Constanta la apel (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

gen, imi pare rau ca tre' sa zic asa ceva pe forum, dar eu, personal, am amintiri neplacute legate de dr dobre! nu vreau sa comentez prea mult, dar pt ca fetele au laudat-o, cum ca ar fi tare grijulie cu viitoarele mamici, tin sa mai adaug ca: o prietena de-a mea a fost pacienta ei cat timp a fost insarcinata; desi dr dobre stia fff bine ca prietena mea nu va putea naste normal (a facut copil de 5,350kg!!!! si avea si predispozitie spre diabet si de aici o gramada de complicatii), a lasat-o sa se chinuie in travaliu, pret de cateva ore, pana s-a hotarat sa-i faca cezariana! din nefericire, nu vorbesc din auzite... eram si eu internata in maternitate cand s-a intamplat asta... si pt ca prietena mea a nimerit in acelasi salon cu mine, iti spun cu mana pe inima, ca in primele 2 zile dupa nastere, nici macar n-a aruncat un ochi la pacienta ei! nu stiu ce-o mai fi fost dupa, ca eu am plecat acasa si n-am mai discutat cu prietena mea despre acest subiect...

hihi, sinzi, eu sunt mare amatoare de serbari!!!! poate reusesc sa vin sa-ti vad "copiii"!

si acu', iata vestile:
io m-am bagat pe antibiotic (am fost abia azi la dr).... gatul meu e varza!!!!
sebi este putinel mai bine!
in schimb, andreea este tot in spital, cu pneumonie si amigdalele purulente.... mi-e o mila de ea.............
in rest... la noi e tot frig.
azi am fost iar la proctoline. dr mi-a "lucrat" intern de data asta (adica am "scapat" mai repede), dar... acum, abia stau pe scaun. partea buna este ca am avut cateva zile (pana azi) fara pb cu hemoroizii (desi am reusit sa ma mai si constip), deci incep sa se observe progresele!!! peste 3 saptamani, mai "tundem" un hemoroid extern!
nu vreau sa ma gandesc la durerile si neplacerile prin care o sa trec iar (acum am experienta trecuta drept exemplu....) ... ci doar la ce bine va fi "dupa"!
ma opresc aici, pt ca abia stau atarnata de scaun.........
pupici si sa aveti grija de voi!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

fetele, saru'mana de sfaturi.

hey, nu va ambalati, nu e vorba de sarcina, doar de un echo. simt ca parca as avea ceva pe ... ovalul drept si ma jeneaza. vreau doar sa-mi faca un echo si sa stie sa-mi spuna ce vede pe acolo.

sinzi, ma bucur ca si tu ai observat... semne bune la marius. si dna zoe il lauda ca e mai activ la gradi. poate imi scri si mie versurile, sa o repetam impreuna.

hai ca va pupa baba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Vic, imi pare bine ca Sebi se simte ok. si las ca trece si gatul tau, la fel ca si....posteriorul. despre medici...stii cum e, auzi tot timpul si bune si rele. depinde ff mult de relatia pe care o ai tu cu medicul. si eu stiu povesti de groaza despre doctorita mea dar uite ca eu sunt fff multumita de ea. sper ca prietena ta e ok acum.
hihihi Gen glumeam si noi....da ar fi fost misto!
Sanzi ce mistoooo ca ai copii destepti si dragutzi! iti dai seama ca venim la serbare.....sa facem galerie, nu?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neatza!
Mav, multa sanatate, este rau sa te doara acolo dar sa mai ai si alte interventzii. Pt constipatzie ai incercat sa iei taratze? La magazinele Dobrogea se gasesc pungi cu taratze speciala (mai fina decat cea de bors), 1-2 linguritze in iaurt dimineatza iti regleaza tranzitul intestinal si te poate ajuta sa scapi de constipatzie. Nu este rea la gust, eu folosesc de cate ori am nevoie(nu este cazul prea des).

Sinzi, ce tatic ingaduitor avetzi voi. Cred ca David il adora cand ii face toate poftele. Este o placere sa lucrezi cu copii receptivi.

Roxana, am si eu o intrebare . Am inceput sa-i dau Alexandrei Ribomunyl, prima luna am gasit dozele necesare dar pt a2a luna nu mai gasesc Ribomunyl, pot continua cura cu altceva? Sper ca am fost coerenta. Multzumesc!

Nu stiu cum este la voi dar la noi se cunoaste ca au dat caldura.
O zi buna si multa sanatate!

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineatza,
Io nu mai pot de durere de cap, stau numai cu paracetamol, aspirina si penicilina v pt. git , altfel nu cred ca as mai reusi sa ma ridic din pat. Ieri am crezut la servici ca nu mai rezis, aveam niste frisoane...de groaza. Urasc perioada asta a anului! Oricum ca anul asta n-am fost niciodata asa de bolnavi, dar era de asteptat sa aduca Patrick de la gradi......virusi. Vivien a inceput si ea cu nasucul, mititica!

Roxana, Patrick a mai luat un flacon de Erihexal la sfirsitul lui Septembrie tot raceala+ tuse si i se infectase si o ureche cu febra si tot tacimul. Ai cumva idee dupa cit timp ar trebui sa se simta o ameliorare de la tratament? Tuseste non-stop, tratamentul i-l dau de ieri; faza e ca doctora mi-a zis sa vin cu el din nou daca nu vad nici o ameliorare; eu nu stiu cam cit sa astept, 4-5 zile nu? cred ca cel putin. Off mi-e asa de mila de el cu tusea asta seaca de neoprit!

Mav, sanatate multa, ca de altfel tuturor puiutilor si mamicilor cu gripa sau raceala!
Sinzi, simpatic foc, David, ce figura e!

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Narcisa, ce ia ptr tuse? mucosolvan tuse seaca? daca nu merge incearca ACC-200 (produs tot de hexal pharma, ca si eryhexal-ul), are rezultate ff bune. ai pulbere ptr suspensie orla de 100mg/plic, ii dai 3 plicuri pe zi. pentru antibiotice trebuie sa astepti intr-adevar minim 5 zile.
Camelia, ar mai fi bronho-vaxom si luivac dar dupa parerea mea trebuie sa anunti medicul si sa iti dea schema de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Acum am terminat si eu cu gandacii mei pe saptamana asta!!!

Gen, azi au invatat o poezie relativ usoara, vezi ca le afisez mereu la "coltul parintilor", suna cam asa "good morning dear teacher / good morning how are you / good morning dear teacher / good morning to you too!!!" si au mai invatat sa recunoasca culorile, de ex: "is this a blue pencil? / No, this is a red pencil"

Rox, azi imi iau fiolele (iau cate una pe zi, sa nu fiu obligata sa fac mai multe decat e nevoie...hihi) si maine ma duc la mine jos la bloc ca e un dispensar, tre sa gasesc o asistenta sa mi le faca!!! Dar cred ca le fac in mana...de fapt unde e locul mai putin dureros??? (inafara de fundu altuia!!!)
De abia va astept la serbare!!! Sa vina si Mosu!!!! O sa am la serbari de Craciunul asta!!!

Narcisa, si DAvid a ramas cu o tuse seaca, nu e foarte deranjanta (tuseste de 5-6 ori pe zi) dar vomita usor de la o astfel de tuse...si asta ma deranjeaza cel mai tare...
Sanatate tie si lui Patrick!!!

Of...ce de raceli si ce de antibiotice!!! Sper sa scapam si noi cat mai repede de ele in iarna asta!!!
Azi avem programare si noi la dr Calin, sa vedem daca mai luam sigulair...sper ca gata...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Roxana, ACC 200 e antibiotic? Daca da fara reteta nu mi-l da la farmacie. Pt. tuse i-a dat Mucosolvan SPASMO. Antibioticul i l-a dat ca e infundat in git si tusea nu e productiva. O sa astept pina luni; nici acasa nu sta se duce la gradi, se trezeste de dimi si plinge ca vrea acolo; si oricum n-ar sta linistit nici acasa, e in continua miscare.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, imi permit si eu sa te intreb ceva.lui razvan i-a gasit infectie in gat de la muci, care is schimbasera deja culoarea.din cauza ca la urgenta la spital nu ne-a dat nimic sambata trecuta si pana marti s-a infectat.mi-a dat sa-i dau asa:
- amoksiklav- 5 ml la 12 ore
- ketof -dimineata si seara cate 2.5
- prednoson(care e amar rauuuuuuuuuuuu) tot dimineata si seara
- karvol pe perna.
problema este ca eu maine de-abia ma duc la doctora noastra ca a fost plecata(tratamentul ni l-a dat alata dr pediatra) , dar problema e cand nu vad nici o ameliorare.de marti ia tratamentul.seara respira ceva mai bine si doarme, dar ziua parca e din ce in ce mai rau.respira pe gura, tuseste.azi noroc ca a stranutat de a scos o tona de muci dar tot greu respira.ce parere ai de tratament?

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Dragele mele constantece,bine v-am regasit!

Dupa cum ati auzit,pe data de 17.08 am nascut prin cezariana o minunatie de baietel de 3000 g si 50 cm.Am nascut la Medgidia cu dr. Belcin si nu voi uita niciodata personalul si caldura cu care am fost tratati amandoi.Chiar mi-am facut o "programare" pentru 2007

Ma simt excelent in postura de mamica dar am si un bebe foarte cumintel.

Asi vrea sa-mi spuneti si mie ce pediatru bun cunoasteti?Avem un medic de familie dar pentru urgente,Doamne fereste!,vreau un pediatru mai bun.

Multumesc!

Giana si Dany

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput