Scandinavii stiu DC... (80)
Raspunsuri - Pagina 4
Rayuela spune:
am venit de la cumparaturi,si nu pot spune decit:
Nu ma intrebati cit am cheltuit ,nu ma intrebati de reactia lu Bubu la vederea salopetei,a caciulitzei,a hainutelor cumparate(urlete,zbierele,NUNUNUNUNU,adica sa nu o imbrac in ele) si mai ales nu ma intrebati de ce comit astfel de timpenii,ca s-ar putea sa va raspund
Albitzo,nu reusesc sa vad poza cu fetitzul tau,cred ca e privat albumul!
narancika,esti de-a risu-plinsu pe cuvint,nu stiu daca sa ma riz sau sa -mi fie mila de tine,hahahah!Parca te vaz imprastiind microbii prin avion,noroc cu pastilele,si daca mai dai pe git si o palinca de banane,o sa fii nou-noutz!Hahahah,abia astept sa vina madam itsme prin poiana sa faca misto de tine!Mihaela,sanatate Silviutzei
Asa
Revin dupa culcarea teroristei de servici.
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
AlbaIulia spune:
Nici acum nu se vede poza? Uitati aici.
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
mihaela_s spune:
liris, mersi mult de sfaturi! Deocamdata i-am dat vit.C pastile si suc de portocale din magazin, imbogatit cu vit.C, suc natural, ceva nemtesc. Ne cu virusii pe toate planurile!
alba, frumos fetitzul Lorelai! Superba! Ati dus-o inapoi acasa?
Diana e ok deocamdata.
narancik, am zis eu ca mai bine inchiriai?! Hai da-i cu zama de banane .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
AlbaIulia spune:
Mercic mult Mihaela! Lorelei a venit la patria muma a ei si de cand a venit numai cu mine vrea, mananca, adoarme, se trezeste noaptea strigand dupa mine, parca nu a fost plecate cu bunicii niste saptamani! Nu s-a schimbat deloc, mamoasa era, mamoasa este!
Ce face Silvica? Se simte putin mai bine? Surioara ei nu are nimic? Pupi multi si sanatate.
Oameni buni, io zic sa inchiriem rapid, vorba Mihaelei, am gasit io niste locuri in Alpi unde picior de virus nu calca, ce ziceti?
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Iaca ma adunai si io pe-acasa, da's cam lesinata si vaz ca actiunea mea de tinut sub cotrol o griputa mica, nu prea da rezultate!!! Las c-o dau si io mai departe vienezilor
liris, ma bucur ca esti mai bine...da' nici la smer n-ai obtinut programare???
mihaela, sanatate Silviei...banuiesc ca nici in casa n-aveti caldura, daca presiunea la gaz e mica (uite-asa racesti usor dirdiind de frig in casa!!!)
Alba, e o dulcica domnisoara Lorelei....mai, numai cupiii frumosi avem in poienita!!!
Rayu, wow...daca zici ca Boubou face de-acu' mofturi la haine, nu stiu zau, pe unde o sa scoti camesa mai tirizu!!!
narancea, pai dupa cum povesteti numai o musca tete iti lipseste...sau ai pastile??? No, da' daca tot ai plecat bolnav, macar sa te-ntorci sanatos!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Ia uite aici cum circula microbii de la scandinavii voiajori:)) exact ca pasarile astea de vin la tarile calde cu gripa aviara:))) NN cel putin ii traverseaza mai rau ca un stol pe pasaroi nervosi:)) NN insanatosire grabnica! Aiurea cu gripa asta. Chiar ca ai avut o forma aiurea..ori o fi acelasi virus si anii altii Liris bine ca s-a rezolvat problema natural, mai bine asa, ca numai chinurile unui chiuretaj nu-ti mai trebuiau acum. Sufleteste cum te simti? Te pup cu dragMihaela insanatosire grabnica Silviei, mititica de ea, asa e.. tare rau e cind sunt bonlaviori puii miciLena mai zice Freya mica "tacdu" mi-a ramas in cap si ma amuz intr-una:))Rayu nu am lipsit din motive de tristete, pai nu as fi venit aici sa-mi descarc sufletul la un paharel cu voi! Simbata am avut un party de care uitasem, ca astia fac aici invitatiile cu o luna inainte:), asa ca pe la 7 mi-am amintit si nu a mai fost timp sa sun dupa baby sittera asa ca am mers eu singurica, sotzul a ramas acasa tura asta. dar ce party! Ok nu pe tip romanesc cu dansat si alea alea, ci asa mai scandinav, s-a lasat cu foc in semineu, cu vin fiert, si tineti-va bine..! Cu muzica life! Da..! Din aia de-ti unge sufletul Sarabatoritul e dintr-un band, e chiar seful formatiei si va dati seama ca au venit toti, si cu instrumentele dupa ei, de alea profi nu asa oricum. Chitari electrice, tobe, nebunii, plus doua soliste. unde mai puneti ca sotia sarbatoritului e din grupa noastra de dans si normal ca ea a invitat fetele de la scoala. Nu copilele din poza aia pusa mai demult ci alte fete. Atmosfera super! Va dati seama ca am stat pina dimineata.Luni cind am resuit sa-mi revin am facut sport ca nebuna sa ma mai improstpatez.Sabina slabesc usor dar sigur, am 2kg in minus, acum stagnez, tre sa am mare rabdare sa trec de perioada asta , cred ca dupa o zi doua incep iar sa mai slabesc. Stii cum e cu perioadele astea de slabit/stagnat. Mai nu tin un regim anume. E ceva combinat dupa gustul meu si puterile mele cu ceva idei de la disociat. Am eliminat categoric dulciurile, ca acolo furam eu ba o clatita de la chiosc ba o ciocolatzica cot la cot cu Aldo si pina seara uite asa se adunau si eu ma amageam ca nu dom'le nu maninc eu dulciuri. Si am eliminat total si piiniea si alti carbohidrati(spagheti, cartofi, fasole). Salata cit mai multa, cu ulei de maslnie(niciodata nu l-am scos nici chiar la diete, si am slabit si cu el in alimentatie), si peste mult si iaurturi si brinza proaspata si cite un mar pe zi. Nah sa am si ulei de masline pt frumusete si peste pt desteptaciune:)) soi o vitamina acolo. Numai dimineata ceva piine din aia neagra negra de-i vezi cerealele prin ea:)), asa simpla fara nimic. Si ma tin si eu de 3 mese pe zi dar mai mici cantitativ, nu pe saturate, ma ridic asa mai usurica de la masa. Nimic dupa ora 7 seara. Si sport mai intensiv, mai ales ma concentrez pe abdomen si sholduri ca acolo pun eu kgAdela si mie imi place sauna, chiar asa ca pielea arata mai bine. Eu fac bai in bazine cu apa rece dupa sauna. ma simt ok, chiar vad cum m-am mai calit, ma simt mai in forma. In gheta nu intru, doar ma dau pe fund si pe abdomen si pe piept asa. Alba Iulia frumoasa foc Lorelai!!!! Cum sa nu, acum acum ne sarbatorim si avem ocazia sa ne cinstim cu grog, sekt si ce s-o mai gasiDORULETZ TE ASTEPTAM MIINE ACASA!!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
itsme spune:
pipal, am trecut si eu sa va zic "bon soir" in graba, ca iar nu am nici timp si sunt si sleita de puteri...
lilanda, merci de pontul cu sofia_misicu!!! It made my day! Fata asta nu numai ca e de-a noastra, dar e absolut superba! Cititi si la subiectul cu 'ce gafe face sotul', sau cam asa...Postul ala cu cum ti-ai cunoscut sotul insa e intr-adevar demential, l-am citit de una singura de 3 ori la rand si am ras tare de fiecare data, dupa care am convocat copila si i l-am citit si ei cu fortza, si si ea a ras tot asa.. Asta e de scris la ceaslov, sa o invite cineva pe fata printre noi, ca ne merita A mai contribuit si la subiectul ala cu "daca ne fardam, imbracam si aranjam pentru sotz", la care toata lumea a zis ca e bine sa te fardezi la ora 5 cand vine el de la serviciu ca altfel isi gaseste amanta , iar ea a zis ca nu face asa ceva si ca poarta haine cu pete, are moloz pe maini si ragaie!!! My kind of girl, ca si eu tot asa fac
in alta dezordine de idei, eu azi am fost la o conferintza unde s-a dezbatut problema ca de ce sunt putine femei in IT. Eram in majoritate femei la respectivul workshop, dar se ratacisera printre noi si 3 barbati (m-a dus gandul la cum sta narancea aici printre noi, numai ca aia nu erau raciti). Unul era un student chinez care are nu stiu ce organizatie studenteasca de ajutat femeile! (narancea, ia idee de la rasa galbena, pun pariu ca nu te-ai gandit sa infintezi asa ceva ), altul era un cognitive psychologist care studia diferentele de creier la femei si barbati (imi statea pe limba sa-i spun ca diferenta e ca femeile au si barbatii nu, dar m-am abtinut ca nu am nici o dovada stiintifica in acest sens , iar al treilea (wait for it!), era un indian mititel, PhD, seful catedrei de computere de la o facultate de renume, care cand a fost intrebat de ce a venit la acest simpozion, a zis ca inaintea lui la catedra a fost sefa o femeie timp de 6 ani, in timpul careia enrollmentul femeilor la sectia respectiva a scazut cu 80%, iar el e aici sa vada ce a facut aia gresit si sa vaza cum sa faca sa le aduca inapoi pe fete haha
In rest, boring as hell, astia bat apa in piua big time. Nu discuta de cauze, ci doar arunca tot felul de lozinci de tip "traiasca si infloreasca femeia in IT", si isi iau angajamentul. Eu am contribuit din tribune, cu niste comentarii si intrebari, iar la coada m-am simtit mandra cand mi-a zis o tanti ca am fost singura de acolo care 'made sense', adica am pus punctul pe i cum ar veni. Overall, mai bine decat la servici si ne-au dat si masa calda
Albocica, bine ai revenit, Lorelei e o dragalasa! Call-me sa-mi zici cum fuse la batrana Europa.
nu mai stiu ce voiam sa zic la cine, cred ca voiam sa laud pe Jazz si Tudorica ca sunt tare frumosi, si mai era ceva dar ma lasa memoriile..
ah, mi-am amintit, am vrut sa va povestesc o poveste asemanatoare cu a lui Rayou. Eram noi (eu si consortul) studenti, tineri si neprihaniti, proaspat casatoriti si stateam intr-o garsoniera in Bucuresti. Intr-o seara vine la noi in vizita un prieten bun, care statea inca cu mama lui, care il crescuse singura si il cam tinea din scurt, desi avea 23 de ani (nu avea voie sa ajunga casa dupa 11 de exemplu, si chestii din astea). La noi fusese tata nu de mult in vizita si ne adusese o damigeana de vin rosu (era toamna tarziu, asa ca era ceva intre must si vin). Al meu se apucase in perioada aia de Yoga, ca s-a gandit ca daca tot nu e nimic de mancare prin magazine, macar sa profite si sa faca si el ceva util pentru suflet. (era in timpurile comuniste). Asa ca el manca mai mult ierburi, tragea apa sarata pe o nara si o scotea pe cealalta cu scop de desfundare, medita, statea cracit in forma de lotus si medita din nou cu capul in jos si sprijinit de perete. In fine, facea tot felul de asane, ca asa se numeau astea, tinea regim spartan si ca atare nu servea vin. Acuma vine omul asta la noi si hai sa-l servim si noi cu niste vin fiert (cu zahar si scortisoara). Omul zice ca el singur nu bea. Eu una care sunt foarte ospitaliera din fire, asa cum e tot poporul roman de altfel, m-am sacrificat si am zis: "pai nici o problema ca beau eu cu tine". Al meu se apuca sa fiarba vinul si sa ne toarne paharel dupa paharel, vin care dulce si cald fiind, aluneca pe gat in jos fara problema. Stam noi de povesti cu omul, mai bem, iar mai ascultam muzica, iar mai bem, cand se face 11 si musafirul isi aminteste ca tre' s-o taie ca o sa-l certe iar maica-sa. Se ridica si pleaca (drept, fara sa para ca ar avea probleme), ne luam ramas bun, ii spunem in gluma sa aiba grija cu autobuzul ca e ora cand ies femeile de la Apaca din schimb si sa nu-l violeze vreuna, mai facem niste glumitze cu aspect hazos si gata, hai sa dam si noi stingerea. Ei, problema e ca eu cand m-am ridicat in picioare, am realizat ca se cam clatina casa cu mine, dar am incercat sa ma tin demna si sa merg drept, ca nu era ospitalier sa ma imbat de fatza cu musafirii (pe mine nu asa ma invatzase mama). Al meu s-a dus sa stranga paharele si sa stranga in urma musafirului, iar eu m-am dus la buda, m-am asezat pe tron si m-a apucat plansul. Am stat acolo ceva timp (cand esti in stari din astea pierzi notiunile, asa ca nu mai stiu exact cat am stat), dupa care la un moment dat a venit al meu dupa mine si m-a gasit pe buda suspinand si cu lacrimile siroinde. Speriat, m-a intrebat ce s-a intamplat, la care eu cica as fi zis "mi-e rusineee" Asta zice el, eu nu tin minte exact ce am raspuns. Oricum, asta e prima poveste pe care toti noii nostri cunoscuti si necunoscuti o afla de indata ce ne trec pragul. De exemplu, vine nenea sa citeasca contoarul, iar al meu incepe: ia sa va povestesc eu cum s-a imbatat sotia mea Si colegul ne-a povestit ca a ajuns acasa o ora mai tarziu in seara aia, iar maica-sa care il astepta in capul scarii gata de atac, cand l-a vazut a dat din mana si i-a zis: "du-te si te culca ca esti asa de beat de nici nu poti sa te certi"
anyway, that's it from me, pupici la toti pomenitii si nepomenitii
am editat ca am uitat sa zic sanatate multa Silviei, lui nea Caisa si Lulutzei (in no particular order). Liris, si get better! Mihaela, frumos tare la Firiza! Anitzo, vrem po-ze cu ca-su-tza !
PS. Rayou, sa stii ca eu din principiu nu iau in bascalie pe negri, morti si muribunzi, niciodata!
Sabina spune:
fetele......azi oiese doruletzu din spital!!!
eu cred ca plecam la munte dupa amiza...daca nu mai apuc sa intru pe la voi am defacutr niste precizari:)
Doruletz, welcome home!! Bafta la alaptat, nu te descuraja, da sa suga si 2 ore daca vrea fata, transforma-te in sursa de hrana o luna de zile, chinuie-te nitel ca merita.nu da biberon, ca intarci aiurea,pt sfaturi stau disponibila:) daca nu sunt pe forum cere de la gandacelu nr meu de telefon:))
Bolnaviorii, santatae, cereti la nenea narancea pastile din alea indiene, sa va faca stoc laalea care sunteti pe la danemARCA PE-ACOLO:))
pupicei la gasca.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Buna dimineata...:-))
si pe-aci adie vint de weekend, hmmm, da' din pacate azi tre' sa-mi fac niste "teme pentru-acasa!"
Mai, ia sa va-ntreb pe voi?? Ati mai calatorit (cu bilete de avion) "email ticket" ??? Io am mai comandat o data prin Internet si imi trimisera prin posta bilet clasic; tura asta, insa, in coperta de bilet este o foaie de hirtie pe care e trecut programul de zbor si ii zice "email ticket"...atit...o foaie de hirtie printata. Am scris la firma de unde am comandat si aia m-au zis ca asa arata beletu'!!! Poate-oi ramine vineri prin Hamburg!!!
itsmenuto, deci tu esti d-aia care plinge??? Citisem si inainte citeva din posturile sofiei si de-aia m-am dus si la asta de vi-l recomandai...trebuie sa-i facem o invitatie, indeed
Va pup deocamdata...pin'apare doruletz
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
lilanda, eu am calatorit. e ok . printeaza foia cu confirmarea in mai multe exemplare (in caz ca pierzi unul...), salveaza si in e-mail si e absolut ok. in principiu tu nu ar trebui sa ai decit pasaportul la tine si sa stii la care desk de companie sa mergi. ei te au acolo.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy