Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Try, daca te ajuta cu ceva, pot sa-ti spun ca furtuna asta de sentimente, regrete, etc. o sa treaca . Atunci cand o sa vezi ca Alex este vesel, nu slabeste, o duce bine cu alte cuvinte, o sa revii la sentimente mai bune. Eu m-am confruntat cu sentimente de vinovatie mult mai puternice (avand in vedere ca am inceput sa lucrez cand Alex avea doar 3 luni) insa in timp mi-am dat seama ca ii merge foarte bine cu Tanti Lizzie care, Slava Domnului, este painea lui Dumnezeu. Este atat de calma, calda, vorbeste cu el tot timpul si chiar il iubeste de parca ar fi nepotul ei. Ii este dedicata total.. Aa ca mi-am dat seama ca Alex nu sufera foarte mult din cauza muncii mele. Seara avem vreo 3-4 ore pe care le petrecem impreuna si profit la maxim de ele: ne jucam, facem baie impreuna, vorbim, chiar este timp pretios si trait cu intensitate.. Sper sa te simti mai bine in curand

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, te simti mai bine?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
noi suntem fericiti acum suntem "familia-ntreaga' cum zice alexa venit tati
prima data cand l-a vazut ruxi a inceput sa nu-si dadea seama ce sa se intampla, se uita la PC, unde stia ea ca este tati si apoi l el si iar incepea sa planga....sotul meu plangea si el...ii dadusera lacrimile ca nu-l mai recunoaste copilul...dar i-a trecut repede, repede, fiindca dupa 10 min de zambete ruxi a inceput sa se duca incet, incet la el si apoi nu mai vroia sa plece din brate de le el...
si ca sa va dam o veste deja "fumata" pentru muuulti dintre copilasi...avem si noi 2 dintisori...sus.
merge prin toata casa singrua, fara pre mergator, fara manutza, e f echilibrata, nu o ia la fuga si cand simte ca nu mai poate se lasa incet in fatza, pun e manutele jos si se aseaza in funduletz...dar eu sunt cu frica in san fiindca noia vem un hol de 8 m lungime si avem gresie pe jos si pe hol si in bucatarie...asa ca va dai seama...daca-mi cade...se loveste clar.
eu l-am dus pe alex la gradi si acum trec 10 min pe la mama si fug si eu la gradinitza mea
pupici si numai bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, exact asta vroiam sa-ti spun si eu, toate sentimentele astea o sa treaca in curand. Nici eu nu m-am simtit prea bine cand am incepul lucrul la Bianca, dar aveam certitudinea ca e pe maini bune (o duceam dimineata la mama si o luam seara), mama a ingrijit-o foarte bine, a invatat-o o gramada de lucruri, m-a suplinit perfect, iar cand veneam de la servici pe la 6, chiar daca petreceam doar 3 ore impreuna,era suficient si foarte placut. Si apoi mai erau week-end-urile, in care stateam numai cu ea, si iti spun sigur ca nu ne-a simtit lipsa deloc, ea a fost oricum o fire extrem de independenta.
Si apoi, ei cresc mari, la un moment dat vor avea activitatile lor, iar noi trebuie sa avem si alte realizari, in afara de aceea ca am crescut copii.Eu una nu as putea fi casnica pentru nimic in lume, as deveni garantat super-frustrata, facand mereu si mereu acelasi lucru.Deja, dupa atatea luni petrecute numai in fundul copiilor, fara mare ajutor, simteam ca o iau razna,din cauza asta am si luat bona de acum , sa imi mai vad si de ale mele cateva luni, macar cateva ore pe zi. E drept, la mine sunt si doi capcauni, la primul eram si eu mai sentimetala.

Gandacico, eu am un fel de lombo-sciatica, e boala de familie la noi, care suntem inalti si nu prea subtirei, si se agraveaza periodic la eforturi mai mari, etc. Practic nu pot sta in anumite pozitii, si nu ma pot apleca din trunchi peste o anumita limita. In general trece de la sine, asta-vara a fost mai masol , probabil s-a strangulat un nervisor si s-a dus toata minunea si pe picior, de nu puteam merge deloc.Asta e, ale tineretii valuri. Oricum, caratul unui copil de 11 kile in brate nu ajuta, asta e sigur. eu de asta vara n-am mai avut necazuri prea mari, ceea ce iti doresc si tie.

Onitzo, sanatate multa, du-te sa te vada un doctor mai bine!

Mihnea iar ia antibiotic, tuseste si e cam infundat, dar merge spre bine. Bianca de asemenea tuseste din greu, sper sa le treaca cat mai repede.

Am o bona tare de treaba, e un pic mai in varsta dar e de incredere, se poarta frumos cu copii si are elan sa mai faca si multe chestii prin casa, daca Mihnea doarme. Sper sa fie sanatoasa si sa se descurce si in continuare.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

raluca mersi pt.telefonul lui felis. eu aveam alt numar. si pot sa-i trimit sms sau sa o sun asa normal? nu plateste ea nimic(roaming, sau ceva de genul asta). intreb ca nu ma pricep. azi o sa-i scriu un sms. ce ma bucur ca vestile sunt bune!
mey v-am zis ca fata mea danseaza. cum aude o melodie (populara mai ales) incepe sa dea din funduletz si din cap. mooooor de ras cand o vad si ea e atat de serioasa
monica cat timp nu a vazut-o sotul tau pe ruxi. al meu nu a vazut copiii 2 saptamani doar si nu-i venea sa creada cat s-au schimbat. in schimb ei, in prima faza se uitau cam speriati la el, apoi dupa ce "s-au dumirit" nu le mai puteam sterge zambetul de pe fetisoare, tot dupa el se intorceau

mey mai sunt copii fara dintisori aici? ca bianca nu are nici unul...si tudor doar unul singurel. oare o fi bine?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, multam de intrebare, da, ma simt mai bine, am luat fiola de agocalmin si mi-a trecut, a fost criza de rincihi,mai precis de ovar.....asta mai imi trebuie acum!!! se pare ca mama nu scapade operatie, are fisura la coloana, si azi ii face INMR-ul, ca sa vada clar unde e fisura si cat e de mare...offf...draga de ea, ii e tare frica, sunt alaturi de ea si o incurajez, e si tata cu ea, am inteles ca trei zile dupa operatie trebuie sa se interneze tata cu ea, ca sa o ajute, ca va fi groaznic......m-as duce eu sa stau cu ea, dar tata nu se pricepe la ingrjit copii si m-am gandfit sa il las pe el totusi ca fac eu toata treaba, mancare, spal, calc, si le duc tot ce le trebuie...mamei ii este tare frica de anestezia generala; m-a intrebat : daca nu se mai trezeste???? mi s-a facut o mila de ea de imi venea sa bocesc cu lacrimi de crocodila ce sunt....dar, m-am stapanit si m-am dat exemplu pe mine, care m-am operat de cezariana si am avut anestezie generala sin care, m-am trezit!!!! dar a zis ca la ea ar fi o problema si varsta...dar..nu e asa, nu-i asa fetelor???? are doar 49 de ani!!! n-are voie sa gandeasca asa!!!
EU mi-am luat deja gandul de la a-l lasa pe Paul la anul cu ea, sa incep sv, ca nu are voie efort 2 ani, nici macar sa ridice o cana!!!
Eu va pup, ma duc sa ii dau lui paul fructele, ca sa manance pranzul mai devreme sa plecam la mama, la spital.....pe curand...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

TRY, eu stiu de 2 ori ce insemna sa-ti lasi puiul acasa mai ales cind e mic. Dar o sa treaca, o sa vezi, te vei obisnui. Eu in cca 1 luna m-am adaptat, si m-a ajutat gindul "ma duc la servici pt a le oferii un trai bun albastreleor mele", adica am gindit pozitiv.
Daca as avea posibilitate as face exact cum face GANDACICA, as sta acasa pentru albastrele

Onitza, ce faci te duci cu Paul prin spital? Sanatate multa mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Miria.Cristina, ti-am trimis un PM

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Dragele mele,

iar n-am mai scis de mult dar am citit mereu.
Sunt cu sufletul alaturi de Mihaita si Felis. Abia astept sa se intoarca cu bine acasa.
Nu stiu daca v-am mai spus dar Cristi a inceput scoala, e in clasa I si asta imi ocupa aproape tot timpul. Are o invatatoare la care am ajuns prin recomandare dar le da foarte multe teme pentru acasa
Tudor a ramas pe planul doi, daca pot spune asa, maica-mea nu ma mai poate ajuta ca e "putin" in spital si nu va povestesc cum pic de oboseala seara, sunt in stare sa adorm inaintea piticilor.
Nu m-am plins pina acum dar... luni dimineata cind a plecat sotul meu la Pitesti la servici a fost pentru prima oara dupa mult timp cind am plins.
Vestea buna e ca ne-au venit vizele pentru Canada si vom pleca dupa sarbatori, pe 11 ianuarie.

Adriana, am mai zis ca ai nostii baieti seamana, inclusiv la nume, si Tudor are tot un dinte care i-a iesit la 10 luni fix. Lui Cristi i-a iesit primul dinte la 11 luni asa ca nu iti fa griji. O sa-i iasa si Biancai. Mie doctorita mi-a zis ca ea n-a vazut copil caruia sa nu-i iasa dintii.

Try, am citit si ce ai scris la alte subiecte. Iti doresc sa te poti obisnui cit mai repede cu situatia. Eu am inceput serviciul cind avea Cristi un an. Mama venea la noi in fiecare dimineata si pleca pe la 6 cind ajungeam eu acasa. Mie insa intoarcerea la serviciu mi-a facut foarte bine, incepusem sa-mi pierd increderea ca pot face si altceva decit papa, rufe, curatenie. In plus, a-l creste pe Cristi a fost o lupta din prima clipa de viata si asa este si acum.N-a dormit o noapte intreaga pina la 3 ani, n-a acceptat nici o mincare cu usurinta, a fost si este hiperactiv, incapatinat. Intr-adevar, nu sunt doi frati la fel. Imi fac si eu procese de constiinta, as vrea sa nu-l nedreptatesc in raport cu Tudor. Incerc sa invat si din experientele altora.

Uite cum am scris o gramada la sub cu bebelusi despre altceva. Adevarul e ca pe voi va simt aproape si pot sa ma destainui si eu putin.

Va pupez si va urez o zi minunata.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, tati a lipsit 2 luni din "peisaj" dar in tot acest timp ruxi l-a vazut prin intermediul lui YM...si parea fff fericita, ba chiar tati ne ajuta sa luam masa de pranzeu o puneam in scunelul de masa in fatza PC-ului si tati incepea sa se scalambaie si ruxi radea, deschidea guritza si papa cele 50 de gramecat vrea ea sa pape...eu cred ca ea a plans si pentru ca era imediat dupa somn si ea atunci e cam nervoshica si nu-i intra nimeni in gratii....(ii tin partea ca e fii-mea)
am fugit dupa alex la gradiiiiii...ce repede a trecut timpul

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput