Sa ne rugam pentru Mihai( Felis)!
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
Doamne, ai tu grija ca operatia sa reuseasca si Mihaita sa vina sanatos acasa!!!!
Ajutati-l pe Mihaita
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
aurelia1278 spune:
Doamne Ajuta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
raluca.gabriela spune:
M-a sunat, ii era foarte frica. Sta pe hol intr-un loc de unde mai poate vedea usa salii de operatie unde e Mihai daca mai intra si iese cineva. I-am spus ca daca toate au mers atat de bine si de repede pana cum nu are cum sa se termine altfel decat BINE pentru copil. I-am spus ca nimeni nu face nimic aici pana la 12, suntem cu pumnii stransi, sa nu se simta singura ca nu este. Imi da bip dupa ce se duce la el, o vor lasa sa il vada cand se trezeste, ceea ce nici nu spera ea.
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
smillaraaq spune:
Doamne ajuta! Multa putere Feliciei si lui Mihaitza sanatate!
O sa fie bine, cu ajutorul Domnului.
Si eu ma rog pentru acest copil minunat si mamica lui curajoasa.
Come to the dark side: we have cookies!!
raluca.gabriela spune:
A vorbit si cu Paxela, e mai bine nu mai plangea a vorbit despre doctori asistente. E fericita ca o lasa la el imediat cum se trezeste, nu a mancat de ieri dar si-a luat acum un sandwich.
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
alina023 spune:
Doamne ajuta-l pe Mihaita! Da Doamne curaj mamicii lui!
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
gabi.i spune:
Doamne ajuta-l pe Mihaita!
Felis fi puternica trebuie sa fie bine!
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
Anina_n spune:
Doamne ajuta, sa fie totul bine !
Curaj si putere, Mihaita si Felis, va suntem alaturi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn