Buna,
indranzesc sa scriu aici...
M-a sunat o maicuta de la manastirea Pasarea (o buna prietena din copilarie), care ma roaga sa-i caut ceva de lucru surorii ei.
Tanara are 23 ani, este absolventa liceul pedagogic, a avut post pana in toamna asta in oraselul Lupeni, dar acum a venit in Bucuresti si isi cauta un loc de munca, spre exemplu sa fie bona.
Cele interesate, va pot da PM cu nr. ei de mobil.
Multumesc, sanatate.
Rectific: a terminat liceul teologic si a fost pana in aceasta toamna profesoara de teologie in Lupeni.
Multumesc.
Mariana, eu stiu o fata care are 3 copii si ma gandesc ca ar fi interesata de o persoana credincioasa.
O sa vorbesc cu ea, si tot azi dau un raspuns..
Daca nu as fi avut bona, as fi luat-o eu![]()

Adriana, mamica lui
Codrin si a
Olgutei
buna mariana!
eu deocamdata caut part time, pt. o luna, doua si apoi cu norma intreaga. Daca o intereseaza m-ar interesa sa stam de vorba.
Multumesc frumos!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Imi pare rau! Prietena mea a angajat o menajera. Deocamdata nu mai are nevoie.
SPer sa gaseasca 
Adriana, mamica lui
Codrin si a
Olgutei
Buna Mariana,
Eu caut o bona pt. baiatul nostru de 2 ani jumate.
Ti-am trimis si PM.
Astept raspuns.
Roxana
Buna, si eu caut bona, sunt din Bucuresti si am o fetita care a implinit saptamana trecuta un anisor.Stau in zona Floreasca.Poti sa imi dai nr. persoanei de care vorbesti, te rog?
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
quote:
Initial creeata de mariana75
Buna,
indranzesc sa scriu aici...
M-a sunat o maicuta de la manastirea Pasarea (o buna prietena din copilarie), care ma roaga sa-i caut ceva de lucru surorii ei.
Tanara are 23 ani, este absolventa liceul pedagogic, a avut post pana in toamna asta in oraselul Lupeni, dar acum a venit in Bucuresti si isi cauta un loc de munca, spre exemplu sa fie bona.
Cele interesate, va pot da PM cu nr. ei de mobil.
Multumesc, sanatate.