A avut cineva a 3-a cezariana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am o prietena suedeza care a facut 5 cezariene fara probleme desi e mignona,dar verisoarei mele care a avut 3 cezariene i s-a recomandat sa nu mai incerce fiindca risca o ruptura de cervix.

In Europa de Vest si in State 3 cezariene nu inseamna mult insa constitutia fiecareia are de asemenea un cuvint de spus.Aici majoritatea familiilor au 3 sau 4 copii asa ca probabil o a treia cezariana nu este deloc un fenomen neobisnuit...

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am 2 cezariene, insa pe-a treia nu as mai face-o...pentru nimic in lume!!!! Toata admiratia pentru mamicile care vor mai multe...mie 2 imi ajung!!
Da, si eu cunosc pe cineva cu 3 cezariene. Nu e o problema. Se fac si mai multe. Dar ma gandesc la uterul ala...taiat de 3 ori!! Oare nu apar probleme mai tarziu???

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mie parca sa zic ca mi-a ajuns si una, fiindca am avut probleme...
daca nu sunt complicatii, se fac si a 2-a si a 3-a...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Eu am 3 cezariene: februarie 2001, februarie2003, februarie2005.
Ma simt ca noua, n-am avut nici un fel de problema. Depinde foarte mult de organism. Doctorita mea mi-a zis ca avut pacienta care la a patra cezariana se prezenta mult mai bine ca alta la a doua. Nu reactionam toate le fel, dar, dai vointa, iei putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Oana, eu o voi avea in curand pe a treia, la interval de 15 luni de la a doua, daca nu vine mai repede asa ca o sa-ti spun cum e!! Pana acum e f bine, nu am avut nici un fel de probleme!!

Mira 25+ mami de David (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

SI eu cunosc aici persoane cu 4 cezariene, tot ok. Aici se recomanda pauza de un an intre cezariana si a doua sarcina, in alte tari (si in RO) se recomanda 2 ani. Nu stiu de ce. Ce stiu iarasi despre cezariana mea este ca au fost cusute doar vreo 3 straturi din 7-8 taiate, nu stiu ce fel de procedura noua este asta, de protejare.

Mama de Lara Celine
www.google.de/search?hl=de&q=poezii poezioare&meta=" target="_blank">poezii poezioare pentru copii mici si isteti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Ce stiu iarasi despre cezariana mea este ca au fost cusute doar vreo 3 straturi din 7-8 taiate, nu stiu ce fel de procedura noua este asta, de protejare.

Mama de Lara Celine
www.google.de/search?hl=de&q=poezii poezioare&meta=" target="_blank">poezii poezioare pentru copii mici si isteti :)

Cum adica? Poti sa explici mai clar si pentru mine, te rog? Ce a cusut si ce nu, ca poate cer si eu modelu' asta!

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Draga Ioana, sa stii ca si mie tot asa mi s-a explicat cand am facut prima cezariana, nu taie tot , muschii ii desface cumva, nu stiu prea multe, eram doar la un an dupa ce am ajuns aici si nu ma descurcam asa bine in germana plus ca a fost o cezariana de urgenta pe care eu nu mi-am dorit-o! Refacerea e mult mai rapida!

Mira 27+ mami de David (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am trei cezariene, la cate un an si opt luni distanta si e foarte bine, n-au fost deloc probleme

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

intre timp am facut si a patra cezariana si n-au fost deloc probleme, a fost chiar mai bine ca la a treia, m-am simtit foarte bine si mi-am revenit foarte rapid

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput