Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Dumitru, Dumitra, Mitica !!!

Seara buna si de la noi !

Anca, imi pare tare rau pt. Mateiutz! Multa, multa sanatate si cu siguranta ca totul va trece. Succes la gasit bona perfecta! Eu sunt de aceeasi parere cu doctorita voastra. Cred ca au tot timpul din lume sa invete si sa se obisnuiasca in colectivitate.
Despre bone, Ioana iti poate spune mai multe ca are experienta in a le lua interviuri.
V-ati mutat in casa noua?

Tatiana, ce ma bucur ca ai scris despre voi! Sa stapaniti sanatosi casuta cea noua!

Tania, pt. sotul tau!!! Sa fie sanatos si mereu alaturi de fetele lui dragi!
Imi pare rau ca am ratat ocazia de a ne vedea la Constanta. Am ajuns cu intarziere, iar la plecare ne-am grabit ca sa ajungem sa-l preluam pe Rares. Poate ne vedem la vara, sau cand mai veniti voi in Bucuresti...

Roxana, ce mai face Alex? S-a vindecat de tot?

Helen, noi suntem cu chinurile maselelor abia la inceput. Rares nu are decat 8 dinti si o masea. Deci suntem codasii grupei la acest capitol.

Emilly, pe 25 oct. a fost ziua armatei. Eu am simtit-o din plin fiindca am avut liber! Ce mai face nora mea draga?

Magda, sanatate multa Mirunei!!! Inteleg ca tu ai lasat-o fara pampers ca sa simta cand face pishu? Pe mine ma tot bate la cap Cosmin sa-l las pe Rares doar in chilotei si-n pantaloni, dar parca ma tem sa nu-i fie frig.

Andra, pt. Robert!!! Sa fie sanatos si norocos!
Felicitari pt. carnet! Cand te astept la un raliu ?

Ramona, succes la examen! Tinem pumnii stransi tare! Pupici lui Robert dragalashul.

Noi suntem bine, sanatosi, la fel de plini de viata (a se citi Rares). Stam cat se poate de mult afara, alergam, ne jucam cu toate jucariile celorlalti copii si chiar intentionam sa le luam acasa. Azi, dupa ce facuse rost de doua masinute noi, de la un baietel, Rares s-a asezat tacticos in carut si a inceput sa-mi zica "mami, 'ai megem!". Avea o fata inocenta de-ti venea sa-l mananci, nu alta. Voia sa plecam cu masini cu tot, si asta cat mai repede.

Voi ce le mai dati sa papae dimineata si seara?

Pupici si nani bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziua si de la noi. Eu sunt la munca, fara prea mult zel. Imi tot propun sa intru sa va scriu, insa nu prea am apucat.

Alex e minunata, tare o iubesc si tare imi bucura sufletul. Se vede ca a stat cu mama o vreme, a avut o evolutie extraordinara. Vorbeste tot felul, turuie mereu, si-a imbogatit vocabularul. E un omulet dragut si haios, se uita si cere mereu desene animate, citeste carti, stie ca mami a venit cu avionul, arata avioane, canta. Aprpos de cantat, sa vedeti ce canta fata mea "uuu seiecta" si "acem postii". Na poftim ce invata copiii nostri! Stie tot repertoriul de la TV K Lumea.

In rest mai e putin mucioasa, dar de luni e la gradi. Si surpriza! Alex e cuminte foc si nu mai plange deloc deloc, nici cand o ducem. E fericita cand o ducem, se arunca in brate la educatoare si zice pa. Tare ma bucur, si sper sa nu mai raceasca.

La mine cursul a fost minunat, a fost bestial acolo. Nu m-am dat in vant dupa Madrid, insa am facut ceva cumparaturi. Valencia insa e un oras superb, merita vazut, macar ca si City Break. Cursul a fost insa in alta localitate, undeva izolat, dar a fost foarte util si placut. Chiar a creat un spirit de echipa si ne-am si distrat, in plus pe langa ca e foarte util.

Cam atat despre noi. Acum citesc repede ce ati mai scris voi pe aici.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

In primul rand constat ca sunt multi pitici bolnavi. Va doresc multa sanatate tuturor!

Emilly, am citit intrebarea ta legata de Giardia. Chiar voiam sa va spun ca Alex a scapat de giardia, cel putin temporar, si am folosit numai Helmiflores si Propolis. 10 zile - 10 picaturi Helmiflores de 3 ori pe zi si 10 picatui Propolis tinctura numai dimineata. 10 zile pauza. Inca 10 zile precum primele. Ar trebui sa mearga si la adulti.

Legat de vaccin, nu mai stiu cine a intrebat. probabil Cris. I-am facut ieri vaccinul antigripal, se va face in 2 reprize. Stiu ca sunt pareri pro si contra. Insa cy gripa asta aviara si mai ales cu colectivitatea, prefer sa o vaccinez. M-am vaccinat si eu. Tare as vaccina-o si pe bona.

Tania, eu mai citisem despre oscilococcinum si auzisem de un tubulet pe zi, dat in 3 reprize. Tu cum i-ai dat?

Adriana, noi inca nu avem masa de seara si dimineata. La trezire papa bibe si mai mananca cand are chef cate ceva la gradi. Insa de cele mai multe ori nu prea papa. La 12 papa pranzul la gradi si mai mananca si acasa cate ceva. La 16 fructe si la 18 juma iarturi. Si seara doar bibe.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Tatiana, sa stapaniti fericiti noua casuta!

Emilly, uitasem sa iti zic de aerosoli. La inceput a fost greu, se zbatea si plangea. Apoi s-a obisnuit si saraca intindea ea nasucul spre masca.

Helen, noi am facut vaccinul antigripal.

Rox

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutici si de la noi!

Multumim tuturor fetelor pentru urarile de sanatate. Se pare ca au avut efect , mica mea e din ce in ce mai bine.
Sper sa aud vesti bune si despre Matei, si toti copilasii care mai sunt bolnaviori.

Adriana, referitor la pampersi, eu am inceput "exercitiile" acestea cu ea din vara cand era cald in casa. Si asa incetul cu incetul s-a obisnuit. Dupa cum am mai zis kk nu mai face de loc pe ea. (Eventual foarte foarte rar cand se trezeste si nu e nimeni in preajma sa o dea jos din patut si sa o auda cand zice "kk pishu, kk pishu!". Am observat ca seara se scapa mai des pe ea (pishu)pentru ca e deja obosita si spune tarziu. Dar trebuie sa ne obisnuim, nu? Si inca ceva, sunt tare mandra ca mica mea e inaintea lui Rares cu dintii. Cred ca noi suntem penultima din grupa . Are 8 dinti si 4 maselute.

Rox, felicitari Alexutzei pentru progrese. Ai mare dreptate cand spui ca e o scumpica. Asa o vad si eu pe mica mea. Vorba unei prietene, acu sa fi stat cu ei acasa cand vorbesc si fac tot felul de nazbatii, nu cand erau niste "franzelute".

Si acu o noua nazbatie a Mirunei: s-a cocotat pe spatarul de la canapea si a inceput sa mearga de-a busilea pe acolo. Cred ca o imita pe pisica. Era foarte mandra de ceea ce facea, iar eu disperata sa nu cada de acolo si in acelasi timp amuzata!!! Bine-nteles ca tac-su a filmat-o! Bine-nteles ca mi-a luat varul de pe pereti... dar asta nu mai conteaza.

Acu va pupam pe toate mamicile si toti copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salutare!
Tatiana sa fiti fericiti in noua casa! Cum te mai simti?
La multi ani! pentu Dumitru, Dumitra, Mitica!
Tania sa-ti traiasca sotul!
Robert este mai bine, nu-i mai curge nasul dar mai tuseste din cand in cand. Este asa scumpel! Pe zi ce trece vezi cate o schimbare la el in comportament, limbaj.
Eu sunt obosita, alerg de 2 zile sa-mi fac dosarul pentru concurs, am cheltuit o gramada de bani si am multe hartii de completat. In rest bine ca suntem sanatosi.
la cei bolnaviori!
Nu cred ca o sa-i fac lui Robert vaccinul antigripal. Sa vedem cum ne descurcam fara el anul acesta.

pentru mamici!
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumim de gindurile bune
ne-au folosit, acum Mati e muult mai bine, mai tuseste foarte putin. dimineata s-a trezit la 7.30, s-a culcat la 10 si a dormit pina la 13.30, iar la 17.30 s-a culcat la loc. saracutul, de vreo 4 zile nu mai dormise ca lumea din cauza tusei.
cred ca diseara avem bairam

sa va traiasca Dumitrii si Dumitritele

noi nu sintem la casa noastra inca. n-am gasit nici un apartament sa ne placa la amindoi si momentan stam in apartamentul unei rude care e plecata din tara pe timp nelimitat.
asa ca mai avem vreme sa cautam. parerea mea e ca sintem si cam mofturosi. vrem si zona buna si confort si n-avem chiar atitia bani.

Adriana, noi dimineata si seara avem meniu fix. dimi: iaurt cu banana si seara cereale nestle sau milupa cu lapte de vaca.

sa fiti sanatosi cu totii

ah ... am fost azi si i-am luat lucrurile de la gradi. era sa bocesc pe-acolo. in plus, Mati de cite ori iesim afara imi cere sa-i pun rucsacul in spate :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Anca ma bucur ca gazu tau mic e mai bine, s-o tineti tot asa!, lasa ca are timp Matei si de gradi, sanatos sa fie.

Adriana pai ce sa faca gaza mica, pozne ca toti bebeii si mofturi si istericale dar si cind e dulce ma topesc dupa ea.E un copil bun numai mama-sa nu are atata rabdare pe cit mi-as dori.Bine ca e la gradi ca eu una nu mai rezistam sa stau acasa.Acum cit mai am 2 zile vacanta o tin acasa sa mai profit de timpul petrecut cu ea ca apoi iar incepem scolile si o mai vad dimineata juma de oras si seara 2-3 ore.Nicicum nu e bine...

Dimineata gaza mea papa un bibe de lapte pe la 6-6.30, apoi pe la 8.45 papa la gradi o mica gustare, cereale cu lapte, fructe, brinzica, pancaches cu miere sau alt siropel din fructe, oricum meniul e foarte variat.Seara eu ii dau cereale cu lapte sau orez cu lapte sau brinzica topita.Cam asta e, la prinz maninca aproape orice, azi i-am facut si eu pentru prima oara tortelinii cu brinza, spanac si rosii cu sos de brinzica si smantina, delicios!!!!

Roxana bine ai revenit cu foarte proaspete!

Ramonaa bafta la concurs!!!

zi faina in continuare!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Emilly, ma uimesti in continuare ce mancare variata papa Ilinca. Si Alex s-a mai dat putin pe brazda de cand cu gradi, dar nici chiar asa!

Anca, multa sanatate lui Matei si nu iti face griji de gradi. La anul veti reincepe in forta si va fi mai mare si mai rezistent. Si eu am vrut sa cedez la un moment dat, insa am zis sa mai dau o sansa. Desi zisesem ca daca se mai imbolnaveste si a 3a oara o retrag, am decis pana la urma sa o las chiar daca va raci iar. Prea ii place...Dar depinde, daca va fi tot asa rau (ca de 2 luni e bolnava mai mereu), poate mai amanam gradi pana la anul. Nu stiu inca.

Ramona, sa fie Robert sanatos si bafta la concurs!

Magda, m-am amuzat copios imaginandu-mi pe Miruna escaladand patul. Si a mea se urca pe orice, pe birou, pe comoda, de imi sta inima in loc. Asa exploreaza ei, ce sa le facem.

Rox

]

Mergi la inceput

Eu sunt un pic suparata, caci Alex a sarit aseara pe mana mamei, cea care a fost rupta, si i-a facut o contuzie grava. Bine macar ca nu s-a rupt iar osul. Saraca mama o doare infernal si a stat pana la 11 seara la Urgenta sa faca radiografie. Mai grav ca acum nu o mai poate misca vreo saptamana.

In rest la gradi e azi petrecere de Holloween si i-am facut o rochie de vrajitoare dintr-o bluza de a mea de seara si i-am pus niste antenute cu vrajitoare in varf.

Rox

]

Mergi la inceput