FIV 45

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by mishi

fetelor, ce credeti ca am patit? nu eram eu destul de suparata ca trebuie s-o iau de la capat cu fiv-ul, mi-a iesit ureaplasma pozitiva. nu-i chiar un capat de tara, ca se trateaza, dar ma obliga sa fac tratament cu antibiotic acu', in prag de stimulare. mi s-a prescris SUMAMED o pastila pe zi, 6 zile, ambii parteneri. si cand te gandesti ca nu am pisica (de unde s-ar lua cel mai repede) dar ma joc cu toate pisicile pe care le prind, maidaneze sau ale prietenilor. .............

Mishi exact acelasi lucru mi s-a intamplat mie luna trecuta, altfel as fi fost acum in lotul FIV din oct., la Medsana, cu d-na dr. Protopopescu, alaturi de Cecilia.
Am facut tratament 10 zile cu Doxiciclina, Stamicin atat eu cat si sotul si 12 zile cu Poliginax ovule, doar eu ( ). Dr. mi-a spus la fel, ca ar fi de la pisica si sa tratam si pisica. Am dus pisica la veterinar, care mi-a spus ca este putin probabil sa fie de la pisica, mai cu seama ca toxoplasma a iesit negativa. Nu am facut tratament pisicii, deoarece ar fi fost prea riscant, ar fi putut sa-i distruga ficatul si mai ales medicul veterinar m-a asigurat ca este exclus sa fie pisica vinovata. Asa ca i-am luat sange, insa nici un laborator nu a putut sa prelucreze ureaplasma la pisici.
Am repetat analiza dupa 10 zile de la terminarea tratamentului si acum totul e ok, voi intra in lotul din noiembrie.
Pe 25 oct. voi face Dipherelinul.
Mult succes tie si tuturor fetelor care fac FIV: Crinuta, Cecilia, Rh, Lucia, Danita, Andicu, Adelia, Dodo, Flory 76 si scuze daca am uitat pe cineva.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

mishi chiar e bengos tare sumamedul. ar mai fi o schema de tratament cu 2 pastile de sumamed doza soc in prima zi apoi o pastila in ziua 2 si apoi 10 zile de doxi cu nistatin si ovule poliginax. si asa scapi cu 6 pastile si tu si sotul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa-i urez mult, mult noroc maine Crinutei la ET si sa-ti ajute Dumnezeu Crinuta, SA REUSESTI!!!

Fetelor eu am fost foarte ocupata in ultima vreme, de aceea nu am mai intrat pe forum.

Crinuta imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu catelusa ta...dar asta-i viata! Incearca sa nu te mai gandesti si sa nu mai suferi acum!

Mishi eu stiu ca doar toxoplasma se ia de la pisica (fecalele pisicii) nu si ureaplasma. Nu-i ceva grav oricum si summamedul rezolva repede si bine. Totusi mi se pare foarte mult 6 zile sa iei sumamed care-i foarte tare.

Eu sunt bine si astept in continuare sa raman gravida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salutare fetele mele dragi,
azi sunt mai bucuroasa ca am aflat ca nu sunt racita si ca ovarul drept ma doare ca e f. productiv,are vreo 8-10 foliculi in timp ce stangul Doar 2-3 foliculi-asta doarme pe el.Deci sunt dureri normale din cauza stimularii,dar sunt acceptabile,sa nu va speriati.Drept urmare dôamna dr. mi-a redus doza la 2 fiole azi si maine,si numai una sambata si duminica.Endometru e de 9mm ceea ce e bine,asa ca luni dimineata fac dozarea de estradiol si progesteon si la 1 noaptea Pregnylul.Miercuri e punctia si ET nu stiu cred ca vineri sau sambata.Va pup dulce dulce pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine in momentele astea.
Crinuta capul sus ca o sa fie bine,nu conteaza cati sunt ti-am mai zis,important e sa se prinda.Te pupic dulce si tinem pumnii maine sa iasa totul bine.
Crinuta,Monica,Lachi,Flori76,Danita,Andicu,Dodo,Asi,Mishi,Rh,Lucia

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by ceciserban

Doar 2-3 foliculi-asta doarme pe el.

cecilia

Esti mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Asi te pupic dulce,pai ce n-am dreptate?Ala se chinuie saracul la greu si el de abia,de abia.Pai e frumos din partea lui?
Mai rad si eu mai glumesc acum cat mai pot ca pe urma nu se stie.Dupa punctie o sa ma stresez si eu ca si Crinuta pana la ET ca nu stiu cati vor fi pana la urma.
dulce toate fetele si facem galerie pt. Crinuta maine.SA TE AJUTE DUMNEZEU CRINUTA! SA FI MAMICA !

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai fetelor, dar voi nu aveti ceva mai bun de facut acum in prag de fiv decat sa fiti stresate?
Crinuta capul sus, cu incredere maine la ET, noi iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine!
Cecilia ia lasa stresul ca eu am fost si stresata si obosita si iar stresata si ai vazut ce "cretzi" am facut! Doar nu vrei sa-ti recolteze ovocite stresate! Fiti relaxate si calme si ganditi-va ca e o sansa imensa de a fi totusi gravide!

Hai ca o sa fie bine fetelor... cum a spus si Monica, Dumnezeu are si el un aport mare in reusita, asa ca credeti in El si nu mai ganditi negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Crinuta bafta la ET si sa te vedem la
Ceci o sa fie bine totul pana la capat. Bafta!!!!!!
si D-zeu va va asculta.
Mult noroc si celorlalte FIV-iste . TB sa luam exemplu de la Monica si Mihnea care ne sustin cu toate fortele.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Crinuza,multa bafta maine la ET.incearca sa te odihnesti bine in seara asta pt maine.Sa ne dai de veste,sa ne spui cati embrioni ai in burtica.Mult,mult noroc.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mult succes fetelor!
Sa dea Dumnezeu sa reusiti toate!
pt voi!
Beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput