sweet little girl runs out to the backyard where her father is
working, and asks him, "Daddy, what's sex?"
So, her father sits her down, and tells her all about the birds and
the bees.
He tells her about conception, sexual intercourse, sperm and eggs etc.
He tells her about puberty, menstruation, men and women and love......
He thinks what the hell, and tells her the works, thinking that to
tell it all is the only way to tell truth.
The girl is somewhat awe struck with this sudden influx of bizarre new
knowledge, and her father finally asks, "So why did you wish to know
about sex?"
"Oh, mommy said lunch would be ready in a couple of secs..."
Smilla
Come to the dark side: we have cookies!!
cataghe spune:
Doamnelor, scandalizati-va daca vreti, dar noi dupa ce am fumat chestia cu taiatul burtii si a iesit nasol - dupa cum am mai povestit pe forum, pentru ca plodul s-a uitat la filmul cu Isus din Nazaret si la nasterea lui Isus a inceput sa urle si sa tipe disperat ca nu vine doctorul sa-i taie burta Fecioarei Maria - asadar, am ajuns la varianta cum ca femeile au un orificiu ascuns langa locul pe unde fac pipi, si acel orificiu se mareste cand bebe a crescut destul in burtica si pe acolo iese bebe. El are enciclopedii pt copii de varsta lui unde este explicata foarte clar toata povestea, cu desene si tot tacamul, asa ca degeaba ma mai oboseam.
Partea cu cum ajunge copilul in burtica se pare ca l-a multumit in varianta ca oamenii mari cand se iubesc foarte mult si isi doresc un copil il roaga pe Doamne Doamne sa puna doamnei cu pricina unul in burtica.
Mai avem inca de lucru la partea cu "la ce serveste punguta de sub tzutzulica", aici e mai greu un pic si tergiversam. Om mai vedea noi la ce serveste.
P.S. Stati asa ca si eu stiu un banc cu "birds and bees". Cica eternul Bula implineste vreo 15 anisori si mama lui se gandeste ca e momentul ca tatal sa aiba o discutie cu baiatul, ca intre barbati. Taica-sau in schimb, se codea nevoie mare cum sa-i spuna el copilului ce si cum. Asa ca mama sugereaza: "Draga, intai ii explici cum e la pasari, la fluturi... si dupa aia... treci la subiect!"
Asa ca pana la urma domnul Bula isi ia inima in dinti si il cheama pe Bula la discutii cat mai delicat cu putinta, luandu-l asa, mai de departe:
"Auzi, Bula" - ii zice - "iti mai aduci tu aminte cand am fost noi vara trecuta la munte, numai noi doi?"
"Imi amintesc, tata" - zice Bula.
"...Dar iti amintesti ce frumos era acolo la cabana...?"
"Da, tata, sigur ca-mi amintesc..."
"Si iti amintesti cand eu m-am culcat cu cabaniera si tu cu fie-sa?"
"Imi amintesc, taticule..."
"No, ma, asa-i si la fluturi!!"
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
gabibarta spune:
Apropo de barza: cand eram gravida, ne-a oprit o baba pe strada si l-a intrebat pe Robert, ce-si doreste de la barza: frate sau sora. La care fiul meu facea o mutrita de habarnist, iar eu i-am explicat batranei, ca baiatul e copil de oras, nu stie de barza, insa stie ca mami are bb in burta
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici