Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iar am ajuns pe pagina a 2-a. Of, of...

Shobo, astept raspunsul la intrebarea legata de vaccin. Please.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia, multumescpt PM!!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Am intrebat eu de vaccin la doctor si a zis ca inca nu e cazul.I-am zis de Oscilococcinum dar a zis ca el nu e prea incantat de el ca e cu dus si intors.Pana una alta mi-a dat un sirop Imunobaby pe care sa i-l dau de 3 ori pe zi.A zis ca in caz ca gripa aviara o ia razna o sa ma sune el sa vin sa-i fac fetei vaccinul.
Si nu trebuie sa fac dovada de nici un vaccin la iesire din tara.Deocamdata!

Natalia are 8.860 kg si 69 cm.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ana Maria, noi urmeaza sa ne punem termopan in restul casei (avem o camera si un balcon deja cu termopan) zilele astea, au masurat deja geamurile, si daca sunt multumita si nu e prea tarziu pentru tine iti dau datele. Deocamdata sunt multumita de discount avand in vedere ca sunt firma cunoscuta.

Referitor la olita, cum as putea eu sa-mi pun fata pe olita daca imi face de 3-4 ori pe zi? Ce-i drept, la ore destul de regulate, dar ar insemna sa o tin mai toata ziua acolo...Eu mai astept cu olita pana se regleaza macar la 2 scaune pe zi.

Daniela, merci de raspuns, ma apuc sa caut vaccin sa-mi fac, dau sfoara in tara la toate rudele si prietenii si tot gasesc pana la urma.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello mamicilor!

Liviana, eu l-am pus pe olita simplu, fara artificii. In primele 2 zile dupa 1 min incepea plinsul fara sa faca nimic. Desi eu ii aratam ca bila(olita are o bila intre coarne) se invirte si ce frumos e. In a 3 dimineata cind l-am pus a facut. Si de atunci e Ok. Il pun de dimineata (cam la 5 min dupa ce se trezeste) si mai nou dupa cele 3 mese din timpul zilei (nu dupa masa de seara). El de obicei dupa fiecare masa mai face ceva. Acum nu se mai joaca cu bila f mult. Isi vede de treaba. Iar dupa ce face tipa(chiot). E super haios.

Crinuta, sau schimbat pampersii de la libero. Deocamdata, dupa 2 zile de folosinta, mi se par mai buni. Noi am folosit libero de la inceput.

Shobo ce inaltime mai are Codrin? Andrei are 77cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, cum s-au schimbat? Mie oricum mi se par foarte buni cei de la Libero, de aceea am si ramas la ei.

Vad ca voi incepeti cu olita. Eu nu am de gand, nu inca. Poate peste vreo 6 luni sa incep incet, incet.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Dana, da, Seb nu mai are stare deloc. Azi l-a invatat matusa lui George sa bata mingea ( o minge de fotbal moale, mai micuta), si cand o vede da din maini sa o bata si el, dar o bate pe pamant momentan. Dupa cum e atras de ea, cred ca imi implineste visul sa se faca fotbalist (la Monaco). Glumesc...Am vazut pozele voastre noi. Hihi, ce scump e Cristi cu caciula aceea cu ursulet, e scumpic foc. E un dolofanel caruia ii place sa fie pozat. Si pozele din Delta m-au dat pe spate, superbe. Si imi place tare iar poza in carut in care rade cu gura pana la urechi.

Crinuta, subscriu, nici eu nu am de gand sa il pun inca pe olita. Mi se par prea mici pentru asa ceva. Bine, fiecare cu "pasarelele" lui.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana eu l-am pus pe olita, dar cred ca deja se mica prea bine, ca se ridica de-acolo si pleaca. Eu mai incerc asa macar sa se obisnuiasca sa stea pe ea. Ca sfincterele, abia dupa 1 ani si jumatate le controleaza. Mi-am amintit ca am citit ceva postat de tine. Cum Seb sta in genunchi. Imi vine sa rad ca si Victor face la fel. Si mai mult decat atat, se deplaseaza in genunchi (un fel de mers). Dar eu sper sa nu i se deformeze piciorusele. Si sa vezi, ce mai face.. pleaca de-a busilea si cand isi da seama ca nu poate sa tina jucaria in manuta si atunci o ia in gurita si pleaca asa ca un catel. E distractiv... El intelege de ceva vreme de NU sau Nu e voie. Dar de ieri a inceput sa riposteze. Se opreste din drumul lui de-a busilea si protesteaza. Se uita la mine tipa si da din manute.

Amary si Crinuta si noi folosim Libero si ma declar multumita, mai multumita decat de Pampers.

Apropo de olita, eu am cumparat ieri una din Cora cu 76000 lei. Si chiar draguta. Mai am una pe roti, dar care este cam inalta, asta mi se pare mai buna pentru varsta asta. La Cora am gasit tot felul de chestii haioase, niste caciulite dragute si hainute tare simpatice si chiar ieftine.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Buna fetelor,

Andruza, pe olita tre sa-l pui prima oara la pipi. Daca ai noroc si face si altceva e super, dar pentru inceput pipi e suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Nu am mai ajuns ieri pentru caciula cosmonaut; si nici la munte nu stiu daca sa mai plec cu Andrei, caci imi este teama de vremea de afara, ca sa nu ramanem cu baiatul inzapeziti pe acolo;
De fapt trebuie sa ma hotarasc azi daca mai mergem sau nu, caci Gaby oricum se duce ca v-am spus eu ca are team buildin-ul ala, si ar trebui sa ma cazeze cu baiatul la un alt hotel decat cel la care au ei facuta rezervarea; mi-a zis ca nu este nici o problema si ca daca ma decid el o sa vina sa doarma cu noi; de dus eu m-as duce caci asa ne-am prelungi si in weekend dar imi este frica sa nu fie frig in camera de hotel sau sa fie prea frig afara si sa stau inchisa in casa, caci Andrei inca nu este acomodat cu vremea friguroasa;
Voi ce ma sfatuiti sa fac?
Liviana si Tomasa :Caciula am vazut la tarabele de prin piata Bucur Obor, cele care sunt amenajate in spatele Primariei; am vazut un subiect deschis pe aceasta tema si cineva raspunsese ca sse gasesc si la Z, dar ca sunt in jur de 300 000 lei; avea cineva si pusa o poza iar fereastra de cosmonaut se putea regla cu un siret si era interesanta ideea;

In legatura cu olita, eu i-am cumparat lui Andrei, caci el face kk de doua ori pe zi; ieri l-am pus prima data in camera lui si a stat in fata oglinzii, fara sa faca nimic;
Intrebarea mea este daca voi ati pus olita in camera in care stati cu ei de obicei sau i-ati dus la baie?;noi avem gresaie pe jos, ca sa nu mai spun ca mi se pare curent la nivelul ala, dar inchid geamul si usa iar pe jos ii pun un covor antiderapant, ca m-am gandit sa nu invat copilul sa faca uitandu-se in oglinda (ori se intimideaza, ori se obisnuieste asa, si apoi de unde sa luam oglinda prin alte parti?)

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput