Acolo si Aici!
Raspunsuri - Pagina 3
Porumbita spune:
pai nu ar fi rau sa iti recitesti mesajul ca sa vezi de ce e jignitor... nu ca ai fi la prima abatere...
iren spune:
quote:
Originally posted by paraluta
toti suntem tristi, draga iren! Iar eu de unde sa ghicesc ca persoana care a inceput acest subiect nu e in Romania,si l-a apucat cheful de metafore?!
Cat despre tonul folosit(desi am scris, nu am vorbit!),cred ca glumele nu dauneaza, ba chiar mai aduc o nota de prospetime.Sau e mai bine sa fim incruntati si seriosi?!
Iar lamaile de care scrii la sfarsit, le poti manca cu placere, caci eu iti scriu, daca stii bineinteles germana:"Ein bißchen Spaß muss sein!" Daca mai ai nelamuriri, raspunde-mi, iti scriu cu placere!
Yeap, inca unu, easy come, easy go...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
michelle7 spune:
eu sa ma iertati n-o sa cad in oala cu melancolie. nu mi-e vital sa fiu fizic aproape de cei dragi pt ca ei sunt tot timpul alaturi de mine in gand. Toate amintirile de-o viata sunt cu mine si nu mi le ia nimeni asa ca indiferent ce-mi va rezerva viitorul nu o sa ma intreb ce "ar fi fost daca" . in plus de asta " formula magica " cu care am crescut a disparul complet. Lumea pe care mi-au creat-o parintii si bunicii nu mai e si nici n-o sa o mai gasesc niciodata nici de-ar fi sa ma mut in casa cu ei. Viata merge inainte si trebuie sa ne adaptam noilor conditii. E frumos sa fim nostalgici , dar mai frumos e sa ne concentram pe prezent si anume sa invatam de la parintim sa creem un nou univers pt copiii nostri , iar daca atunci cand cresc au mici nostalgii putem sa zambim mutumiti ca ne-am facut datoria.
michelle7
iren spune:
Michelle, fiecare dintre noi mai are sau a avut pase proaste...
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
michelle7 spune:
ioi ca n-am zis ca nu-i frumos mesajul !!!! doar ca e un pic cam triiiiiiiiiiiist
michelle7
paraluta spune:
Nu stiu la ce te referi. cert este ca nu locuiesti intr-o zona vorbitoare de germana. N-am jignit pe nimeni, si chiar ca n-aveti simtul umorului. cred ca sunteti mai triste ca baiatul asta care a scris subiectul, si care tot n-am inteles ca vrea, desi l-am recitit de vreo 3 ori!
quote:
Originally posted by irenquote:
Originally posted by paraluta
toti suntem tristi, draga iren! Iar eu de unde sa ghicesc ca persoana care a inceput acest subiect nu e in Romania,si l-a apucat cheful de metafore?!
Cat despre tonul folosit(desi am scris, nu am vorbit!),cred ca glumele nu dauneaza, ba chiar mai aduc o nota de prospetime.Sau e mai bine sa fim incruntati si seriosi?!
Iar lamaile de care scrii la sfarsit, le poti manca cu placere, caci eu iti scriu, daca stii bineinteles germana:"Ein bißchen Spaß muss sein!" Daca mai ai nelamuriri, raspunde-mi, iti scriu cu placere!
Yeap, inca unu, easy come, easy go...
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
paraluta spune:
Aha.
quote:
Originally posted by Porumbita
dc noua ne lipseste simtul umorului tie iti lipseste cel al bunului simt...
spic de grau spune:
Mai e pacat de intorsatura pe care a luat-o topikul.
Cand citesc ce a scris Angelp, mie una mi se face dor de copilarie..
..
De seara de Ajun, de momentul cnd deschideam pachetele de Craciun. Cand dormeam in dupa-amiaza de 31 decembrie sperand ca asa vine mai repede Revelionul..iar cand ma trezeam mama pregatise cea mai frumoasa masa pe care o vazusem vreodata...
De momentul cnd ningea cu fulgi mari, si ieseam cu tata la sanius..Si mi-era tot timpul teama ca sunt prea grea ptr el (tata a avut un accident f grav la bazin cnd eu nu ma nascusem inca).
Sau cnd tata venea de la servici, iar eu si fratele meu ii saream in brate si intotdeauna era ceva bun in buzunarele lui..
Mi-e dor de momentele cand credeam ca lumea e buna, sau cand era suficient sa ma stranga mama in brate si sa uit de toate necazurile varstei.
Acum eu sunt MAMA si trebuie sa fac ptr copilul meu tot ceea ce mama a facut odinioara ptr mine..iar mama mea e atat de departe de mine, si eu nu mai pot fiu copil, decat poate o data pe an
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT