Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy am inteles ca "simptomul" asta cu facutul curateniei este foarte normal si apare chiar inainte de a naste (mamica isi pregateset cuibul ptr. pui) asa ca tine-o tot asa ca-i sanatos si in plus trece timpul mai repejor, dar ai grija sa nu te obosesti prea tare!

Da' chiar, poate cineva sa dea de Mirela Anca, nu aveti nr. ei de telefon ca sa-i uram nastere usoara din partea grupului?
Primul bebelus din grupul nostru, ah, ce fericire si cata emotie!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Mersi Ina , iata ca am revenit
Doctorul mi-a zis ca un baita mai "mic" nu putem sa fac ? La 32 de saptamani are 2.500kg in loc de 1.900kg si daca o tine asa o sa aiba mult peste 4kg
Sper sa nasc natural si sa nu ma bage la cezariana
In timpul ecogrfiei ,baiatul juca fotbal cu apartul si doctorul nu putea sa ii vada inimioara ca se sucea de nu mai putea
In rest este bine si masuratorile arat ca are 35 de saptamani iar kg -le 37 de saptamani ( doctorul mai glumet imi spune : poate sa vina si cu 3 saptamni mai devreme ca nu ne facem griji , este foarte bine )
La care iesim din cabinet eu si sotul si ii spun , a nu eu vreau sa nasc la termen ca nu am facut nici macar bagajul de spital
Ina , intradevar am o soacra ( din cauza ei nu am cumparat nici patut la baiat , de fapt am cumpart doar carutul , pentru ca ea vrea sa ne ia totul ( de fapt se duce pe site-uri face liste si dupa aia mi le trimite sa aleg )) ; un pic ca baby shower , doar ca aici se numeste liste de naissance
Voila , hai ca o sa incerc si eu sa termin dosarele alea !!

32+++++

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, chiar o fi un semn elanul asta al meu? Ca parca nu imi mai gasesc locul, musai sa fac ceva tot timpul. Si parca e mai bine sa fac cate ceva ca de la o vreme incoace ma cam deranjeaza daca stau mult in fund, am o senzatie ciudata si trebuie sa ma ridic sa fac cativa pasi.Nu stiu ce-o fi.

Fee, felicitari pt. bb mare, la multe fete de la noi i-au spus medicii ca au copilasi mai mari decat calculat dupa UM, sunt curioasa totusi daca vor si veni mai repede (si eu sunt una din ele).

Hai ca ma duc sa-mi fac niste paste de peste ca mi-e cam foame.

Mandy, 37+

Mergi la inceput

Fee felicitari ptr. voinicutz!! ...si sa-ti traiasca soacra ( si sa se molipseasca si celelalte de la ea! ).

Mandy cu siguranta este semnal...ceea ce nu pot spune despre mine, am o stare de apatie totala, nu am chef de nimic...of. Pofta buna!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Mandy , paste de peste
Hai ca din cauza ta trag de barbata miu sa plecam sa manacm ceva , ca nu mai rezist
32++

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mesaj pentru fetele din bucuresti:

cine vrea o trusa de epidurala??? 680.000, insotita de bonul de la farmacie. o prietena si-a cumparat-o, dar n-a mai apucat sa faca anestezia ca s-a dilatat instant... acum e cu bb acasa, si nu mai are ce face cu ea. in spital n-a avut timp sa umble s-o dea, si nici nu i-ar strica niste banuti.
daca va intereseaza, dati-mi un mesaj si va dau nr ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi m-a distrat povestea si mi-a adus aminte de soacra-mea. Ea a avut o prietena timp de 40 de ani, au facut revelioane impreuna, de fapt orice faceau impreuna si anul trecut s-au ... pe niste borcane goale . Prietena ei spunea ca soacra-mea i-a schimbat borcanele, soacra-mea a zis ca o jigneste, ca o face mincinoasa. Acum fiecare asteapta de la cealalta scuze. Desi am incercat sa ma bag si sa le impac, soacra-mea nici nu vrea sa auda, zice ca "daca a facut Mimi Alzheimer si nu mai stie care-i sunt borcanele sa fie sanatoasa". Cert e ca nici una nu e zdravana

Dar si soacra-mea s-a suparat pe mine cand m-am mutat cu Doru ca n-o lasam sa ne aleaga mobila (pe care o luam cu banii nostri). A stat suparata cateva luni, dar si-a dat seama ca nu are ce face - oricum nu are decat un baiat, asa ca nu are de ales. Acum e asa cumintica, vai, sa n-o deochi!

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tania stiu ca sunt datoare cu pozici, dar ori n-am avut timp sa invat cum se face, iar acum in concediu sunt condamnata la odihna... Dar promit ca nu ma las.

fee sa-ti traiasca baiatul! pe de alta parte, vreau s-o imprumut si eu pe soacra ta.

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Felicia m-ai facut sa rad cu povestea cu borcanele...desi nu-i de ras...oare asa o sa ajungem si noi, niste babe zgripturoaice puse pe rele??? sper ca nu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

INA, nu-ti fa probleme prea mari, mai predispuse sa devenim sochroshenii suntem noi, mamele de flacai . Ptiu! Doamne-fereste!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput