Referitor la Canada as dori sfaturi daca se poate!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ioana, voi si asa nu sunteti casatoriti, deci va mai dura tot procesul. Sfatul meu e sa va casatoriti, macar civil acum, ca sa depuneti actele si faceti voi nunta mai la anul cind aveti bani.
Ca si cuplu sansele sunt mai mari.

Unul ar trebui teoretic sa aiba studii superioare,(terminate) dar nu stiu sigur cu facultatea de drept cum merge.
Spun teoretic ptr ca o prietena de-a mea (26 ani) a venit singura, nu are nici o facultate dar a adus multe adeverinte de munca si cred ca au si placut-o la interviu. Dar pe vremea mea (1999) asa era.

Franceza(daca aplicati pe Qc- merge mai repede asa cum a spus guestus)e musai sa o stiti amindoi.Nu la perfectie ci cit sa puteti conversa cu cel de la ambasada.Se poate invata, nasii mei si-au pus meditator si au invatat amindoi in aprox 6 luni. Vointa sa ai.

Cauta si pe www.quebec.ro sunt f multe informatii updatate despre tot procesul de emigrare. Va trebuie rabdare, incredere si vointa.

Mult succes si mai intreaba-ne.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angeldrop spune:

Sfatul meu e sa va casatoriti, macar civil acum, ca sa depuneti actele si faceti voi nunta mai la anul cind aveti bani.
Ca si cuplu sansele sunt mai mari.

Unul ar trebui teoretic sa aiba studii superioare,(terminate) dar nu stiu sigur cu facultatea de drept cum merge.
Spun teoretic ptr ca o prietena de-a mea (26 ani) a venit singura, nu are nici o facultate dar a adus multe adeverinte de munca si cred ca au si placut-o la interviu. Dar pe vremea mea (1999) asa era.

Franceza(daca aplicati pe Qc- merge mai repede asa cum a spus guestus)e musai sa o stiti amindoi.Nu la perfectie ci cit sa puteti conversa cu cel de la ambasada.Se poate invata, nasii mei si-au pus meditator si au invatat amindoi in aprox 6 luni. Vointa sa ai.

Cauta si pe www.quebec.ro sunt f multe informatii updatate despre tot procesul de emigrare. Va trebuie rabdare, incredere si vointa.

Mult succes si mai intreaba-ne.

Dana si gemenii
Voiculestii
[/quote] Multumesc mult pentru sfaturi fetelor! O sa vorbesc si cu el sa vad ce o sa spuna inca nu stie de acest site si o sa-i arat ce ne-ati sfatuit, o sa va tinem la curent cu ce ne vom hotara sa facem! Sunteti niste dragute, Guestus sorry daca te-am inteles gresit eram intr-o dispozitie cam ciudata ieri si nu mi-am dat seama ca a fost o gluma.Oricum e bine sa spui sorry si mai tarziu decat niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Prietenii nostri au primit viza aplicand pe partera engleza in 3.5 ani iar noua ne-a venit viza in fix un an de la depunerea actelor pe partea franceza !
Si am venit fara nici o problema in Ontario, caci viza e federala .
Sfatul meu ar fi sa exploatezi alte posibilitati :
1. Sunt o gramada de pocaiti ( cred ca sunt penticostali sau baptisti ) care isi trimit unii altora invitatii sa vina in Canada si cand ajung aici isi depun acte pt rezidenta permanenta in Buffalo
2. Multi barbati vin aici cu contracte de munca sau burse si la fel, aplica pt familiile lor ( asa a facut un coleg de-al sotului meu ) .
Care sunt avantajele ? Scutesti cele aproape 6.000 euro pe care cheltuiesti cu actele aplicand dupa metodele clasice .
Nu mai trebuie sa-ti vinzi apartamentul ca noi, sa cheltuiesti o gramada de bani .
Si daca nu ai terminat fac nu are o asa mare importanta, ci sa ai experienta in munca si disponibilitate pt a face diferite munci .
Eu iti doresc succes , ar fi bine sa incercati, sunteti tineri si aveti viata inainte . Intra pe site-urile indicate deja de fete si vezi ca vei gasi toate info necesare .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Asta cu sectele nu mi-a trecut prin cap.........eu recomand mormonii ca este permisa poligamia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Prietenii nostri au primit viza aplicand pe partera engleza in 3.5 ani iar noua ne-a venit viza in fix un an de la depunerea actelor pe partea franceza !
Si am venit fara nici o problema in Ontario, caci viza e federala .
Sfatul meu ar fi sa exploatezi alte posibilitati :
1. Sunt o gramada de pocaiti ( cred ca sunt penticostali sau baptisti ) care isi trimit unii altora invitatii sa vina in Canada si cand ajung aici isi depun acte pt rezidenta permanenta in Buffalo
2. Multi barbati vin aici cu contracte de munca sau burse si la fel, aplica pt familiile lor ( asa a facut un coleg de-al sotului meu ) .
Care sunt avantajele ? Scutesti cele aproape 6.000 euro pe care cheltuiesti cu actele aplicand dupa metodele clasice .
Nu mai trebuie sa-ti vinzi apartamentul ca noi, sa cheltuiesti o gramada de bani .
Si daca nu ai terminat fac nu are o asa mare importanta, ci sa ai experienta in munca si disponibilitate pt a face diferite munci .
Eu iti doresc succes , ar fi bine sa incercati, sunteti tineri si aveti viata inainte . Intra pe site-urile indicate deja de fete si vezi ca vei gasi toate info necesare .

Laura, e posibil sa aplice cineva pentru rezidenta permanenta odata ajuns cu viza de turist aici? Sau doar prin sectanti e posibil?Imi poti da te rog mai multe info, m-ar interesa pentru sora mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mona B, asta nu stiu dar o sa ma interesez . Chestia e ca noi romanii avem cred ca cea mai grea metoda de emigrare pt Canada, indienii, asiaticii vin tare usor ; adik in vizita la frati, surori, aplica aici si gata !
Iar din Sudan, ce sa-ti mai zic, guvernul le plateste vizita medicala si biletul de avion !!!! iar ei platesc banii astia cand ajung aici ...
Si cand ma gandesc ca eu mi-am vandut singura noastra avere, apartamentul ca sa ajungem aici , si altii trec ca prin branza...
Poate se poate face pt sora ta o parenare ca pt parinti /. Oricum , daca cunosti baptisti sau romani cu alte orietari religioase, le-ai putea cere un sfat .

Mergi la inceput

Se pare ca nu am intrat de ceva timp pe site dar am avut probleme, am fost internata cu o hemoragie puternica am pierdut o sarcina se pare, de care nici macar nu am stiut si am stat ceva timp in spital pentru tratament si investigatii, tin sa va multumesc din suflet pentru sfaturi si timpul acordat, eu acum ma simt oribil m-au chiuretat si nu trecusem prin asa ceva pana acum, plus ca ne dorim foarte mult un copil si chestia este ca aveam sanse slabe sa raman insarcinata darorita uterului si ovarelor am ceva complicatii, iar vestea asta ca am reusit sa raman insarcinata si nici macar nu stiam ca totul era normal si cu ciclul, ma daramat cand am aflat ca l-am pierdut sunt tare dezamagita si suparata, dar viata merge inainte si trecem noi si peste asta chiar daca ne este greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fata draga parca ma vad pe mine acum 15 ani! De fapt 20 pt. ca fiu-meu (pe care sint extrem de furioasa are 18). Esti sigur CA VREI UN COPIL? Take mine.

Mergi la inceput

Da adrianne asa se pare ca vreau un copil dar daca se poate toate la timpul lor!, copii din ziua de azi sunt foarte dificili si pe an ce trece este din ce in ce mai greu, adolescentii numai sunt asa cum ii stiam sau cum eram noi,desi am doar 23 de ani vad ca cei de 15-16 ani ma uimesc si pe mine, chiar daca diferenta este foarte mica intre noi tot ma surprind actele si reactiile lor, aici eu consider ca educatia si anturajul conteaza foarte mult! Multumesc foarte mult pentru sfat, chiar m-ai facut sa zambesc!
Orice adolescent greseste si e omenesc sa faci o greseala nimeni nu e perfect, si eu am suparato pe mama si ea pe mine, eu consider ca este normal dar tote au o limita! Iar speranta moare ultima, daca o pierdem cu ce mai ramanem?

Mergi la inceput