Constanta la apel (52)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
giana! noi asa la multi pediatri am fost... dar nu vreau sa dau exemple.... crixia ne recomandase cu caldura pe cineva, dar vad ca n-a mai dat nici un semn de viata de ceva vreme....
adriana, cred ca-i cam mult ketof /zi!? sebi ia ori 1,5ml(dimineata)+1,5ml (seara), ori 3-4ml seara.
sinzi, la intepat!!!!
camelia, merci pt idee! ...la noi este inca friiiiig.... nu inteleg de ce, doar aseara au fost tevile putin caldute, apoi nimic... toate caloriferele reeeeeci
mama sta la 10 minute de noi, iar la ea caloriferele frigeau cand l-am dus pe sebi. ma gandesc sa nu cumva sa fi oprit cineva "destept" agentul termic la blocul nostru...???
o sa ne falimenteze factura la curent, ca eu stau cu caloriferul electric in priza non-stop, de vreo saptamana cel putin...
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
Narcisa, nu e antibiotic (nu o sa auzi in veci din gura mea ca recomand antibiotice fara antibiograma), este un fluidizant si decongestionant orl. are actiune extra, eu repet ca l-am facut pe Pat bine in 2 zile de la niste haraieli si muci teribili. sanatate si pupici!
Adriana, daca ma mai iei cu "imi permit" ma-nerfez ca nu-s vreo docotr in stiinte farmaceutice. (macar d-as fi fost, eram acu in comitetu care face vaccinu contra gripei pasaricilor si aveam buget de 300mil euroi dela guvernnnn.....). dragutza mea, in primul rand mi se pare aberant sa dai unui copil de 1 an prednison!!!!!!!!!!! asta daca nu cumva ai gresit. nu exista decat tablete - ti-a dat tablete?(sper sa fie o greseala de scriere totusi....). in al doilea rand asocierea antibiotic (amoksiklav) cu ketof (antialergic, antiastmatic) sugereaza ca dna doctor in cauza incearca sa impuste vreo 13 iepuri dintr-o data. ori e rinita/bronsita alergica = ketof, ori e infectie bacteriana = amoksiklav. sfatul meu: suni doctorita ta, daca nu o gasesti, mergi la alta. mai ales daca nu observi vreo imbunatatire........nu e bine!
Giana, bine ai revenit printre noi! dupa cum vezi, Stefan Daniel e trecut de mult in listuta de inceput. cum te simti? il alaptezi? cum doarme? te asteptam cu drag si cu mai multe detalii!
nastasie spune:
roxa, prednison este.da, tablete.eu nu ma pricep d-aia te-am intrebat.a zis ceva de bronsita dar copilul asta al meu era intr-o criza de plans si intelegeam 2 cuvinte din 5.asta e doctora cumnatei mele si am fost la ea ca a mea nu era in localitate.am facut programare la dr noastra de-abia maine la 6 seara.ce sa fac?ii mai dau pana maine medicamentele astea?noaptea respira ceva mai bine.ziua respira pe gura, tuseste, nici un rezultat.cred ca innebunesc pana maine.cine stie ce o mai zice si doctora maine si ce tratament ne da.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
vrea cineva o pereche de cizme de iarna imblanite marimea 22 (pt copii) cu 2 fermoare???
o sa pun si o poza...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
roxanaz spune:
Adriana, de ce nu o suni pe doctorita ta? mie mi se pare nebunie prednison-ul ala. scrie clar la mine in catastife ca NU se da in perioada de crestere.
Sanzilici, noi tocmai ne-am luat ghete/cizme din selgros. suuper misto, imblanite, de piele, lungute.
sinzi_ana spune:
am pus poza aici pe albumu ghete:
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Sinzi, Radusi David
sinzi_ana spune:
Roxa, cat ati dat pe ele? Aveau si marimi mai mari??? Ca si noi vrem ghete, cizme...(fa-le eventual o poza pe fotomodel sa le vad si io)
Si astea pe care le am io (de acu 2 ieri a lu David) sunt tot piele...au fost tare bune...
Sinzi, Radusi David
nastasie spune:
roxa, crezi ca nu o sunam, dar e plecata pana maine.de o saptaman e plecata.d-aia mergem de-abia maine la ea si tot din cauza asta am mers la docotra care ne-a dat tratamentul de care te-am intrebat.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
BDana spune:
Adriana pediatrul vostru este cumva dr. Efrim?
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi