Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna seara

din pacate cu vesti proaste. Matei are pneumonie, nu stiu cum ne-am procopsit.
am fost asa socata cind mi-a zis doctora ca am uitat sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca bine ati revenit!!

Sanatate maxima lui Matei!ce tratament i-a dat?

cum e in noua casuta?
nani bun fetele!! pe miine!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello!
Am revenit si eu dupa o absenta de 4 zile de net. Cand pisica nu-i acasa....
Si o veste buna... a venit Costin acasa mai devreme cu o saptamana, deci il avem pe tati de ...ziua armatei si de ziua lui...36 de ani.
Sa-mi traiesti iubire, sa fii sanatos cu multa putere de munca, sa ne iubesti mult si ....minte cat mai multa!
offf, Anca...nu pot sa cred. Sper ca i-a dat tratamentul injectabil. In afara ca e cel mai eficient, nu-i face praf stomacelul....Sanatate muuuulta!
Sanatate tuturor piticutilor si mamicutelor!

Va pup, si o zi minunata!

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multa sanatate lui Matei!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tania sa-ti traiasca sotul!!!sa fie sanatos, sa va iubeasca si sa faca multi bani ca ccc cu 3 fete in casa...
ps.cind e ziua armatei???

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Tania, La multi ani sotului tau! Multa sanatate si sa va iubiti la fel mereu!

Emily, ieri a fost ziua armatei, eu asa am auzit!

Anca, Multa sanatate lui MATEI, sa se faca repede bine; sa ne ti la curent... voi ati terminat cu mutarea in noua locuinta?

Adriana, ai grija de tine si sigur o sa reusesti sa faci fatza superasolicitarii, poate ai nevoie de ceva vitamine, calciu... Bafta cu doctoratul si cu noul post!

Cosmin e chiar bine, am fost cu el la control si ne-a zis ca e ok gatul... papa bine, deci sunetem in regula!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna fetelor!!!!

Mi-a fost tare dor de voi!

Suntem la casuta noua , iar ieri am apucat sa ne instalam si calculatorul. A fost o saptamana destul de obositoare pana sa gasim locul obiectelor (si sa ne gasim locul).
Nu mai vreau mutare!!!!! Mai ales ca momentan multe nu pot face.

Nu suntem aranjati chiar de tot, o camera e pe post de depozit, dar le vom face la vremea lor. Mai vrem sa amenajam camera copiilor, ca pe cand vin prichindeii sa fie gata.

Din nou m-am lamurit cu mesterii astia - vineri seara la 10 au terminat de montat gresia, deci era santier in apartament, iar sambata la pranz trebuia sa ne mutam lucrurile. Noroc cu mama si o prietena care m-au ajutat enorm - impachetat, curatenie, despachetat, facut ordine.

Tania, La multi ani sotului tau, multa sanatate si sa fiti mereu fericiti!!!

Multa sanatate copilasilor si parintilor bolnaviori!!!

Pentru cresterea imunitatii, Clarei i-am administrat Immunobaby - o sticluta, m-am luat dupa prospectul din cutie. Mi l-au recomandat mamici, ca daca ar fi sa ma iau dupa doctorita ei ... Acum am ocazia s-o schimb...

Emilly, aproape de noi exista o mini-gradinita cu program scurt (8-12), amenajata intr-o garsoniera, pentru 8 copilasi, dar peste 3 ani. Iar in primavara, cand cautam gradinita pentru Clara, am mai dat peste una, amenajata intr-o casa cu o curte mare (se ocupa mama si fiica), cu vreo 12 copilasi, impartiti in doua grupe. Deci incet-incet apar si la noi gradinitele familiale, doar ca trebuie cautate. Nu sunt scumpe (fata de cele particulare) si locurile se ocupa prin prieteni, rude, cunostinte.

Adriana si Ramonaa, spor la invatat si multa bafta la concurs!!!

Si Clara incepe sa fie egoista cu lucrurile ei. In special in parcuri. Nu lasa pe nimeni sa se joace cu jucariile ei, face un scandal monstruos, plange cu niste lacrimi de crocodil de parca cine stie ce s-ar fi intamplat (nu stiu ce face la gradi). Am incercat cu vorba buna, dar tot ea trebuie sa iasa invingatoare. Sper sa treaca peste faza asta.

Cu mutatul acesta, a devenit mai irascibila; dupa ce o luam de la gradi, se smiorcaie din orice, cand nu-i convine ceva, plange, face istericale. Cred ca nu-si gaseste locul, toate fiind noi, parcul unde ne jucam, strazile, magazinele, casa... De multe ori era sa-mi pierd cumpatul, dar trebuie s-o inteleg si sa-mi pastrez calmul. La gradi s-a adaptat fara probleme, dimineata o ducem vesela, fara scandal, dupa spusele educatoarelor, mananca, se joaca frumos, doarme fara probleme.

Tatiana 29+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutari si de la noi!
Am intrat o fuguta, ca nu prea avem timp sa stam.
Mica e mai bine, mai tuseste putin, insa e mult mai bine.
Helen, la noi e primul rand de maselute. Ca ei i-au dat primii dinti la 1 an si doua luni!!! E bine ca in sfarsit au spart gingia si nu o mai doare asa rau.
Anca, multa multa sanatate Mateiutului!!! Cum o fi reusit saracul sa faca pneumonie!!! Ai mare grija. Ai terminat cu mutatul. O fi prins ceva curent...
Tania, la multi ani sotului! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Tatiana, cum te simti? Cum evolueaza sarcina? V-ati mutat si voi?
Noi stam binisor, sa zic, la capitolul oala. KK nu mai face de loc pe ea iar pishu se scapa din cand in cand si vine repede la mine sa-mi zica disperata "MAMA PISHU!!!". Oricum lucrusoarele de pe ea sunt compromise, dar in alt mod nu vad cum sa o dezvat de pampersi.
Cam atat de la noi!
Multa sanatate bolnaviorilor si pupici de la doua gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua

Tania, sa iti traiasca sotulica, sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de printese

noi am fost azi la control, Mati e ceva mai bine. continuam tratamentul si luni iarasi mergem.
ii dau cefaclor, sirop.
am intrebat si cum s-a procopsit cu asa ceva.
noi 2 am fost foarte-foarte raciti exact in perioada in care ne-am mutat. usile deschise, geamurile, impachetatul/despachetatul nu ne-au ajutat deloc sa ne vindecam. Mati s-a molipsit de la noi si fiind mic a facut o forma mai grava. in plus in perioada aia si el a fost fitiit ba la gradi, ba la socrela, ba acasa la noi.

chestia e ca doc ne-a recomandat sa aminam gradinita pina la vara cel putin. a zis ca Mati a fost mereu un copil sanatos si n-are rost sa stricam treaba asta.
asa ca ne inscriem in rindul cautatorilor de bone. apropo, ce le-ati intrebat la interviu?

va dorim multa sanatate si o zi faina de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna si de la mine!
Scuze pt absenta dar a inceput facultatea si a mai fost si ziua lui Robert ,si scoala de soferi pe care slava Domnului am terminat-o!
Tania La multi ani sotului tau,sa fiti fericiti si sanatosi!
Multa sanatate lui Matei,Anca!
La noi totul e bine,Maria insa nu vrea nici in ruptul capului la olita ,asa ca ne chinuim cu pampersi in continuare.Robert invata foarte bine,insa impreuna cu sor-sa fac o adevarata echipa de teroare,casa e mereu cu fundul in sus,cu exceptia orelor cand ei dorm.
Poimaine eu si sotul ne luam o mini vacanta,vom pleca la o nunta in Ardeal si vom profita de aceasta ocazie sa ne relaxam un picut.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si puilor vostri!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput