Acolo si Aici!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Pisiku, numa corpu lu Angel e peste mari shi tzari, sufletul lui tot in Brashov e...lasatzi baiatu-n pace, ca-i trist, camila a obosit

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaa..... alcolo aici ? atunci am nimerit bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ce camila? angelp e camila? sau angelp e nostalgic si camila obosita?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

pisikule citeste intii bancurile cu camile postate de angelp la sectiunea de bancuri. eu cred ca angelp are dreptate. mie cind mi se face prea dor si devin melancolica citesc pe acest forum. e imposibil sa nu fie la discutii generale ceva macabru, fie crime, fie din spitale, fie vecini, salarii, birocratie etc, ceva care sa-mi aminteasca de ce am plecat si atunci ma simt mai bine :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nu stiam ca e o sectiune cu bancuri pe aici. O sa o caut. Peste mine inca nu a dat melancolia. Ca tot vorbim despre asta, voua cand vi s-a facut dor de tara?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Nenea Anghelush, ce te apuca? Te-ai mutat de curand in alta locuintza in Brasov, de unde nu se mai vede Timpa?!
Bai, ashtia sunt romanii care n-au de lucru, sunt shomeri si scriu de dor si jale. La munca, fratilor, ca-i groasa rau!!!Alo, desteptareaaaa!!!Sau muta subiectul la "Zona Artelor", daca ai nevoie de admiratori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Paralutza, Angel e momentan in strainatate, nu poate pleca deocamdata, asha cum shi-ar dori, shi e doar trist, nu scrie ca n-are fani...Despre tonul folosit de tine...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

toti suntem tristi, draga iren! Iar eu de unde sa ghicesc ca persoana care a inceput acest subiect nu e in Romania,si l-a apucat cheful de metafore?!
Cat despre tonul folosit(desi am scris, nu am vorbit!),cred ca glumele nu dauneaza, ba chiar mai aduc o nota de prospetime.Sau e mai bine sa fim incruntati si seriosi?!
Iar lamaile de care scrii la sfarsit, le poti manca cu placere, caci eu iti scriu, daca stii bineinteles germana:"Ein bißchen Spaß muss sein!" Daca mai ai nelamuriri, raspunde-mi, iti scriu cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by paraluta

Nenea Anghelush, ce te apuca? Te-ai mutat de curand in alta locuintza in Brasov, de unde nu se mai vede Timpa?!
Bai, ashtia sunt romanii care n-au de lucru, sunt shomeri si scriu de dor si jale. La munca, fratilor, ca-i groasa rau!!!Alo, desteptareaaaa!!!Sau muta subiectul la "Zona Artelor", daca ai nevoie de admiratori.

paraluta, mesajul tau este jignitor,nu vad nimic amuzant in continutul sau,poate ne explici si noua,unde e gluma?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela
Prin ce este jignitor mesajul meu? Fii te rog mai exacta, ca nu pricep!
quote:
Originally posted by paraluta

paraluta, mesajul tau este jignitor,nu vad nimic amuzant in continutul sau,poate ne explici si noua,unde e gluma?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput