Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
a.cicel spune:
Raza, sincer imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si acum inteleg si eu ce inseamna sa locuiesti cu socrii. Duminica a venit soacra de la tg. mures si e un adevarat cosmar. Noi seara mancam in dormitor, la tv. Nu ne lasa sa mai mancam acolo, ca de aia s-au inventat bucatariile sa mancam acolo. Eu spal hainele si le intind pe balcon cu clame. Prind 2 bloze cu 3 clame, cxa nu am suficiente. Intrebare de la soacra: „De ce calaresti hainele alea una peste alta ca nu se usuca nici pa pastele cailor?” „De ce pui folie peste bolul cu vinete in frigider, ca mucegaiesc.” De-aia ca nu vreau miros de ceapa in frigider. „De ce calci pantalonii barbatului pe fata si nu pe dos? De-aia ca au buzunare aplicate (tinuta militara)... Si alte asemenea intrebari tampite. Daca mai sta 2 zile e plec la mama ca nu mai rezist.
Ieri am ajuns acasa de la munca si ea se apucase sa faca ordine in dulapuri. Am crezut ca innebunesc.
Stiam eu ca e scorpie, dar la mine in casa imi da ea ordine?
Si sa nu va ganditi ca iubi i-a spus ceva. A spus sa o suport inca 2 zile, ca apoi pleaca.
olguttza spune:
Inteleg ca nu va permiteti sa stati cu chirie si nici nu am pus problema asa! Ci doar sa stabiliti strict relatiile: ale tale cu el, ale lui cu tine, ale tale cu ei, ale lui cu ei, si sa le comunicati si lor. Va puteti separa cu mancarea (in caz ca n-ati facut-o deja), acoperiti cu fix jumatate din suma cheltuielile casei (care va revin), evitati sa dati ochii cu ei etc. N-am spus sa se ia de par cu ai lui, nici sa tipe, pentru ca asta ar fi si mai rau! Sa le explice doar (cu calmul care spui ca-l caracterizeaza) ca sunteti unul singur si ca, daca ei lovesc in tine, lovesc, de fapt, il el! Ar trebui ca el sa fie cat mai distant si mai rece cu ei, sa nu mai comunice sub nici o forma, si sa se rezume doar, ca si tine, de altfel, la "buna ziua"! Si noi ne-am chinuit mult si inainte de cununie si inainte de nunta: noi doi tineam inca 3 persoane in spate; si noi avem credite (facute pentru nunta), dari la stat etc. Al meu si-a mai luat un job tocmai ca sa rezistam! Si noi ne-am separat de ei cateva luni.
Pe de alta parte, te-ai gandit vreodata cum e sa stai doar cu "puiu'" tau? adica, sa locuiti numai voi doi, fara tertze persoane in jur? Sa vezi cum reactionati voi doi cand va loviti de adevaratele probleme ale vietii? pentru ca, sa fim realisti, astea nu sunt probleme. Eu mi-am pus problema asta imediat dupa ce m-a cerut, gandindu-ma ca n-oi sta toata viata cu liota in casa. Si uite-asa, tinand cont si de situatia care nu era prea roz in casa aia (socru'meu e alcoolic, de exemplu), am hotarat sa ne mutam cu chirie macar cateva luni, ca sa vedem fiecare pe cine ia de barbat/nevasta. Noua luni am stat asa, in conditiile in care amandoi castigam 10 milioane, chiria era 4, iar noi urma sa facem cununia! Sa vezi schimbare de comportament dupa ce ne-am intors! Dar rezultatul a fost, de fapt, ca, la vreo 3 luni de la cununie, au hotarat sa plece ei, sa se mute la tara, ca sa nu mai fie nici un fel de discutii! Ca vin o data sau de doua ori pe luna, asta-i altceva! Dar macar nu mai avem stresul ca ne lovim unii de altii intruna! A mai ramas doar cumnata'mea, care nu creeaza (inca) mari probleme!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
krelia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
„De ce pui folie peste bolul cu vinete in frigider, ca mucegaiesc.”
Stupid woman!!
pai...atunci, e mai bine sa faca pojghitza si sa prinda un gust si un miros ciudat????
De unde mucegai?..in capul lor, poate!
No way, mama mea pune folie pe orice farfurie/bol care nu are capac...de cand ma stiu....dinainte sa apara la noi foliile de aluminiu si de "celofan".. (scuzati off-topicul laudabil ...da' nu mint, parol!) Si asa procedez si eu acasa!!!
...de cand sunt cu iubi...am instruit-o si pe soacra-mea sa faca la fel...care, punea farfuria cu salam si cascaval direct in frigider...si normal ca astea se uscau....si nu le mai manca nici dracu'.....sau vinetele in castron cu pojghitza aia verde inchis....bleah...bey nene....un pik de civilizatie, nu strica....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
Olgutza...sunt total de acord cu tine!
a.cicel...chestia cu folia chiar e de bun simt, acu pentru asa ceva nu se cade sa comentezi...parca ti-ar cauta "nod in papura"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ooana
a.cicel...chestia cu folia chiar e de bun simt, acu pentru asa ceva nu se cade sa comentezi...parca ti-ar cauta "nod in papura"!
Oana & Marius
Wedding Day
O fi de bun simt, dar crede-ma ca nu mai faci diferenta intre bine si rau atunci cand iti pune intrebari asa idioate (ca altfel nu pot sa le spun). Si mai ales cand se baga in viata noastra. Mama sta in acelasi oras cu mine, dar niciodata nu a facut asa ceva, cu toate ca ea ar avea dreptul sa ne critice, ca ea e cea care ne ajuta din toate pinctele de vedere. Soacra-mii ii dam noi bani si o ajutam si acum vine cu chestiile astea
krelia spune:
Ah, mi-am adus aminte - acu' vreo 2 zile, la soacra-mea, iubi si cu mine:
Iubi - mama, te rog frumos, iubita mea mi-a calcat camasa, da? Vezi?
Soacra-mea - da da, vad, nici o dunga! Imi place, asa "iubita", bravo, te iau de nora
Ce m-a mai distrat .... pacat ca era si parsiva aia de "cumnatica" .... care ma calca pe nervi pe zi ce trece....nu e soacra-mea..cat e ea....(deocamdata ) ...doamne ajuta!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by ooana
Oana & Marius
Wedding Day
O fi de bun simt, dar crede-ma ca nu mai faci diferenta intre bine si rau atunci cand iti pune intrebari asa idioate (ca altfel nu pot sa le spun). Si mai ales cand se baga in viata noastra. Mama sta in acelasi oras cu mine, dar niciodata nu a facut asa ceva, cu toate ca ea ar avea dreptul sa ne critice, ca ea e cea care ne ajuta din toate pinctele de vedere. Soacra-mii ii dam noi bani si o ajutam si acum vine cu chestiile astea
...pana la urma fiecare cu casa si viata lui!
Nu o lasa sa te supere...si poate e mai bine sa ii spui exact ce gandesti...ca doar e casa ta, dulapurile tale etc....tu nu te duci la ea sa-i scoti de prin dulapuri!
As innebunii sa-mi faca cineva asa ceva...ca eu nu prea suport curiosii si cei care isi baga nasu' in treburile mele!
Oana & Marius
Wedding Day
Andita spune:
Krelia, nu am sunat inca, ca nu am avut timp deloc saptamana asta. Oricum, cel tarziu joi, vineri, fac miscarea, si va anunt, ca sunt hotarata, hotarata.
Acum citeam asa pe diagonala ce mai vorbeati voi, si nu-mi venea sa-mi cred "ochilor" ce poate Raza sa povesteasca. Doamne fereste. Iti respect deciziile, dar, sincera sa fiu, eu mi-as baga, sa ma scuzati, picioarele in ea de nunta mare si frumoasa, si m-as muta cat se poate de repede de acolo. Decat sa albesti si sa slabesti pana ajungi piele si os, mai bine.... In fine, tu decizi. Iti tin pumnii si iti doresc multa putere, ca iti trebuie, nu gluma!
Nunta noastra
Poze
kateryna spune:
Krelia, sa ma treci si pe mine cu rest. Monte Carlo pentru nunta ca au trecut proba de foc (testarea de la cununie).
Nunta noastra
Cununie civila
krelia spune:
Am facut update la listutza si pentru Razuca noastra si pentru kateryna, proaspata nevasta
26 august 2006