Idee de vacanta aveti ???
Vacanta de iarna va fi de 3 saptamani anul acesta ! toata compania se inchide pentru 3 saptamani.
Asa ca, m-am gandit sa-mi fac o minivacanta dupa sarbatori in strainatate, asa de cateva zile, dar nu stiu exact unde si cum.
Problema e ca plecam si cu fetita noastra care are mai putin de 5 ani si nu vrem prea departe, am prefera ceva de genul Budapesta, Praga etc.
Dati-mi si mie idei unde pot pleca cu copilul in timpul iernii, sa se simtim si bine, sa si vizitam ceva, sa fie placut pentru toata lumea.
dati-mi va rog idei de vacanta pentru perioada postsarbatori, e mai scump, e mai ieftin, ati fost ???
Apropos, stie cineva cazare faina prin Budapesta ?
Multumesc anticipat,
Raspunsuri
Guestus spune:
www.interhome.com
Poti sa alegi apt si zona functie de bugetul care il ai. De curiozitate sa-mi spui ce alegi
Jocelyn spune:
Jeff, pe site-urile agentiilor de turism am vazut oferte convenabile pentru Praga despre care stiu de la prieteni ca e foarte frumos. Dupa sarbatori preturile scad asa ca eu zic sa ceri mai multe oferte si sa vezi ce iti convine.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mirela72 spune:
Vienna e sublima iarna. Merita sa mergeti acolo, nici nu e foarte scump.
Mire-mama de fetita frumoasa
anemona spune:
Melania, si noi vrem sa plecam dupa sarbatori, initial vroiam sa mergem de Revelion, dar am zis ca va fi prea mare nebunia si preturi prea mari, asa ca am vrea sa mergem in ianuarie, daca vremea va tine cu noi (mergem cu masina) si copilul (un an jumate atunci) va fi ok (il luam cu noi).
Noi ne-am gandit sa mergem la Praga (4 zile) si Viena (3 zile), am gasit cazare la pret foarte bun si sunt oferte de genul daca stai trei zile platesti doua sau daca stai patru zile platesti trei. Deci putem plati cinci zile si stam sapte.
Uite unde gasesti cazare, completeaza formularul cu orasul si perioada si vezi fiecare hotel, vei da si peste astea de care zic eu cu oferte.
http://www.jeka.ro/CautareCazareMulticriteriu.php
Noi am mai mers cu agentia asta si sunt ok.
Sa ne zici daca te-ai hotarat, ca ma intereseaza si pe mine subiectul asta.
Anemona