O educatoare pretentioasa

O educatoare pretentioasa | Autor: Stinu

Link direct la acest mesaj

...............

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Cred ca un procent foarte mare de persoane care nu au avut copii sau nu au inca isi fac planuri sau se ghideaza dupa niste criterii stabilite de altii. A ta educatoare de exemplu vrea sa faca totul ca "la carte" si de aici militarismul. Eu zic ca se pot obtine rezultate foarte bune si cu vorbitul frumos, sau chiar daca nu respectam intocmai regulile dinainte stabilite. Inainte sa am copil ma gandeam cum o sa-l cresc dar, va spun sincer, de la vorbe pan' la fapte este drum lung. Nu poti sa nu mai faci si compromisuri. Eu zic sa vezi daca intr-adevar copii stau 3 ore nemiscati(!?) fara sa se duca la baie, cred ca ea vrea sa-i obisnuiasca pentru orele de scoala (dar eu stiu ca noi aveam voie la WC!).Este bine sa aveti o discutie cu ea, sa vedeti (ca am inteles ca nu numai tu esti nemultumita) cum stau lucrurile si ce zice. Nu sa stati la sedinta, sa ascultati ce mai au ei de spus si sa plecati nemultumiti. Discutati totul la sedinta, vezi ce iese!
Pupici la pitici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

216 este o gradinita buna. Nu imi dau seama la care din educatoare te referi (nu le stiu starea civila) dar saptamana viitoare fac o vizita pe acolo. Oricum tineti cont ca orice activitate in care este implicat un copil de varsta prescolara nu trebuie sa depaseasca 15 minute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Multumesc pentru raspunsuri .

Mergi la inceput

........................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Stii cumva daca mai au locuri la grupa pregatitoare? |Scuze de off topic.

Mergi la inceput

Din ce stiu eu gradinita e plina .Dar sunt mai multe grupe pregatitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

off topic, pleaseee copiii vostri mananca cornul cu lapte la gradi ? sau cu branzica? le mai puneti ceva de acasa?
La noi educatoarea a zis sa nu le punem nimic, sa manance toti la fel. Dar imi vine cu cornul aproape intreg. Bea doar laptele sau mananca branzica. Am incercat sa-i pun pachetel si zicea ca trebuie sa-l imparta cu toti copiii, ca vor si ei. Noroc ca mananca dimineata

dada

Mergi la inceput

Da,copilul meu ,si asa se practica in toata gradinita ,are pachetel la el si laptele si cornul i le da cand pleaca acasa .Laptele il bea seara inainte de culcare si cornul ajunge mai mult la catel ,daca e proaspat ,ceea ce se intampla rar, il mananca .Lapticul e Dorna si e chiar bun ,branzica apare mai spre vara .

Mergi la inceput

Ei si uite asa astazi avem sedinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Sa ne zici ce-a iesit!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput