Bebelusi de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Peca, la fel face si Aidan, dr a spus ca sunt gaze.De aia este incomod.De cate ori mergem la dr ni se spune ca ii "lucreaza" burtica...trebuie ragait mai mult.In rest nu sunt mai multe lucruri pe care le poti face...trebuie sa astepti sa le scoate el afara.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
peca spune:
hm.....curios e ca nu a avut pana azi asa ceva de aceea ma gandeam ca poate e altceva...el ragaie dupa fiecare sticla uneori si in timpul papicii.
si tocusi ma gandesc ca ar tebui sa fie altceva caci parca nu prea se pupa toate: scaunul - manaca mai putin - "chioraitul " asta
citisem pe aici ca sunt copii (desi f. rar) care incep de f. devreme cu durerile de dintisori desi le apar doar la timp....ma gandesc ca poate o fi asta....caci el nu linge mai nou ci "roade"..daca ii bag degetul in gurita nu il linge7suge ci efectiv "roade" de ma doare.....dar poate nu e asta...ca doar nu o fi chiar la el cazu asta
peca si Niko
_
Monica-Elena spune:
dede si katink stati sa va spun ca sunt si bebelusi cuminti. fetita vecinilor nostri care este mai mica decat mihnea cu 5 zile doarme 10 ore pe noapte si cand iese afara sta cuminte in carut si nu plange. nu am auzito niciodata plangand pe cand noi urlam de se uita toata lumea la noi.
cand scriu cu litere mici il am in brate ca miorlaie.daca l-ati vedea in ce pozitie sta sa adoarma va cruciti.
apopo azi in parc am intalnit o mamica care nu isi alapteaza copilul ptr ca i se deformeaza sanii si tare s-a mai mirat ca eu il alaptez si acuma.si era f curioasa cum de sunt eu asa de slaba(am 60 kg la 1,70 ai mei).am dat jos tot si in plus inca.i-am dat reteta alaptez din 2 in 2 ore zi si noapte si imi cresc singura copilul doar cu ajutorul lui tati cand vine de la servici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Katink spune:
Aceeasi reteta avem si noi Monica, numai ca noaptea Slava Domnului doarme prima repriza 5-6 ore si apoi inca 3-4. Dar ziua la 2 ore tata trebuie sa fie in gura altfel e foc
Doar azi nu stiu ce are gaza mea ca inca doarme, sunt deja 2 ore jumatate... creste fata lu' mama
A ajuns perpendicular fata de pozitia initiala in care a adormit
Peca, imi pare rau, chiar nu stiu ce poate fi.. si eu tot la gaze m-am gandit, dar daca zici ca nu-s.... Ai incercat sa il tii 5-10 min. pe burtica? Intins pe pat sau pe tine... La mine asta a avut efect azi de dimineata dupa ce imi facuse caca ultima oara ieri in jur de ora 17.00... si cum erau mai mult de 12 ore si o vedeam ca se screme am zis sa incerc si a facut caca dupa ce am tinut-o 5 minute pe burtica...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
corbioana spune:
Mai fetelor ma inscriu si eu in clubul celor cu sotii in delegatie!!! Dede si al meu e tot la Sinaia chiar acu se indreapta catre acolo al meu e la cursuri, munca. sedinte asa se cheam...cica...da stiu eu ca dupa toate au cate o caterinca organizata...Si-s numai cu Andrei tocmai pana maaaaartiiii
Monica si Andrei are niste baluteeee de nu mai stiu cum sa sterg dupa el. Si uli ii place in carut cand e mai tare zgaltait!
Am insa noroc ca nu prea ulra la imbracat doar la caciulita Norocul mare e ca-i place tare mult afara si doaarme la mare lupta!
Adriana si tu nu-i dai suzeta lui Aidan ca sa nu-si mai bage degetele in gura? ca eu il fugaresc toaata ziulica pe Andrei cu suzeta dar tot si le gaseste
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
blackpanterro spune:
Ioana, si Aidan are niste balute ca trebuie sa il schimb toata ziua.Cu suzeta...si eu i-o dau dar numai cand plange, cand stiu ca nu-i e foame, sau daca nu vrea sa adoarma.In rest baga in gura tot ce poate.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
irinabungau spune:
Simonique, bine ai venit printre noi!!! Am vazut ca intrebai de unde poti lua Galactogil . Eu am cumparat de la farmacia de langa spital, langa Sensi Blu, vezi ca la Sensi Blu dai dublu fata de cat este la farmacia alaturata!!! Eu si Nutrinatal tot de acolo am luat, Nutrinatalul este mai ieftin, este 110 mii cutia, iar Galactogilul este 280 mii cutia. Sper sa-ti foloseasca informatiile. Pupam!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
Oana C spune:
Katink, m-ai facut sa rid cu Clubul sotilor in delegatii
Eva sta foarte bine si cuminte in carucior; o tinem mai la diagonala si se uita peste tot; inainte adormea in carucior, dar acum face ochii mari de tot si nu-i scapa nimic nevazut; de citeva zile, de cind a inceput sa vrea sa se ridice in fundulet, asa face si in carucior, dar se linisteste repede, vede altceva mai interesant si se aseaza inapoi .
Nici ei nu pot sa-i pun caciulita pe cap; de la 3-4 zile, cind a avut caciulita (un fel se fes mititel) in spital, nu a mai purtat deloc caciula; cum incerc sa ii pun una pe cap (asa, de incercare, pt ca aici este f cald, oricum) trage de ea si isi balangane capul.
Adriana, si noi am vrea mai mult par, dar daca nu ne-a inzestrat natura cu asta deocamdata ... trebuie sa le spunem oamenilor, pe strada, ca sintem fetita; ca ei chiar daca o vad imbracata in roz ne intreaba ce este, fetita sau baiat
Irda, noi ne jucam cu Eva cu degetelele; tinem un deget aratator de-al nostru in fatza ei, cam in zona pieptului, iar ea se uita la el si aduce minutza ei si apuca degetul; apoi se uita curioasa ca ambele miini; asa ne mai jucam si cu o jucarie; o tinem tot asa in fatza ei, in zona pieptului, iar Eva se uita la ea, apoi o apuca cu minuta ei; nici Eva nu se uita exclusiv numai la minutele ei; dar cred ca daca apuca jucariile, le baga in gurita, apuca degetele noastre si jucariile, baga in gurita tot ce prinde si isi suge degetelele inseamna ca stie ca le are si stie sa le foloseasca.
Peca, Katink, si Evei ii "chioraie" burtica atunci cind maninca; dar nu ma ingrijorez, pt ca asta este mostenire de la tati al ei; ca si lui ii face la fel stomacul
Am descoperit ca Eva are un mod sa ma cheme/stige ; cind vrea sa merg la ea face din gitut un fel de "auuuu" mai gros, de tenor ; face asta, mai ales cind e in patut si i se opreste mobilul, in living room si se plictiseste sau dupa ce face kk, iar eu nu am fost pe faza . Si are alt fel de "cuvinte" pentru atunci cind ii e foame si cind ii e somn sau ma "cearta" .
Aaaaaaaaaa, despre balute nici nu mai zic; eu mereu ii spun ca ii curge Dunarea din gurita; nici nu stiu de unde are asa de multa apa in ea
Gata, ca merg sa vad ce le mai povesteste jucariilor de la mobil, ca abia s-a trezit si vorbeste cu ele .
Pupici.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Ioana (nique15), ce maaaaaaare s-a facut Simina si ce frumoasa ; zici ca are 1 an daca te uiti la fetzisoara
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
MONAI spune:
Ceau, gagici!
Sper ca sunteti toate bine si sanatoase. Noi ne-am intors din frumoasa vacanta, Sara a fost o adevarata turista , i-a prins foarte bine. Voi reveni cu amanunte dupa ce termin de despachetat si va citesc din urma.
Mi-a fost tare dor de voi.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi