Tatici singuri nu exista?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Fetelor, nu vor si pace... Sunt specimene rare si se protejeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai sa strigam mai tare! Poate ne aude cineva....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Poate ca exista si tatici singuri, dar eu am o alta intrebare... ce parere aveti despre mamicile "nebiologice", sotiile de tatici care au in grija copilasi, de mamicile vitrege?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Si raspundem ca la test grila?
a.parere buna
b.parere proasta
c.indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu stiu ce veti raspunde dar raspunsul meu este: sunt persoane exceptionale in 99.99% din cazuri am vrut sa scriu 100% dar daca greseam?
Femeile (mamici sau ne-mamici) au instinctual ceva acolo ce nu poti stinge niciodata. Daca nu ma intelege cineva il (o) rog doar un singur lucru:
Inchide-ti ochii stai linsitit(a) si gandeste-te la:

mama ta.

Doar atat nimic mai simplu. E doar un exercitiu mintal.


Cat despre tatici singuri..... hmmmm oftez. E greu si pentru ei si pentru copii lor. E un subiect extrem de delicat.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

miau-miau Posted - 27/10/2005 : 19:13:44
--------------------------------------------------------------------------------
Si raspundem ca la test grila?
a.parere buna
b.parere proasta
c.indiferent
Nu este nevoie sa raspundeti sub forma unui test grila si cred ca nici de sarcasm nu este nevoie. MAreu spunem... sunt mamica singura sau tatic singur dar am incercat vre-odata sa ne punem in situatia unui om ( femeie sau barbat) care creste un copil care nu este al lui? Ce sentimente il incearca? Ce simte copilul crescut de un tata/ o mamica vitreg/vitrega?
Ai incercat sa te gandesti ca te-ai casatorit cu un barbat/femeie care a mai fost casatori/casatorita si care are un copil ( si nu de o varsta foarte mica - 3 sau 4 ani-)cum ai simti, ce ai simti?
Am cerut o parere ...nu am organizat un concurs in care cine da cele mai multe raspunsuri corecte este premiat, si nici nu am incercat sa fac statistici pentru a fi nevoie sa concep intrebarea ca un test grila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

miau_miau incearca sa te temperezi te rog.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Miau_miau, mai am ceva de adaugat..... Si noi, parintii vitregi, ca si voi, parintii naturali si pe deasupra singuri, suntem oameni, avem sentimente si putem iubi la fel ca si voi chiar daca nu dam nastere acelui copil sau copilul nu are sangele nostru. Si pe noi ne doare sufletul cand copii nostrii ( vitregi) sunt bolnavi sau se lovesc. Si noi simtim si trecem prin dileme si greutati... Si noi suntem stresati si obositi, si noi ne simtim singuri, poate uneori mai singuri decat voi.... ( si nu spun ca nu inteleg ca durerea voastra ar fi mai mica cecat a noastra, departe de mine gandul acesta). De ce suntem singuri? Daca tu ca mama naturala iti dojenesti copilul pentru ca facut o prostioara cati se uita ciudat la tine sau te cearta sau iti spun ca nu este copilul tau si nu ai nici un drept de a face asa ceva? noi ne luptam cu sentimentele copiilor si a celor din jurul nostru ca si voi numai ca pentru noi nu este mila sau admiratie ci suntem priviti intr-un mod ciudat, sarcastic ( asa cum ai demonstrat-o chiar tu), noi nu suntem intelesi ( si ma refer la parinti, prieteni, colegi) atunci cand spunem copilul meu sau cand ne luam concediu pentru a il ingriji atunci cand este bolnav sau sufera.
Imi pare rau ca a trebuit sa te atac ( nici nu-mi sta in caracter si nici nu ar trebui sa se ajunga la asa ceva, mai ales ca nu am nimic cu tine) pentru ati raspunde dar sarcasmul tau a durut si nu cred ca era necesar.
Am tot citit diverse subiecte despre parinti singuri sau nu... si nu am gasit un loc si pentru noi ( acesti indivizi ciudati ai societatii - parintii vitregi-) si am crezut ca voi, cei singuri puteti intelege ... ciudat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

pt annitha_cl!

Sa-l traga de maneca cineva pe Rufus sa ne ajute cu explicatii la acest subiect. El stie cum este si parinte singur, si cum este ca parinte vitreg.... Uf, nu-mi place deloc cuvantul asta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Nu m-am sintit deloc atacata, si nu ti-am raspuns deloc sarcastic. Mi-a fost doar neclara intrebarea "ce parere aveti de mamici vitrege"? Nu cred ca se poate generaliza. Sint si bune si rele, de toate soiurile.
Si nici nu cred ca esti privita in mod sarcastic de catre prieteni, vecini, colegi, etc. In fond e ca si cum ai adoptat un copil. In cazul asta esti privit sarcastic?
Si da, sint si eu mama vitrega pentru 2 persoane mai mari de 3, 4 ani. Nu mi se
pare ca se uita nimeni strimb la mine. ar copiii respectivi nu vad ce probleme ar putea avea.
Cred ca e un lucru foarte frumos sa iti placa sa te ocupi de copii. Cred ca o faci nu numai pentru sotul tau ci si datorita faptului ca iti plac copiii. Daca ai face-o doar pentru barbatul tau sau pentru ca asta se asteapta oamenii de la tine acum, ai fi o mama vitrega ca cea din cenusareasa. Dar nu e cazul. Din cite
am citit, o faci din placere si cu bucurie.
De fapt cred ca secretul este sa nu spui vreodata celuilalt parinte "vezi ce am facut pentru copilul tau" sau sa lasi impresia asta vreodata. Mai bine faci mai putin dar cu drag, fara sa te astepti la multumiri, recompense, de nici un fel.
Precizare:Nu zic ca faci tu asta. (Ca sa nu fiu prost inteleasa, ca de obicei)

Mergi la inceput