Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare si de la noi
Brrr, tare mai e frig afara!
Andreea vazut si eu una bucata pitic frumos si mancacios... Si eu abia astept pozele de la intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata de la Polul Nord!!!

E un cancer la mine in laborator....grrr...vreau o soba!!

"Superbii 2004" ...ete ce frumos suna! (nu, nu am gresit, nu voiam sa scriu superbebeii....hihihi)
Are si Andries dreptate...:)...Plecam invinetzitzi d'acolo...hehehe

In capul meu mesajul era mult mai lung...Din cauza temperaturilor scazute s-a produs contractia creierului...s-a micit mesajul...:)
Pupam voios pe toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

va scriu in fuga ...ziceti voi ca iese scandal cu piticii daca ia numai unul dintre ei jucaria, eu ma gandeam ca exista varianta sa nu le-o aratam, ca doar nu stiu ei ce facem noi acolo cu biletelele, in schimb au acolo multe jucarii, inca una in plus nu cred ca ar face sa iasa scantei ...cum ziceti si voi, trebuie sa ne hotaram si sa le spun vineri daca vrem sau nu!
si ganditi-va la sloganuri ...toata lumea, si cine nu vine la party sa ne dea o mana de ajutor, eu una sint in pana de idei, spuneti si notez ...pana vineri alegem cel mai frumos slogan!

pupacim pe toata lumea !

P.S. am vazut aseara la tv ca la munte ninge ...nu e cam devreme, sintem in octombrie abia, la iarna ce ne asteapta?
Irina, cum e la Brasov, nameti mari?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna!

Frig,frig tare si-n casa,cica de maine,poimaine vine agentul ala cu caldura....ah,deabia-l astept...pana atunci cu ac dat pe cald si platim lumina de ne sare basca...

...sunt intr-o pana totala de inspiratie...poate va place "minuni de 2004"...

...ma duc sa mai beau o cafea,poate imi revin...

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

a,am uitat sa va multumesc pentru aprecieri...intr-adevar am slabit 15kg,dar mai am inca 5kg,oricum multe au fost putine au ramas.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Busteni ninge, ninge, la ai mei in curte s-a pus zapada de cca 15 cm!!! Cred ca ... cu toata fractura pe care am tras-o asta primavara, iarna asta tot trag claparii in picioare

Eu am capatat caldura la bloc.... duduiau caloriferele ieri seara.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua ca de dimineata nu am putut intra din motive de sedinte matinale...

La noi caldura ioc, dintii ne chinuie si prin urmare somn agitat, tati a plecat pina simbata din tara si tot asa...

In sfirsit astazi am reusit sa-mi fac programare la ginecolog sa-mi fac Papanicolau - ca ma chinui de anul trecut sa ajung si n-am putut.

Vazut si eu Pupi cel cuminte - dar de ce plingea suit calare pe elan? Multi !

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Gabi,bine ai venit in "clubul-tot singura...saraca mama"...succes cu Papanicolau,eu l-am facut cand eram graviduta si nu a fost placut deloc

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna!

Si eu sunt inghetata bocna, in casa e mai cald dar am stat 4 ore la scoala intr-o cladire neincalzita ...Saracii studenti stau de dimineata pana seara acolo, asa ca nu ma mai plang.

Eu i-am luat niste bocancei, din piele, imblaniti, cu siret, cu 280 de mii, asta ca sa va faceti o idee de diferenta de pret fata de bucuresti de exemplu. Oricum greu i-am gasit, ca are piciorusul gros si in cizme fara siret nu-i intrau nicicum. I-am luat marimea 22, ca 20 ii sunt prea mici, 21 n-am gasit si nici macar nu ii sunt asa mari, merge fara probleme in ei.

Andreea, intr-adevar se vede ca ai slabit! Succes in continuare!

Philip e un dulce!

Andreea, si eu zic ca e ok cu scaunul daca are consistenta normala! Noi traim azi un moment istoric ca o sa-i fac ultimele lingurite de lapte praf, mi se termina cutia, si dupa asta nu-i mai cumpar decat de vaca, pe care il bea cu placere.

Ma bag si eu in discutia cu cadoul, desi nu vin la petrecere...si eu zic ca piticii nu trebuie sa vada cadoul acolo, iar castigatorul il va vedea doar acasa. Ca ma gandesc ca poate e dificil sa cumpere ceva mic pentru fiecare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Pana la urma e cineva care a avut caldura aseara? Ca nici noua nu ne-a dat drumul

Mergi la inceput